Karaman Anadolu Lisesi

Karaman / Merkez

Hesapla
Karaman Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
3
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 92.4732
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Karaman Anadolu Lisesi Karaman ili Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Karaman Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Karaman Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "92.4732".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
92.4732
2022
89.7990
2021
87.3322
2020
0.0000
Karaman Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Karaman Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Karaman Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Anadolu Liseleri, yeni statüleri gereği, 4 yıl süreli lise eğitimi veren ve Ortaokulu bitiren öğrenciler arasından ortaöğretim kurumları sınavı ile öğrenci alan bir eğitim öğretim kurumudur. Karaman Anadolu Lisesi, 1988 yılında başlatılan çalışmalar sonucunda 21 Şubat 1989 tarihinde 2 hazırlık sınıfıyla eğitim öğretime başlamıştır. Aynı yıl içerisinde bir Orta 1. sınıf açılmış ve sınıf sayısı 3e çıkarılmıştır.

O tarihlerde kendine ait bir binanın bulunmaması nedeniyle ilk iki yıl Karaman Ticaret Meslek Lisesi, daha sonraki iki yıl da Karaman anafartalar İlköğretim Okulunda eğitim öğretime devam eden okulumuz, kendi binasına 1993 yılı başlarında kavuşmuştur.

VİZYON Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON Biz..... bütün öğrencilerimizin...Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili, becerili,özgüvenli olmalarını.Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Karaman Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Karaman Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi

Tel: 3382122780

Fax: 3382137719

web: http://karamananadolu.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Karaman Anadolu Lisesi ile ilgili 3 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Bu lisede okuyorum gerçekten bina nın çok eksiği var hocaların bi kaçı sıkıntılı müdürü seviyorum iyi adam ama sınavlardan korkuyorum 9.sınıfım daha okulu tam bilmiyorum evet ama bi çok eksiği var

2022-10-19 19:03:43

KAL ´DA OKUYORUM . BENCE O KADAR GÜZEL DEĞİL NEDEN ? ÖĞRENCİYE HİÇ RAHAT VERMİYORLAR !!
ŞUNU DA SÖYLEYEYİM HİÇ BİR HOCAMI SEVMİYORUM ÇÜNKÜ HİÇ BİRİNİN SEVİLESİ BİR YANI YOK .

2020-01-04 16:05:47

Öncelikle okulun disiplin konusunda hiç sıkıntısı yok. Müdürün hareketlerinden bu anlaşılıyor.
Okulda çok büyük tekniksel sıkıntılar var.Sn.Müdürümüzü çok seviyoruz..Öğretmenler çok zor sınav hazırlıyor.Bu liseye gelecekseniz adam gibi okuyun.Dersinize çalışın halimizi görüyorsunuz sınıfta kaldık.

2019-11-01 15:34:13
BENZER OKULLAR
Yorum 1

Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Karaman Bifa Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Yunuskent Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Karaman Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Fatih Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Karaman Anadolu Lisesi kaç puan 2024 92.4732
Karaman Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Karaman Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Karaman Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Karaman Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Karaman Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Karaman Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Karaman Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://karamananadolu.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Karaman Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Karaman Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Karaman Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Karaman Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız