Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kayseri / Bünyan

Hesapla
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
4
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 190.0873
Yüzdelik Dilim (Tahmini)
Kontenjan Türü Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Kayseri ili Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 190.0873 tahmini yüzdelik dilimi .

Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 190.0873 -
2022 187.3896 97.01
2021 251.4355 48.77
2020 - -
2019 - -
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
44
2022
40
2021
40
2020
0
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Okulumuz FEN ve SOSYAL BİLİMLER Program Okuludur.

FİZİKİ DURUMU: Okulumuz 17.000 m² bahçe alanı üzerine 8.000m² kapalı alana sahiptir. 21 dersliklidir. Şu an okulumuzda bir adet kimya laboratuvarı, 40 kişilik toplantı odası, konferans salonu, Ebru sanatı atölyesi ve her sınıfımızda etkileşimli tahta bulunmaktadır. Okul kütüphanemiz 4600 civarında kitapla Bünyan ilçesinin en zengin kütüphanesidir.

PERSONEL DURUMU: 1976 Yılında açılan okulumuz, milli ve manevi değerlere sahip doktorlar, mühendisler, hukukçular, öğretmenler velhasıl okuttuğu her bireyi iyi birer insan olarak yetiştirmeyi amaçlayan Kayseri´nin en köklü ve kurumsallaşmış İmam Hatip Liselerinden biridir.

2017-2018 Öğretim Yılı İtibariyle " Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Programı" uygulayan okullar kapsamına alınan okulumuzda, İmam Hatip Lisesi meslek dersleri yanında, öğrencinin eğilimi ve tercihine göre Fen lisesi veya Sosyal Bilimler Lisesi müfredatı uygulanacaktır.

Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulayan okulumuzda okutulan derslerin haftalık ders saatleri Fen Liseleri ve Sosyal Bilimler Liseleri ile çok az bir fark vardır. Bu fark da daha çok dil, spor ve sanat derslerindedir. Bu okullarda öğrenciler az bir eksiklikle fen liseleri ile sosyal bilimler liselerinde okutulan alan derslerini almakta ilave olarak imam hatip okullarına özgü dersleri okumaktadırlar.

Okulumuz erkek öğrencilerin öğrenim gördüğü bir okul olup, Kayserinin en donanımlı ( Kantin alanı, Fitness Salonu, Cep Sineması, Akıl Oyunları Salonu ) 200 öğrenci kapasiteli devlet parasız yatılı pansiyonlarından birine sahiptir. Yeni açılan pansiyonumuzda öğrencilerimiz dörder kişilik yatak odalarında kalmakta ve 12´şer kişilik etüt salonlarında belletici öğretmen gözetiminde ders çalışmaktadırlar.Sabah 8 çeşit açık büfe kahvaltı, öğlen ve akşam dörder çeşit yemek ve etüt saatinde ara öğün yemekleriyle sağlıklı ve düzenli beslenme imkânına sahiptir.

"Her öğrenci özeldir. Her özel öğrenci, özel ilgi gösterilmeyi ve toplumda iyi yerlerde olmayı hak eden bireydir." Anlayışına sahip bir eğitim kadrosuna sahip olan okulumuza sizleri de bekliyoruz.

Vizyon Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak..

Misyon Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, proplemlere çözüm üretebilen, bireyler yetiştirmek

Başarılar Okulumuz 1976 yılında açılmış olup bu zaman kadar pek çok başarıya imza atmıştır.

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu LYS 'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi PANSİYONUMUZ: Kapasitesi 200 Kişiliktir. Pansiyonumuz okulumuzun bahçesindedir. Ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Odalarımız 4´er kişiliktir. Sabah kahvaltısı açık büfe niteliğindedir. Sportif olarak 2 adet masa tenisi sahası mevcuttur. Satranç ve akıl oyunları sınıfımız vardır, hizmettedir. İki adet voleybol sahamız bulunmaktadır. Bir adet doğal çim futbol sahası vardır. Okulumuz ve pansiyonumuz şehir merkezindedir. Sabah, öğle ve akşam yemeklerimiz en az 3 çeşittir. Dersliklerimiz 6 kişiliktir. Akşamları branş öğretmenleri eşlik etmektedir.

Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Yavuz Selim Mahallesi Nurettin Baydemir Caddesi Bünyan/KAYSERİ

Tel: 3527121251

Fax: 3527121485

web: http://bunyannacibaydemiraihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 4 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

6 gün sonra başlıyorum🙏

2018-09-11 00:55:57

Gerçekten harika bir okul iyi ki tercih etmişim pansiyon çok güzel arkadaşlarımla çok mutluyuz dersler çok eğlenceli geçiyor.

2017-11-15 18:46:16

437 Puanla ilk sırada bu okulu tercih ettim. Umarım kazanırım. Bu okulun Fen Lisesi olduğunu duyunca 7 arkadaş ilk sırada bu okulu yazdık. Bizim sınıftan en düşük yazanlardan en düşük 407 puanlı. 11 Ağustos´u bekliyoruz.

2017-07-28 11:19:39

İlgili gayretli öğretmenlerin olduğu bir okul.

2017-07-14 14:30:22
BENZER OKULLAR
Yorum 5

Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 36

Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 5

Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 17

Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Ömer-Serpil Özberber Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 190.0873
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://bunyannacibaydemiraihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız