Konevi Anadolu Lisesi

Konya / Selçuklu

Hesapla
Konevi Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
19
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 82.6960
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Konevi Anadolu Lisesi Konya ili Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Konevi Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Konevi Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "82.6960".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
82.6960
2022
79.7679
2021
84.1906
2020
75.0457
Konevi Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Konevi Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Konevi Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuzun yapımına 1976 yılında başlanmış 1982 yılında yapımı tamamlanmıştır. Okulumuz 13 Eylül 1982 tarihinde Konya Valisi, Belediye Başkanı, 2. Ordu yetkilileri ve İl Milli Eğitim Müdürünün de bulunduğu açılış töreniyle Eğitim Öğretime başlamıştır.

Okulumuzda 24 derslik, 1 Spor salonu, açık oyun alanları, 2 kütüphane 2 Laboratuvar, 1 bilişim odası bulunmaktadır. 47 branş öğretmeni ile yaklaşık 740 öğrenciye eğitim vermekteyiz.

Konevi Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Konevi Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Konevi Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Konevi Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Konevi Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Işıklar Mah. Malas Cad. Kaygusuz Baba Sokak No 2 42100 Selçuklu / KONYA

Tel: 0 332 233 16 16

Fax: 0 332 233 96 71

web: http://konevianadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Konevi Anadolu Lisesi ile ilgili 19 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Dil bölümü varmı lütfen bilen biri cevap versin

2023-06-09 16:43:16

Karatayda oturuyorum bu okula beni alırlarmı ortalamam 89

2023-05-25 15:47:09

Öğlenci öğrencilerin dersi saat kaçta bitiyor ve bir dönem sabahçı bir dönem öğlenci mi oluyor?

2023-01-23 22:22:49

Biz tercih yapmadik oglum çiraklik okiyacam dedi şimdi okula gitmek istiyorum diyor direk yazdirabilyormuyuz yoksa gectimi artik yazilmazmi okula

2022-08-26 22:35:22
Reklam

Benim evim okulun dibinde ortalamam 83 tercihte ilk sıraya yazdım çıkma ihtimali yuksekmi yoksa yarım puandan başka okul mu olur.

2022-07-08 00:56:17

merhaba ben 8. sınıf öğrencisiyim obpm 88 ama karatayda oturuyorum sizin okula gelebiliyor muyum?

2022-06-26 19:30:20

Benim okul ilen bir şikayetim yok ama yeni dömem ileriki zamanlar nasıl olur bilmiyorum. Benim tek sıkıntım okul çıkışında 3 hafta içinde olmamıza ramen kaçıncı gençi neydigi belirsiz gençler dövdüler , yüregim agzıma geliyor. Bu böyle olamaz bugün onaysa yarın benim evladıma. Lütfen tedbirler alınsın

2021-09-22 15:02:21

Kılık kıyafet konusunda ben de bir şeyler demek istiyorum Birkaç yıl önce bir hocamız kız öğrencilerin sıralarını tek tek gezip pantalonlarını incelemişti hafif dar olsa bile kızmıştı Bunu dersin ortasında yapması da ayrı bir garipti Dar kıyafetle ilgili bir problemleri var Ama sevdikleri öğrencilere pek laf etmiyorlar Ayrıca sıraya falan girerken kız erkek ayırıyorlardı Sınıfta bile denk geldim kız erkeği yan yana oturtmayana Yanlışlıkla imam hatipe gidebilirsiniz haberiniz olsun Ve okulun bazı öğretmenleri sıkıntılı Bazı öğretmenler ise aşırı iyi her konuda Sıkıntılı olanlara katlanmak biraz zor

2021-09-01 09:11:52

çok memnunum yeni gelenlere başarılar diliyorum pişman olmayacaklar emek verirlerse geleceğinizin parlak olacağından şüpheniz olmasın ailelerin yanındaki okuldan dolayı tereddüt etmeleri ilk başta bana normal geliyordu ama aradaki mesafe ve saat farkıyla bu konuda sorun yok 2022 öğrencilerine obp biz yüksekse boşuna diğer okullarda harcamayın ilk tercihinize yazın diğerlerimizde dediği gibi Konya’daki ilk sınavsız alan ilk 5 okul arasında bence sınavla almalı hakettiği değeri alamıyor maalesef

2021-08-30 22:52:43
BENZER OKULLAR
Yorum 1

Selattin Eyubi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Akşehir Selçuklu Şehit Yunus Ertürk Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 9

Mimar Ahmet Köşker Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Zincirlikuyu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 24

Meram Alparslan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Konevi Anadolu Lisesi kaç puan 2024 82.6960
Konevi Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Konevi Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Konevi Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Konevi Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Konevi Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Konevi Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Konevi Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://konevianadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Konevi Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Konevi Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Konevi Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Konevi Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız