Erbil Koru Anadolu Lisesi

Konya / Selçuklu

Hesapla
Erbil Koru Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
12
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 83.5861
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Erbil Koru Anadolu Lisesi Konya ili Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Erbil Koru Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Erbil Koru Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "83.5861".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
83.5861
2022
80.8499
2021
84.4663
2020
77.2645
Erbil Koru Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Erbil Koru Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Erbil Koru Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz 14.12.1931 Konya doğumlu Avukat Erbil KORU tarafından 1978 yılında yaptırılmaya başlanmıştır.

Fiziksel Özellikleri: Okulumuz A ve B bloklar olmak üzere 2 bloktan oluşmaktadır. A blok zemin katta müdür odası, müdür başyardımcısı odası, memur odası, 1. katta öğretmenler odası, kütüphane, etüt odası, rehberlik odası, resim odası, 2. ve 3. katlarda ise derslikler bulunmaktadır. B blokta ise zeminde kantin, çok amaçlı salon, ambar, depo, kalorifer odası, beden eğitimi odaları, 1 katta müdür yardımcısı odası, en laboratuarı, Bilişim teknolojileri sınıfı, iki derslik, 2 katta müdür yardımcısı odası ve sınıflar, 3. katta ise derslikler bulunmaktadır.

Vizyon BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNEGÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK ve ONLARA 21. YÜZYILINGELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK ve BÖLGEMİZDEKİ LİSELERİ ARASINDA OKULUMUZU EN ÖNDE TUTMAK.

Misyon Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu akademik ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek, nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber üniversite ve ya yüksekokullara öğrencilerimizi hazırlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel, sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek için VARIZ!

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
  1. 2014 % 39,8
  2. 2015 % 50,5
  3. 2016 % 55

Erbil Koru Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Erbil Koru Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Aydınlıkevler Mahallesi Naima Sokak No36 SELÇUKLU / KONYA.

Tel: 332 245 5530

Fax: 332 246 6383

web: http://erbilkoruanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Erbil Koru Anadolu Lisesi ile ilgili 12 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Evimize çok yakın civarda obp puanım 75 bu okula gitmeyi düşünüyorum ortamı kötü diyorlar doğru mu bilen biri yazsın

2024-04-02 18:43:18

Benim ortalamam 82 ben bu okula girmek istiyorum fakat komşu kayıt alanında gozukuyo ve bildiğim kadarıyla Selçuklu mesleki ve teknik Anadolu lisesi ile yan yana ama bende Selçuklu mesleki ve teknik Anadolu lisesi kayıt alanında cikiyo iki okul yan yana ise Niye böyle gözüküyor

2023-08-21 19:54:41

Okul ile alakalı bilgisi olanlar cevap verebilir mi çevremdeki herkes okulu kötülüyor

2023-08-06 22:21:27

9.sınıfı başka okulda okuyup dil bölümü için 10.sınıfta bu okulu gitmek istiyoruz , buna göre 6.7.8. sınır diploma notuma mı bakılıyor yoksa sadece 9.sınıf başarı notuma mı lütfen cevap verin

2023-06-09 16:33:36
Reklam

eğer ortalamam 70 olursa aliyomusunuz?

2023-01-01 13:38:45

Gizem merhaba bence iyikide bu okula gitmişsin tabii ben gitmedim bilmiyorum nasıl bir okul ama Mehmet Akif aşırı katıymış hocalar olsun müdür olsun çok baskı uyguluyorlarmış ve fotokopilerin parsının devlet vermesine rağmen para istiyormuş falan

2021-08-04 23:42:21

3 yıldır bu okulda eğitim görüyorum ve gayet memnunum hocalar gerçekten anne baba gibi davranıyorlar ama bazı hocalar cidden gıcıklar hocalarımızı çok seviyoruz güzel bir okul eskiden kötü bir liseydi fakat müdürü fln da değişti artık disiplinli bir okul haline geldi gelicekseniz buraya gelebilirsiniz

2021-07-27 16:31:41

95 diploma notum vardı ama direkt mahlleye göre yerleştirmişler erbil koru taşınıdı ve bize yakın mehmet akif istiodum ama yakına yerleştirmişler erbil koru dersl alakası olmayan insanları bile almış bi çocuk biliyorum sürekli okula gelmio okuldan kaçıo sınavı sallıyıp çıkıo teknik liseye deilm erbile almışlar bunu sinirleniyorum keşke bi diploma notu sınırı koysalarmış

2018-08-03 21:21:20
BENZER OKULLAR
Yorum 2

Yunak Cemal Karacan Anadolu Lises Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Çumra Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Hüyük Durmuş Akkuş Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 21

Meram Mehmet-Münevver Kurban Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 4

Cumhurriyet Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Erbil Koru Anadolu Lisesi kaç puan 2024 83.5861
Erbil Koru Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Erbil Koru Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Erbil Koru Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Erbil Koru Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Erbil Koru Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Erbil Koru Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Erbil Koru Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://erbilkoruanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Erbil Koru Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Erbil Koru Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Erbil Koru Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Erbil Koru Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız