Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi

Çanakkale / Çan

Hesapla
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
2
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 92.0018
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Çanakkale ili Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "92.0018".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
92.0018
2022
91.6040
2021
93.3135
2020
92.0075
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi 1991-1992 öğretim yılında Çan Lisesi binasının üst katında 72 öğrenci kapasitesi ile açılmıştır.

Okulumuz halen 20 derslik, bir fizik laboratuvarı, bir bilgisayar laboratuvarı, bir kimya laboratuvarı, bir biyoloji Laboratuvarı, 6624 kitabı bulunan bir kütüphanesi, mini futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası ile öğrencilerimize hizmet vermektedir. Okulumuzdan mezun öğrencilerin %80 oranında yüksek öğrenime devam etmektedir. Okulumuz doğalgazla ısıtılmaktadır. Elektrik kombinasyon sistemi mevcuttur.

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu 2013-2014 Eğitim-Öğretim döneminde 118 Öğrenci den 78 i Üniversiteyi kazanmıştır. Başarı oranı %66 dır. 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde 124 Öğrenci den 86 sı Üniversiteyi kazanmıştır. Başarı oranı %68 dir. 2013-2014 Eğitim-Öğretim döneminde YGS başarı oranı %100 dür. 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde YGS başarı oranı %100 dür. 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde YGS başarı oranı %100 dür. 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde YKS başarı oranı %100 dür. Üniversiteye yerleşme oranı %60´tır.

2018 yılında YKS?ye Okulumuzdan 100 öğrenci girmiştir. Sınav sonuçlarına göre puan türlerinde:

  • *İlk binde: 1 Öğrenci
  • *İlk 10 binde: 3 Öğrenci
  • *İlk 25 binde : 2 Öğrenci
  • *İlk 50 binde : 9 Öğrenci
  • *İlk 100 binde : 13 Öğrenci
  • *İlk 200 binde : 33 Öğrenci
  • *İlk 500 binde : 37 Öğrenci yer almıştır.

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi
  • Çanakkale
    İl
  • Çan
    İlçe
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi
  • Çanakkale
    İl
  • Çan
    İlçe
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi
  • Çanakkale
    İl
  • Çan
    İlçe

Adres: Cumhuriyet Mah. Etili Sok. No31 ÇAN

Tel: 2864163677

Fax: 2864164469

web: https://ibodural.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi ile ilgili 2 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

2020 yılında çan ibrahim bodur anadolu lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor

2020-08-07 19:35:19

neden okulun başarı durumunu gösteren analizler yok?

2017-08-28 18:31:09
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Gazi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Çanakkale İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Küçükkuyu Fernur Sözen Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 10

Toki Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi kaç puan 2024 92.0018
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://ibodural.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız