Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi

Aydın / Kuşadası

Hesapla
Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
18
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 85.5052
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi Aydın ili Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "85.5052".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
85.5052
2022
85.7321
2021
83.8398
2020
80.3398
Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz eğitim ve öğretime 1996 yılında şehir merkezinde başka bir okul binasında Kuşadası Anadolu Lisesi adı ile başladı. 15 Ekim 1997 yılında Kuşadalı hayırsever Derici Mustafa Gürbüz tarafından üstlenilen okulumuzun kendi bina inşaatının protokolü imzalandı. 2000 yılında "Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi" adı ile çevre yolu üzerinde muhteşem deniz manzarası olan bir tepe üzerindeki kendi okul binasına taşındı. 2002 yılında hayırsever Zehra Gürbüz tarafından üstlenilen spor salonu tamamlandı. LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

VİZYON : Kuşadası Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz; -Bilim ve Teknolojinin farkında olan, -Değişime ve gelişime açık, -Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, -Değerlerini yaşayan ve yaşatan, -Hoşgörü sahibi, -Farklılıkları zenginlik kabul eden, -En az bir yabancı dili çok iyi bilen, -Yüksek moral değere sahip, -Kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, -Etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON : Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili,özgüvenli olmalarını,Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini,Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını,Yüksek öğretim kurumlarına hazırlanmalarını ve başarılı olmalarını sağlamaktır.

Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Bayraklıdede Mah.Kuştur Mevkii

Tel: 02566180225

Fax: 02566180245

web: http://dmganadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi ile ilgili 18 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

ortalamam 77 girebilir miyim ki

2023-10-15 22:01:21

Benim ortalamam 87 İkiçeşmelik mahallesiinde oturuyorum girermiyim acaba

2023-07-23 23:23:53

Benim ortalamam 87 İkiçeşmelik mahallesinde oturuyorum girermiyim

2023-07-23 23:21:57

Ortalamam 85,0559 ve Kuşadası´nda yaşıyorum girebilir miyim?
lütfen cevaplayın

2023-07-07 13:15:39
Reklam

ortalamam 94 bu liseye alırlar mı

2023-07-07 00:35:39

ortalamam 94 alırlar mı?

2023-07-06 23:51:27

ortalamam 75 adresim ege mahallesinde başvursam alınır mıyım

2023-07-01 23:32:08

Derici mustafa gurbuz anadolu lisesi 2023 yilinda kac kisi alicak

2023-06-01 21:09:23

Ortalamam tutuyor ama sökede yaşıyorum yine de girebilir miyim

2021-05-03 19:24:42
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Kuyucak Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Çine Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Ayla Vural Anadolu Lisesi Köşk Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Kırçiçeği Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

İncirliova Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi kaç puan 2024 85.5052
Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://dmganadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız