Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi

Gaziantep / ŞehitKamil

Hesapla
Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
25
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 76.2750
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi Gaziantep ili ŞehitKamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "76.2750".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
76.2750
2022
74.5846
2021
77.3992
2020
66.7866
Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi 2011 yılında açılmıştır. VİZYON Özgün bilimsel çalışmalarda adı olan,milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, nitelikli ve yetkin bireyler yetiştiren, geleceğe iz bırakan çizgi üstü bir okul olmaktır.

MİSYON Öğrencilerimizi ; ulusal ve evrensel değerlere duyarlı,araştırmacı, dürüst, kültürel olarak donanımlı,zekâ, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri olan, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yorumlama ve problem çözme becerisi kazanmış, çevre bilincine sahip, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış,sosyal çevreye uyumlu bireyler olarak hazırlayıp başarılı olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: 40 Nolu cad. Gazikent Belkıs Mah. Şehitkamil Gaziantep

Tel: 0 342 241 30 19

Fax: 0

web: http://nvokal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi ile ilgili 25 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba arkadaşlar ben kızım için tercih listesine 1. Sıraya nuriye vasıf onat kız lisesini yazdım ama çok kararsızım gazikent anadoluyu mu yazsaydım diye bu iki okulda okuyanlar yada velileri yazabilir mi sizce hangisini daha iyi

2023-07-17 09:52:01

Benmim puanım 75 alırmı beni okul??

2023-07-05 13:28:02

Obp puanım 82 beni okul kabul eder mi

2023-06-23 19:35:59

BENIM OBP PUANIM 77 AMA GAZİKENTTE OTURMUYORUM ALIRLAMI ACABA

2022-07-25 18:28:24
Reklam

Bênim puanım 76,9... Acaba alınırmıyım

2022-07-08 02:21:46

arkadaşlar benim opb 74 acaba bu okula gelebilirmim

2022-07-03 16:37:06

Bu okul baya iyi öğretmenleri Hacettepe bogazicinden okuyan insanlar calirsirsan gerçekten bu okulda çok başarılı yerlere gidilebilir

2021-12-16 16:04:58

Merhaba benim obp puanim 71 acaba buraya gelebilir miyim 2021 lgs tayfasindayim

2021-05-26 15:12:12

Merhaba benim obp puanim 71 acaba buraya gelebilir miyim 2021 lgs tayfasindayim

2021-05-26 15:10:30
BENZER OKULLAR
Yorum 21

Şehitkamil Belediyesi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 36

Binevler Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Bahçeler Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 74

Selimiye Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Güzeldere Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi kaç puan 2024 76.2750
Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://nvokal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız