İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi

Gaziantep / ŞehitKamil

Hesapla
İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
92
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 90.1866
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi Gaziantep ili ŞehitKamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "90.1866".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
90.1866
2022
91.0760
2021
92.5222
2020
86.4905
İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz 2011-2012 eğitim-öğretim yılında geçici olarak Şehitkamil ilçesi Sarıgüllük Mahallesi Ali Nadi Ünler Caddesi Lütfü Akcan Sokakta bulunan Hatice-Lütfü Akcan Anadolu Lisesi´nin 3. Katında hizmete açıldı.

2012-2013 eğitim-öğretim yılında kendi binasına kavuşan okulumuz, Şehitkamil ilçesi Osmangazi Mahallesinde Polisevi civarında 13 bin metrekare alanda yer almaktadır. Okulumuz eğitime katkıda bulunarak şehrimize bağlılıklarını gösteren İstanbul´da bulunan Gaziantepliler Derneği tarafından yapılmıştır.

İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: 15 Temmuz M. Şehit Fethi Sekin C. No 45 Çevik Kuvvetin Güneyi Şehitkamil/GAZİANTEP

Tel: 3423396828

Fax: 3423608659

web: https://igal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi ile ilgili 92 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

OBP´EM 88 ALIR MI

2024-03-02 20:49:05

Şahinbey de ikamet ediyoruz bu okula nakil istesek olurmu lütfen acil cevap

2023-09-11 09:07:07

Arkadaşlar selam ben şimdi şahinbey anadolu lisesine tercih verdim ve kabul edildim.Ama sonradan öğrendik ki yatılı olunca farklı ilçeye tercih verebiliyormuşuz ben de 2. Nakil de bu liseyi tercih vermek istiyorum sizce vermelimiyim 90.2 ile kapatmış benim obp 91,6 bir de lütfen bunu okuyup bu lisede okuyorsan cevap ver allah ne muradın varsa versin(dilenci gibi oldu puhahahhaha:)

2023-08-05 15:52:33

arkadaşlar okul hakkında bilgi verirmisiniz mesela okul ortamı nasıl

2023-08-04 10:02:15
Reklam

Bu okulu 2. Nakilde yazdım opb em 87.2 6 kontenjan görünüyor gelir mi acil cevaplayin veya şehit Erol yanık Anadolu lisesi nasıl cevap verirseniz

2023-08-03 21:53:07

Bu okulun pansiyonu nerede lütfen acil cvp

2023-07-25 10:39:41

Bu okulun pansiyonu nerede acil cvp verirmisiniz

2023-07-24 19:52:10

bende bu okula gideceğim nasıl bir okul

2023-07-24 13:19:02

Bu seneki puanı açıklandı mi acaba 2023 çok istiyorum bu okulu

2023-07-05 11:44:14
BENZER OKULLAR
Yorum 49

Cemile Bedri Çelikaslan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 74

Selimiye Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 17

Dr. Nilüfer Özyurt Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Nizip Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Osman Sayın Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi kaç puan 2024 90.1866
İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://igal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız