Bayraktar Anadolu Lisesi

Gaziantep / ŞehitKamil

Hesapla
Bayraktar Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
20
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 66.6550
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Bayraktar Anadolu Lisesi Gaziantep ili ŞehitKamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Bayraktar Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Bayraktar Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "66.6550".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
66.6550
2022
79.9566
2021
77.9114
2020
68.1865
Bayraktar Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Bayraktar Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Bayraktar Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Bayraktar Anadolu Lisesi Hayırsever Vatandaşımız Bahaddin Bayraktar tarafından yaptırılan Okul binasının temeli 1984 yılında zamanın Milli Eğitim Bakanı tarafından atıldı.

Bayraktar Lisesi adı altında 1987 yılında önce Gaziantep Lisesi bünyesinde sonra da Fehime Güleç İlkokulunda Eğitim Öğretime başladı. Okul binasının zamanında teslim edilmemesi nedeni ile 1989-1990 Öğretim yılı sonuna kadar adı geçen okulda öğretime devam etti.

1990-1991 Eğitim Öğretim yılı başında şu andaki okul binasına taşınıldı. Okula hayırsever vatandaşımız Bahaddin Bayraktar yaptırmış olduğundan ismini yaşatmak amacıyla soyadına izafeten BAYRAKTAR adı verilmiştir. 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Anadolu Lisesine dönüştürülerek, sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumu olmuştur.

2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Bayraktar Anadolu Lisesi olarak ilk mezunlarını vermiştir.

VİZYON Bilimsel ve teknolojik gelişmelere ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun metodlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir yüksek öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.

MİSYON Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

başarı

Bayraktar Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Bayraktar Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Değirmiçem Mh. M.Emin Kılıçkale Cd. No9 27500 Şehitkamil/GAZİANTEP

Tel: 0 342 336 67 06/0 342 339

Fax: 0 342 338 38 92

web: http://bayrakal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Bayraktar Anadolu Lisesi ile ilgili 20 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

arkdslr bayraktardayım ucube dolu. lolcü valocu ne ararsanız var. öğretmenler orta ama matematikci cihan hoca cok guzel ders anlatıyo. müdür yardımcısı ve müdür kıyafetsiz gelirseniz sizi camdan atıyor(saka). kıyafetsiz gelmeyuin okula almama imkanları var ilk gün. okul garip isimli mültecilerle dolu. ırkcı degılım. valla multecı dolu.gelirseniz bedenci full askeri eğitim veriyo. haberiniz olsn. sol sağ sol sağ sol sağ. neyse cok bos yaptım. sankoya yakın güzel okul cıkısı arkadaslarla eglenirsiniz bn seviyom o yönünü. ulaşımı kolay o yönü cok guzel. ben seviyom okulumu. kıyafeti güzel ben seviyorum sade ve hos. kantin cok fena pahalı keske indirim yapsalar veya indirim kuponu olsa. ve niye tost ve dürüm almak icin fiş aldığımı hala çözemedim. okulun önündeki parkta dolasmayın müdür cok kızıyo. byby

2023-08-25 18:42:50

Arkadaşlar bu okul nasıl bir okul bilen biri cevap verirse sevinirim

2023-07-26 10:01:50

OKUL PUAN ORTALAMASI 97 KAYIT OLABİLİRMİYİM

2023-07-12 20:03:26

Obp 83,8 beni alırlar mı lütfen Cevap

2023-07-04 18:19:03
Reklam

siber güvenlik u.z.m nı olmak için bu okulu secme gibi bir ihtimalim var bilgisayar sınıfı var galiba

2021-07-02 15:45:56

Herhalde okul ortalaman yüksek olacak

2019-01-25 09:31:27

Yıl sonu puanına bakıyolarmı acil arkadaslar

2019-01-12 23:59:16

iyikide bayraktar´da okuyorum çok memnunum

2018-10-11 23:48:13

Çok güzel kaliteli bir okul öğretmenleri iyi eğitimi disiplini güzel

2018-10-08 15:28:45
BENZER OKULLAR
Yorum 57

Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 74

Selimiye Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Abdulhamithan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Ocaklar Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 34

8 Şubat Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Bayraktar Anadolu Lisesi kaç puan 2024 66.6550
Bayraktar Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Bayraktar Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Bayraktar Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Bayraktar Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Bayraktar Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Bayraktar Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Bayraktar Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://bayrakal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Bayraktar Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Bayraktar Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Bayraktar Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bayraktar Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız