Okul Hakkında
Çağrıbey Anadolu Lisesi Ankara ili Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.
Çağrıbey Anadolu Lisesi 2027-2028 eğitim öğretim yılı için 2027 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS puanı ile öğrenci alacak.
Çağrıbey Anadolu Lisesi Ankara ili Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.
Çağrıbey Anadolu Lisesi 2027-2028 eğitim öğretim yılı için 2027 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS puanı ile öğrenci alacak.
| 2026 | 120 | 403.8613 | - |
1. Nakil401.75712. Nakil399.6122 | |||
| 2025 | 120 | 405.8370 | 9.79 |
1. Nakil413.96532. Nakil405.2386 | |||
| 2024 | 150 | 407.3174 | 11.45 |
| 2023 | 256 | 418.4333 | 12.06 |
| 2022 | 120 | 393.4419 | 11.09 |
| 2021 | 120 | 375.5377 | 9.36 |
| 2020 | - | - | - |
| ORT. | 148 | 400.7381 | 10.75 |
| İlk yerleştirme verisidir. | |||
Okul tanıtımı, uluslararası program bilgileri, okul ağı özellikleri ve güncel haberler.
Çağrıbey Anadolu Lisesi, Ankara’nın Mamak ilçesinde eğitim veren bir Anadolu lisesidir. Okul, 2026 LGS yerleştirme döneminde 403.8613 taban puanla 120 kız ve erkek öğrenci almıştır. Çağrıbey Anadolu Lisesi, 2026 LGS 1. nakil yerleştirmesinde 401.7571 puanla, 2. nakil yerleştirmesinde ise 399.6122 puanla öğrenci almıştır. Okulda pansiyon bulunmamaktadır.
Eğitim süresi 4 yıldır. Okulda İngilizce yabancı dil eğitimi verilmektedir. Öğretim, gündüz ve tekli eğitim düzeninde yürütülmektedir; seçmeli Almanca dersleri de yer almaktadır. Okulda eTwinning çalışmaları yürütülmektedir.
Okulda 27 derslik, konferans salonu, toplantı salonu, çok amaçlı salon, yemekhane ve oyun odası bulunmaktadır. Bahçede ek bina olarak spor salonu yer almakta; fizik, kimya ve biyoloji için ayrı laboratuvarlar kullanılmaktadır. Sanat çalışmaları için müzik sınıfı ile resim atölyesi ayrılmıştır. Kütüphanede 2.700 kitap bulunurken, okul bünyesinde 3 spor salonu yer almaktadır.
eTwinning, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. Öğretmenlerin ve okul personelinin çevrim içi ortamda iletişim kurmasını, iş birliği yapmasını, proje geliştirmesini ve iyi örnekleri paylaşmasını sağlar.
eTwinning; mesleki gelişim, yabancı dil pratiği, bilişim teknolojilerini derslerde etkin kullanma ve öğrencilerin motivasyonunu artırma açısından okullara katkı sağlar.
Çağrıbey Anadolu Lisesi eTwinning Etiketli bir okuldur.
Çağrıbey Anadolu Lisesi okulunun üniversite başarı durumlarını yıllara göre güncellemeye devam ediyoruz. YKS başarı tablosu ve TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
Çağrıbey Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Çağrıbey Anadolu Lisesi 9, 10, 11 ve 12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.
Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır.
Okulun doğrulanmış konumunu inceleyin ve yol tarifi alın.
Zorbalık var mı?
2026 LGS öğrencisiyim okul hakkında bilgi almak istiyorum bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Bu yılki öğretmen kadrosu değişikliklerinden sonra okulla ilgili iyi ya da kötü bilgisi olan yazabilir mi? Özel okul mu bu okul mu arada kaldık?
8 lik dilimle buraya yerleşti kızım. Eğitimi, öğretmen kadrosu , sosyal etkinlikleri hakkında bilgisi olan var mı?
Geçen sene 11,45 ile kapmış. Yüzdeliğim 11,42 sizce gelir mi ?
%9,47 ile yazacağımız okul altındag gazi lisesi ve bu okul arasında kaldık hangisi daha iyidir acaba bilen varsa sevinirim üstlere yssal vs de yazdık tabi
Merhaba %13 gelir mi 2025
Deneme desen 12.sınıflara bir sene boyunca 3-4 kere anca deneme yapıldı. Laboratuvarlar kullanılmıyor, sözde var sadece. Kütüphaneyi kullanmak için görevlilerin peşinde koşturuyorduk. Yeri geldi kütüphane yanda boş boş dururken koridorda ve mescidde ders çalıştık, gördüler bir kelime etmediler. Ya da sadece ortaokul OBP´si ile giren öğrencilere özel kıyaktı bunlar :) Bazı öğretmenler işinin hakkını fazlasıyla verip aldığı parayı hak etse dahi idarenin ilgisizliği bizleri fazlasıyla yıprattı.
Yorum Yaz
Yorumunuz editör kontrolünden sonra yayınlanır.
Yorum kuralları
* Onaylanmış olsa dahi, suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen ziyaretçiye aittir. Burada yer alan yorumlar sorubak.com sitesinin görüşlerini yansıtmamaktadır.