Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi

Ankara / Keçiören

Hesapla
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
507
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 84.9730
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi Ankara ili Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "84.9730".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
84.9730
2022
84.3606
2021
91.5042
2020
76.0529
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi 1988-1989 eğitim ve öğretim yılında Orhangazi Lisesi olarak hizmete   açılmış olup, 1989-1990 eğitim ve öğretim yılında pansiyon binası hizmete   açılarak Anadolu Lisesi´ne dönüştürülmüş ve adı da Fethiye Kemal Mumcu Anadolu   Lisesi olarak değiştirilmiştir.   

1990-1991 eğitim ve öğretim yılından   itibaren okul ve pansiyon binasında Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi,   Fethiye Kemal Mumcu Lisesi ve Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi olarak üç   ayrı okul birlikte eğitim öğretim yapmışlardır.1994-1995 eğitim ve öğretim yılı   başından itibaren okulumuz Müfredat Laboratuvara Okulu Projesi (MLO) kapsamına   alınarak çalışmalara başlanılmış ve okula yeni bir boyut kazandırılmıştır. Bu   eğitim ve ögretim yılında bilgisayarla ilgili altyapı çalışmaları tamamlanarak   okula bir bilgisayar Laboratuvarı kurulmuş, Eylül-1995 yılı itibariyle hizmete   açılarak okulumuz ikinci bir özellik daha kazanarak Bilgisayar Deneme Okulu   olmuştur. 

   Okulumuz bugün, bu iki proje kapsamında ve Anadolu Lisesi   olarak eğitim ve öğretimine devam etmektedir.

Etlik caddesi no:194 /B adresinde bulunan 24 derslikli FETHİYE KEMAL MUMCU ANADOLU LİSESİ için 18.062021 tarihli Valilik Onayı ile yıkım kararı alınmıştır.

İlgili karar neticesinde; FETHİYE KEMAL MUMCU ANADOLU LİSESİ tüm öğretmen kadrosuyla 06 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmadan düzenli bir şekilde geçici süreliğine öğlenci (14.10 - 20.00) olarak AYVALI MAHALLESİ SEVAL CADDESİ SOYLU SOKAK NO: 17 adresinde bulunan FARABİ ANADOLU LİSESİ derslik binasında gerçekleştirecektir.

Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu ÖSS başarısı; mezun olunan yıl lisans düzeyinde %76 olup, geriye kalan %14 lük kısım ise ikinci yıl ideallerini gerçekleştirmektedir. 2012 yılı mezunlarımızdan Mehmet Anıl Yüzer 524 puanla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine, İbrahim Tayyip İşler 519 puanla ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliğine Ahmet Özdemir 518 puanla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine, Utku Aktaş 514 puanla ODTÜ Bilgisayar Mühendisliğine, H.Mukaddes Uçar 510 puanla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesine(İngilizce) yerleşmiştir.

Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Keçiören
    İlçe
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Keçiören
    İlçe

Adres: AYVALI MAHALLESİ SEVAL CADDESİ SOYLU SOKAK NO: 17

Tel: 0312 325 5565

Fax: 3239438

web: http://fkmal.meb.k12.tr/

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi ile ilgili 507 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okula gelmek isteyen okumak için gelmiyordur öğrencilerin hiçbiri okumaya gelmiyor her gün bir kavga her gün bir kavga gerçekten iğrenç

2024-02-24 17:28:53

Bu okula gelme ihtimailm var kastamonu tosyada yaşıyorum ama pansiyonu varmı lütfen cevap yazar mısınızzzz

2024-02-10 13:31:29

Ben bu sene bu okula gelmek istiyom
obp 85 girermiyim ve okul nasıl hocalar
Bu benim icin cok onemli ???

2024-02-03 16:58:27

arkadaslar dil sinifi acildi mi okula 11.sinflar icin soruyorum

2023-08-26 14:19:59
Reklam

Bir kaç sorum var
1 Okul ne zamana taşınacak
2 farabi öğrencileri ile ilgili bir sorun oluyor mu
3 Hocalar çoğunluk yaşlı mı
4 Farabiden öğrenciler buraya kayıt olabiliyor mu olabiliyorsa farabi öğrencileri çok mu
5 sınıflar kaç kişi

2023-08-07 14:35:47

okul hala farabi ile birlesik mi 10. sinifa gectim 86 obp alirlar mi bi de iyi mi

2023-08-02 18:33:03

Arkadaşlar bu sene bu okula geçiyorum 9.sınıf olarak ve birileriyle tanışmak istiyorum tanışmak isteyenler yanıt olarak intalarını bırakabilirler mi

2023-07-31 21:44:57

Bu sene bu liseye yerleşcem iyi bir lisesi bilgi verebilirmisiniz?

2023-07-26 18:26:45

2023 tarihinde Farabi anadolu lisesinde mi okul az ben bu sene girdim başka okul istirdum obp puanı yüksek çıkmaz diye burayı yazdım okulumuzda bu sene ders görecek miyiz yoksa Farabi anadolu lisesinde mi ders göreceğiz acil cevap lütfen cevap yazın bilgisi olan yazabilir mi Farabi Anadolu lisesine gitmek istemiyordum gördüm üzüldüm doğrusu lütfen acil cevap verebilir misiniz 2023 tarihinde Farabi de mi ders görünce yoksa kendi okulumuzda mı

2023-07-26 16:28:59
BENZER OKULLAR
Yorum 507

Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 4

Nuri Bektaş Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 29

Altıağaç Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 46

Dede Korkut Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi kaç puan 2024 84.9730
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://fkmal.meb.k12.tr/), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız