Esenler Menderes Anadolu Lisesi

İstanbul / Esenler

Hesapla
Esenler Menderes Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
60
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 89.4035
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Esenler Menderes Anadolu Lisesi İstanbul ili Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Esenler Menderes Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Esenler Menderes Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "89.4035".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
89.4035
2022
86.9048
2021
83.3406
2020
72.0085
Esenler Menderes Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Esenler Menderes Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Esenler Menderes Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Esenler Menderes Anadolu Lisesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Şehit Hüseyin Kısa Ortaokulu bünyesinde 15 derslik ve 600 öğrenci kontenjanı ile açılmıştır. Esenler Menderes Anadolu Lisesine ait bina inşaatının tamamlanmasının ardından kendi binasında hizmet vermeye devam edecektir.

Esenler Menderes Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Esenler Menderes Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Esenler Menderes Anadolu Lisesi
Esenler Menderes Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Esenler
    İlçe

Adres: BİRLİK MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. ŞEHIT HÜSEYIN KISA ORTAOKULU BLOK NO 168 ESENLER / İSTANBUL

Tel: 02124301997

Fax: (212) 430 1998

web: http://esenlermenderesanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Esenler Menderes Anadolu Lisesi ile ilgili 60 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

merhaba ilk önce okul hakkında konusayım,okul sahsen 10/8 hersey acısından kendi okulumuzda degiliz maalesefki seneye geçiceğiz ama sorun degil bu sene 9um ve 2 sınıf var.Hocalar gayet güzel ve disiplinli sahsen buraya yaygara yapmak isteyenler icin uygun bir yer degil.Esenlerde OBP ile alınabilecek en iyi lise.sınıflarımız 35ten 40 oldu nakil falan.Müdürümüz cok guzel ve tatlı bir kadın tabi kurallara uyarsanız.Makyaj kızlarda yasak kapatıcı hariç cok katılar bu konuda erkeklerde sakal bıyık yasak telefonlar giriste cantaya koyuluyor cıkısta acılıyor kurallar boyle cokta zor degil.Bu sene 12ler serseri dolu tabi 2020 obp puan nedeniyledir puan artikca daha gelisecegini dusunuyorum.Ha bide sozluler soyle veriliyor bu sene boyleydi edb kitap okuyup sinav yapiyor matta quiz oluyoruz oyle veriyor diger derslerde ise performans odevi veriliyor ve yapılıyor.Ve okulda tutanak disiplin cok ciddi bi kisi sizle dalga gecse bile ceza alabilirsiniz.Sahsen disiplinli ve cidden universite okicaksanız gelin diger turlu bisi yapamazsiniz burda :)

2024-03-19 07:08:59

Bu sene 11.siniflar kaçta derse giriyor

2023-10-08 16:36:12

Merhabalar okulun dersleri kaç dk blok ders mi

2023-08-01 15:33:00

Merhaba. Ben lgs´den 405 puan aldım. türkçe ve fen 18 doğru, din 8 doğru, ingilizce ve inkılap full ama matematikten 5 doğru 2 yanlışım var o yüzden pek iyi bir puan alamadım. bu sene de 430 altı alanlar pek iyi yerlere giremedi zaten, haliyle ben de bir yere giremedim. eskiden yıldırımda yaşıyordum ama birkaç sene önce esenlere taşındık. ortalamam 95 ama ikametten dolayı bu okul geldi. komşu kayıttan bakırköy vb. yerlerden okullar yazdım ama 1.nakilde hiçbiri gelmedi. 2.nakil tercihleri için tekrar şansımı deneyeceğim. bu okulun çevresi, profili vb. nasıl, biraz bilgi verebilir misiniz?

2023-07-31 21:59:49
Reklam

Ders saatleri neden az yoksa normal mi bana az geldi ikametim esenlerde olduğu için burası cıktı ikamet almayı denedik olmadı yoksa Güngören halil inalcık cok iyi bir okuldu

2023-07-31 11:11:54

91.187 gelirmiyim bu okula

2023-07-06 11:07:27

Okul hala inşaat durumunda mı ? Eğer inşaat durumunda ise misafir olarak hangi okulda öğrenim görüyorsunuz lütfen kısa sürede yanıtlayabilir misiniz ?

2023-07-01 15:55:55

Gelmeyin,
Okulda başarılıysanız bile sizi düşürüyorlar. Bazı edebiyatçılar var soru göturüyorsun işim var diyip bakmıyorlar. Okulda iyi olan şeyler matematik hocaları ve bi tane fizik hocası, bi tane biyoloji hocası.
Okulda performans ödevi var ve her dönem veriyorlar yapmazsanız g giriyorlar ve ödevler çok zorlayıcı. Hocalar sözlü olarak çok düşük veriyor mesele 90-100 aldın hocalar sözlü olarak 95 giriyor ve sosyal bir insan değilseniz yani derse katılmıyorsanız çok daha düşük giriyorlar. Okul forması bu sene değişti siyah tişort siyah pantalon oldu okul forma konusunda çok katı. Okulun tuvaletlerinde sigara içiyorlar bazen de sınıfta puf içiyorlar. Telefon getiriyorsun ama kapalı tutmak zorundasın hoacalar görünce tutanak tutuyor. Şu an şehit hüseyin kısa ortaokulda eğitim veriyor okula her sene yeni okuldayız deseler de her sene ayni okuldayız. Bu sen 07.00-12.50 ders saatleriydi okul çok kalabalık ayda bir kavga olur. Sınavları çalışırsan yaparsın seviyesinde. Bu sene geleckler bölüm konusunda şanssız bir sınıf açılacak sadece yani oradan kaç kişi sayısal seçer kaç kişi dil seçer süpheli. Bazı hocalar ayrım yapıyor. Okulda müzik hocası katı ve bazen zor bazen kolay sınav yapıyor ve müzikten kalma olasılığınız yüksek. Açık konuşmak gerekirse okulda çalışkan olanlar gitmek istiyor çünkü harcanıyorlar. Deneme olarak çok az yapıyorlar veya hiç. Bazı hocalar konuları yetiştiremiyor. Başka sormak istediğiniz bir şey varsa sorun ama benim tavsiyem gelmeyin.

2023-06-23 15:18:10

atisalani anadolu lisesimi yoksa burami ve nedenleri

2023-06-23 14:34:39
BENZER OKULLAR
Yorum 143

Nezihe Hasan Kılıç Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 123

Taşoluk Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 65

Yedikule Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 329

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 82

Harezmi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Esenler Menderes Anadolu Lisesi kaç puan 2024 89.4035
Esenler Menderes Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Esenler Menderes Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Esenler Menderes Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Esenler Menderes Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Esenler Menderes Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Esenler Menderes Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Esenler Menderes Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://esenlermenderesanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Esenler Menderes Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Esenler Menderes Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Esenler Menderes Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Esenler Menderes Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız