Nurettin Topçu Anadolu Lisesi

İstanbul / Bağcılar

Hesapla
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
252
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 78.8764
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi İstanbul ili Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Nurettin Topçu Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "78.8764".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
78.8764
2022
78.6867
2021
80.4404
2020
65.1218
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Nurettin Topçu Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Nurettin Topçu Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: 100. YIL MAH. 2196. SK. NURETTİN TOPÇU ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 3 BAĞCILAR / İSTANBUL

Tel: 0212 673 3511

Fax:

web: http://nurettintopcual.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi ile ilgili 252 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

8.sınıfım 9da buraya gelmek istiyorum obp puanım 76 bu okul alır mı

2024-03-02 23:18:52

Cok disiplinli bir okul şerife hoca özellikle iyi biri fakat kızınca... öğretmen kadrosu süper eğer iyi bir üniversite isterseniz bu okul gayet iyi takı makyaj tırnak sivil kıyafet kesinlikle disiplin suçu cok disiplinli! Ben nakil aldırdım bu yıl fakat seneye geri dönmeyi düşünüyorum tavsiyem gelebilirsiniz fakat sınavlar cok zor 💆🏻‍♀️

2023-12-25 16:06:07

Okula 1 gün kaldı hala şube belli değil

2023-09-10 08:47:30

sınıflaar belli oldumu,

2023-09-02 23:51:21
Reklam

Arklar gelmeyin okula çok disiplinli kıyafet saç makyaj telefon ne bileyim bir değişik yani eğer ki ben yaparım bu kadar baskıyı kaldırır üstesinden gelirim diyorsanız gelin hocaları çok iyi bu arada idare de gayet iyi haberiniz olsun

2023-08-20 16:06:34

Arkadaşlar okul disiplin çok var gelmeyin çok iyi okul ama gelmeyin.

2023-08-09 21:10:14

Dostlar okul gayet iyi ilk seneler daha kötüydü gelirseniz emek verirseniz asla pişman olmazsınız evet disiplini var yalan yok ama iyi bir üniversiteye gitmek istiyorsanız okuldaki hocalar size zaten yardımcı olur pişman olmazsınız okulun sınavları çok zor bunu da belirteyim dedim hadi kolay gelsin

2023-08-05 18:20:33

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu okulda 3 yıldır okuyan biri olarak şunu söyleyebilirim ki okulun hocaları gerçekten çok iyi sınavları evet zor ama çalışıldığı zaman yapılamayacak sınavlar değil ve okulda çok başarılı olan ve potansiyel sahibi olan öğrenciler var eğer ki siz gerekli çabayı gösterirseniz öğretmenler zaten her türlü maddi manevi size destek oluyorlar ,kendi alanları içerisinde, iyi bir üniversiteye gidersiniz bu okuldan ama amacınız gezmek eğlenmek ve arkadaş çevresi edinmekse bu okulda pişman olursunuz okul çok disiplinli kıyafete, makyaja ve telefonu oldukça karışıyorlar telefonu gördükleri yerde direkt alıyorlar takılara da asla izin vermiyorlar disiplinli bir okul 9.sınıfta ilk olarak çok fazla seçmeli ders var bu dersler biraz sizi zorlayabilir ama sınav haftasına 2-3 hafta kala çalıştığınızda dediğim gibi yapılamayacak dersler değil okulun kıymetini bilmek önemli okul çok iyi idarecileri de gayet iyiler evet bazen anlaşamadığımız hocalar oluyor fakat sonrasında sorun çözülüyor okulun hocalarının yaşı çok genç ve sizi anlıyorlar çok iyi üniversitelerden mezun olmuş hocalar eğer ki öğrenciler düşük not alıyorsa buradan velilere sesleniyorum bunun sebebi öğretmenler değil sizin çocuğunuzdur çünkü dediğim gibi okulda gerçekten çok başarılı olanlar lütfen onların emeğini boşa çıkartmayın okul birkaç sene içerisinde çok değerlenecek sadece doğru zamanda doğru hareket etmeniz gerekiyor bu kadar o zaman bu okulda çok iyi yerlere gelirsiniz.

2023-08-05 18:15:55

Arklar merhaba ben bu okulda okuyorum şöyle söyleyebilirim hocaları gayet iyi çok iyi üniversitelerden mezun olmuşlar,her türden öğrenci bulunuyor çok çalışan kendini geliştiren de var hiçbir şey yapmayıp okula tatile gelir gibi gelende var. formaya ve makyaja karışıyorlar telefon kesinlikle yasak gördükleri yerde alıyorlar düşük puanlı alan bir okul ama ileride çok değerlenecek sayısal derslerin sınavları çok zor oldukça çalışmanız gerekiyor okulun iç ve dışı yeni bağcılar´daki diğer okullara göre yeni olmasından dolayı bir tık daha önde spor ve sanata ilginiz varsa okulda asla yalnız kalmazsınız spor faaliyetleri oldukça fazla derslerden çok spora ve birazda sanata önem veriliyor bunu da belirtmek isterim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar... Umarım pişman olmazsınız.

2023-08-05 18:08:32
BENZER OKULLAR
Yorum 11

Mehmet Şam Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 817

Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 270

Sadabad Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 204

Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 393

Kazım İşmen Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi kaç puan 2024 78.8764
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Nurettin Topçu Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Nurettin Topçu Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://nurettintopcual.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Nurettin Topçu Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Nurettin Topçu Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Nurettin Topçu Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Nurettin Topçu Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız