Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi

Bursa / Mudanya

Hesapla
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
10
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 84.5665
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi Bursa ili Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "84.5665".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
84.5665
2022
68.4977
2021
67.6817
2020
44.5860
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi ile ilgili 10 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

87.1 obp var komşu kayıt alanındayım girer miyim

2023-08-04 00:37:33

Obp 82.457 alırlar mı

2023-07-27 15:34:13

Okula ulaşım için servis varmı? Yoksa 2gm veya altınkum arabalariylami.

2023-07-24 12:44:32

İki senedir bu okulda okuyorum. Kendi puanımın çok çok altında bi okuldu Ahmet Rüştü yerine burayı tercih etmiştim. İyiki de etmişim ders dinleme ve okul disiplini gerçekten güzel bi okul, ama şunu söyleyebilirim ki düştüğünüz sınıf sizi gerçekten etkiliyor. Öğretmenlerin bi kaçı hariç anlayışlı olduğu söylenebilir. Herkes birbirini tanıyor çok aptal saptal insanlar da var bunların arasından kendini belli edip gelecek planları olanlar da. Bana sorarsanız puanından dolayı şüpheye düşmeyin yeni bi okul olduğu için puanının şuan düşük olması gayet normal. Disiplin konusunda çevredeki okullara kıyasla daha disiplinli olduğu kesinlikle doğru. Kıyafetinize,davranışınıza hatta evet saçınıza başınıza bile özellikle hocaların yanında dikkat etmelisiniz. Ama gerçekten eğlenceli bi okul olduğunu söyleyebilirim. Güncel olarak SAYISAL, EŞİT AĞIRLIK VE DİL bölümleri var ilerisini bilemem ama şuanlık sözel öğrencisi olmayı düşünüyorsanız tercih etmemeniz daha iyi olabilir. Bunların yanı sıra sanatsal faaliyet olarak aşırı aktif bi okuluz. Özellikle müzik alanında önemli işler çıkarılıyor bunu da söylemeden geçemem. Şimdilik bu kadar mezuniyette görüşmek üzere.

2023-06-05 18:11:06
Reklam

Şimdi öncelikle okulun ulaşım sıkıntısı çok fazla var. Sabahları 8 de kalkıp durakta altinkum minibüslerin beklemeniz lazım duraklar çok kalabalık oluyor. Sıkışa tepişe biniyorsun bir şekilde,binemezsen öyle kalırsın bir dahaki minibüsü beklerim şeklinde pek düşünmeni önermem çünkü minibüsler çok geç geliyorlar ve minibüsler başlarına buyruk şekilde geliyorlar atıyorum birgün 8:30 birgun 8:50 gibide gelebilirler yani ve bazen hiç gelmiyorlar bile böyle bir durum olduğunda yapman gerken iki şey kalıyor 1. Yürümek bu tehlikeli çünkü yurdugunde çıktığın taraflarda köpekler çok oluyor ve bazen sarhoşlar da olabiliyor ve yürüyerek yarım saat sürüyor. 2. Çözüm otostop çekmek bunu çoğu zaman ben ve arkadaşlarım yapıyoruz beklediğimiz durağın biraz ilerisinde ben ve benim gibi geç kalan öğrenciler otostop çekerek okulla gidiyoruz. Şimdi gelelim okula okul yeni olduğundan çoğu şeyi eksik ve okul fazla disiplinli örnek vereyim okul üniforması üstüne bir sweet giydinde bile müdür yardımcısı emek hanım derhal alıyor ve okul çıkışa kadar asla vermiyor. Her hafta kıyafet kontörlü oluyor.HER HAFTA ve yukarı çıkmayalik diye kitliyorlar sınıfılari. Onun dışında M3 getirmek bile yasak. Telefonlar zaten yasak okulun son günü bile toplandı arkadaşlar SON GÜNÜ. Saça da karışiyorlar saçın renkli olamaz yoksa alinmiyorsun ne saçma bir kural öyle değil mi ? Her neyse yani ve gelelim öğretmenlere öğretmenlerin çoğusu çok iyi ozelike matematikçiniz Büşra ve ingilizce hocaniz yeliz hoca olursa çok şanslısınız bana göre ikisde eğlenceli. Büşra hoca biraz soğuk dursada aslında çok samimi ve tatlı bir kadın yeliz hoca ise tek kelimeyle mükemmel en iyi İngilizce hocası. Biyoloji olarak Tuğba hoca iyi. Kimya olarak Derya hoca hiç sıkılmazsin enerjisi mükemmeldir. Fizikçi ahahah Recep hocs o ve soğuk espirileri olmadan fizik dersi gerçmiyor. Alamcanci akile hoca of.. alamca hocası aşırı disiplinlidir nasıl oturduğuna kadar her şeye karışır aman diyin onun dersinde sorun çıkarma. Beden hocalari Adnan hoca sürekli bir şeyler uğraştırıken diğer bedenci çok sıkmaz. Resim hocası yani iyi diyebilirim fazla enerjik ama hemde baya okula geldiğinizde duvarlara çizilen şeylerin hepsini öğrenciler yaptı. Müdürümüz Füsun hanım çok tatlı ve sevecen biridir, dışarıdan oda soğuk durur ama oda çok iyi birisidir.Mudur yardımcı emek hanım ise sinirlidir özelikle kizdirdiginda sana denediğini bırakmaz surkeli her sınıfa kontrol eder en ufak bir hatani görürse asla unutmaz .Ona göre hareketlerine dikkat et. Demeyi unuttum edebiyat hocalarınin hepsi harikadır ama ozelike hakan hocaya düşenler çok şanslıdır hakan hoca hem çok iyi anlatır hem de öğrencileri çok iyi anlar. Gelelim öğrencilere şimdi yobaz,salak,geri kafalı,homofobik,kavgacı tipler olduğu kadar sevimli, anlayışlı,ileri görüşlü,nazik insanlarda var. Bu sorunlu tiplerle pek uğraşma kavga da etme çünkü çogusunun arkasında birileri var dikkat et. Umarım yazdıklarım işine yarar hadi ben kaçtım bye.

2022-07-27 12:12:31

Bu okula gelirseniz sadece kendinize yazık edersiniz. Skandallarla dolu bir okul kimse normal değil.

2022-07-27 11:51:12

okul yeni için açıldığı bir çok şeyi eksik okulun taban puanı olmadığı için bir sürü çalışmayan ögrenci var ögrencilerinin çoğu kaba,sorumsuz,geri kafalı tipler ögretmenler ise coğrafya hocaları hariç diğerleri iyi çok zorda kalmadıkça buraya gelmeyin bende zaten nakil aldıracağım tavsiyeme güvenin gelmeyin

2021-05-15 20:16:37
BENZER OKULLAR
Yorum 29

Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 27

Ovaakça Şarık Tara Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 62

Yeniceabat Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Yenice 19 Mayıs Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 114

Ahmet Yesevi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi kaç puan 2024 84.5665
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz