Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi

Adana / Seyhan

Hesapla
Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
23
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 87.3260
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi Adana ili Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "87.3260".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
87.3260
2022
81.8652
2021
77.8323
2020
46.3989
Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi ile ilgili 23 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okul gayet guzel ici falan yeni kavga falan olmuyor ben hic rastlamadım gayet guzel bir okul cevresi kotu sadece o kadar yoksa cok guzel

2023-08-15 03:06:23

Okulda çok olay oluyor 7/24 heryerde keko arka bahçede bekçi hiç bakmıyor herşey kullanıyorlar kantinde desen bıçaklı kavga falan ben hevesle geldim cok pişmanım okul çıkışı çok kavga oluyor paranızı alıyorlar tanımadığız yoksa gitmeyin

2023-08-08 23:12:26

Arkadaşlar 9. Sınıfta obp puanım yetiyordu ama rehber hocası beni başka bir okula kaydetti ve ben beğenmedim bu okula gelmek istiyorum şimdi 10. Sınıfım ama obp puanı 87 olmuş 10. Sınıf olduğum için birşey değişirmi

2023-08-07 16:15:45

Obp puanı 81 ama obp puanı 79 olan biri okula girebilirmi okula girebilen varsa yazabilir mi ona göre nakil aldıracam rehber hocasının gazabına uğradım adres değişikliği yaparak gelecektim ama olmadı umarım girebilen olmustur evim okula yakın

2023-07-14 02:17:48
Reklam

okul nasıl guzelmi
Çevresi nasıl
Sizce bu sene kaç obp artar sizce 5 fln artarmi
Kantin fiyatları kısaca bilgi

Bu okula gidecem lütfen acill bilgi

2023-06-18 12:08:37

Okula hangi dolmuş yada otobüsle gidebiliriz ve okul nasıl bir yer

2023-06-01 03:36:49

Arkadaşlar saat kaçta başlıyo kaç ta bitiyo okul ve sizce nasıl bi okul

2023-05-20 20:39:08

okul iyi

2022-09-12 18:30:53

okul bayya iyi ben de bu sene bu okula gelmek istiyordum ama küsüratla kaçırdım nakil isticem diyorum boşluk yok bu okulda olanlar okulun kıymetini bilsin

2022-09-07 09:17:02
BENZER OKULLAR
Yorum 183

İlhan Atış Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 61

Seyhan Hacı Hatice Turgut Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 9

Dadaloğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 54

Toki Şehit Ozan Onur İlgen Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Şehit Ayhan Güngör Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi kaç puan 2024 87.3260
Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Cafer Recai Gizer Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz