Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi

Ankara / Çankaya

Hesapla
Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
89
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 92.1604
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Ankara ili Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "92.1604".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
92.1604
2022
93.1158
2021
92.5322
2020
86.2609
Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Ayrancı Aysel Yücetürk Lisesi 1964 yılında, şu anki, Salih Alptekin İlköğretim Okulu'nun yerinde faaliyet gösteren Ayrancı Halk Eğitim Merkezi binalarında Ayrancı Ortaokulu olarak eğitim-öğretime başlamıştır. 1968 yılında bugünkü, A Blok adıyla bilinen bina yapılmış ve bu binada 1979 yılına kadar Ayrancı Ortaokulu adıyla eğitim-öğretim sürdürülmüştür. 1979 yılında lise bölümü açılmış ve bu tarihten itibaren Ayrancı Lisesi adını almıştır.

Okulda, 25 derslik, 2 spor salonu, kütüphane, bilişim teknolojileri sınıfı , teknoloji sınıfı, fizik Laboratuvarı, kimya laboratuvarı, biyoloji laboratuvarı, 2 resim atölyesi, müzik atölyesi, öğrenci kantini, öğretmen odası, arşiv, malzeme deposu, polis odası, beden eğitimi öğretmen odası, idare odaları, bahçesinde İkizler fidanlığı, 1 otopark yeri, Halkla İlişkiler Birimi, yardımcı hizmetler dinlenme odası, 2 Rehberlik Servisi Odası, konferans salonu, Okul Aile Birliği odası , dergi odası ,Sistem odası ve okul müzesi bulunmaktadır.

Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: İlkadım Mah. Selimiye Cad. No23/b Y. Ayrancı

Tel: 03124672437

Fax: 04266562

web: http://ayselyuceturkanadolu.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi ile ilgili 89 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okulun yeni binasi harika oluyor. bir kac ay sonra orada egitim basliyacak

2023-09-12 10:03:39

öğlenci oldukları ilkokul küçük haberiniz olsun eziyet cekmek isterseniz öneririm

2023-09-11 20:25:33

Okulu seçerken başarı durumlarını iyi inceleyin. Burası gayet güzel bir okul. Ayrıca dil sınıfları var. Hemen yanında emniyet genel müdürlüğü var. Çok güvenli.

2023-09-09 13:59:06

Okul öğlenci haberiniz olsun yanındaki ilkokulla beraber nakille burayı deneyecekseniz gidin şehit erhan duralı deneyin en azından sabahcı

2023-08-26 23:55:13
Reklam

2 nakilde deniyorum ort 91.5 alırlarmı

2023-08-03 22:42:59

Soyle birsey duydum nakille bu tarz sinavsiz okullara nakille 80 obpn olsa bile giren varnis peki birsey sorucam 1-2 puan farkla giremeyen ogrencilere haksızlık degil mi?

2023-08-01 04:12:45

Merhaba. Sınıflar kaç kişilik acaba?

2023-07-31 21:50:07

merhaba bu sebe bu okula geleceğim de obp puanım 96,0774 musa erdem evime biraz uzak kaldığı için tercihim buraya çıktı obp puanıma yazık olur mu okulun yanındaki imam hatipliler bize karışıyor mu ve ortamı nasıl söyler misiniz?

2023-07-30 19:18:58

ya bu sene buraya gelme ihtimalim var da kaç sınıflar kaç kişilik acaba?

2023-07-26 23:26:46
BENZER OKULLAR
Yorum 407

Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 12

Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 31

Alparslan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 128

Şehit Resul Ekrem Gökdoğan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi kaç puan 2024 92.1604
Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://ayselyuceturkanadolu.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız