Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Bağcılar

Hesapla
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
13
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 76.8062
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "76.8062".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
76.8062
2022
76.3844
2021
54.4109
2020
71.6650
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz 2019-2020 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Bünyemizde anasınıfı, ortaokul, lise ve açık lise bulunmaktadır. Ortaokullarda yoğunlaştırılmış yabancı dil sınıfımız ve kuran-ı kerim ağırlıklı eğitim veren hafızlık hazırlık sınıfımız bulunmaktadır. Öğrencilerimizin kültürel, sportif ve bilimsel gelişimleri için farklı kursların yanı sıra akdemik gelişimleri için dyk kurslarımız yapılmaktadır. Öğrencilerimizin öğrenirken hem keyifli zaman geçirmesi hem de özgüvenlerinin artması için birçok proje, yarışma ve gezi ile akademik gelişimleri desteklenmektedir.

Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bağcılar
    İlçe
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bağcılar
    İlçe
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bağcılar
    İlçe
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bağcılar
    İlçe
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bağcılar
    İlçe
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bağcılar
    İlçe

Adres: Çınar Mahallesi 820. Sokak No 2 Bağcılar / İSTANBUL

Tel: (0212) 610 01 03

Fax:

web: https://ummumihcenkaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 13 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba dil bölümü varmı 9. Sınıfim da

2023-07-09 14:09:40

Bal kazandım ama burada okunmak bin basar diye buraya başvuru yaptım nakil için boş kontenjan yok ve yok. Lütfen nakilini başka okula aldiracaklar haber versin be ben 9um

2022-09-11 17:28:41

Disiplinsiz bir yer

2022-07-02 18:29:58

Acaba puanlı mı eğer puanlı alıyorsa Lgs taban puan kaç?

2022-03-03 18:50:18
Reklam

Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine giden 2 kızım var biri bu sene 6.sınıf oldu diğeri ise 11. sınıfa gidecek. Okul idaresi ve öğretmenleri öğrenciler ile çok ilgililer. uzaktan eğitim sürecinde derslerimiz hiç aksamadan düzenli bir şekilde yapıldı. Bu zorlu süreçte öğretmenlerin öğrencilere yaklaşımları çok içten ve destekleyiciydi. Bizden kaynaklı derse giremediğimiz zamanlarda okul idaresi ve sınıf öğretmenleri tarafından aranarak bir sıkıntımız olup olmadığı, sıkıntı olması halinde okul idaremizden ve rehberlik servisimizden yardım ve destek alabilirsiniz diyerek bizleri motive ettiler ki bu da öğrencilerimize verdikleri değeri fazlası ile göstermektedir. okul sınavsız alan bir okul olmasına rağmen proje okulu gibi çok güzel çalışmalara gerçekleştirmektedir. Okulun açık olduğu zamanlarda çocuklarımızın milli ve manevi duyarlılığını güçlendirecek çok güzel geziler gerçekleştirdiler. Okula her gittiğimde okul idaresi tarafından güzel bir şekilde karşılandım. Çocuklarımın bu okulda eğitim görmesinden çok memnunum. evimize yakın gönül rahatlığı ile gönderdiğimiz çok da iyi eğitim aldıkları güzel bir okul herkese tavsiye ederim.

2021-07-30 11:08:41

Müdür un iyi olduğunu biliyorum. Ben de çocuğumu ortaokula kayıt ettirmeyi düşünüyorum ama daha eğitim ile ilgili kararsizliklarım var. Gönderen veliler bilgi paylaşabilir mi ?

2021-07-04 13:30:25

Okul Guzel mi disiplinlimi

2021-07-03 22:26:13

Ya bu okula giden var mı nasıl bir yer

2021-07-02 00:34:25
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Şehit Emre Sarıtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Hürriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 28

Esenler Güzide Özdilek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Sancaktepe Sultan Iı. Abdulhamid Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 76.8062
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://ummumihcenkaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ümmü Mihcen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız