Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi

İstanbul / Gaziosmanpaşa

Hesapla
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
235
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 74.3569
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi İstanbul ili Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "74.3569".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
74.3569
2022
77.0290
2021
86.0513
2020
77.0591
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Gaziosmanpaşa
    İlçe
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Gaziosmanpaşa
    İlçe

Adres: FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ 795 SOKAK NO6/1 KÜÇÜKKOY GAZİOSMANPAŞA

Tel: 0212 618 83 20

Fax:

web: http://sehitgokhantopcuanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi ile ilgili 235 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Arkadaşlar nakil 9.sınıfta sıra 8 deki ve sıra 7 deki arkadaslar bu yoruma yanıt verirse yada sıra 3 4 fark etmez 2 kişi 9 un üstündeki sıradaysa basvuruyu iptal ederse çam sakızı coban armaganı parayla basvuruyu iptal ederse ben ona ulaşıp parasını gonderecegim saygılarımla

2024-02-07 20:59:27

ÖZELLİKLE 9. SINIFLARA VEYA BU OKULA NAKİLLE GELECEKLERE DUYURU:

Bu okula gelmek gibi bir düşünceniz var ise veya gelecek iseniz, GELMEYİN. Okulun istisnai bir kaç durum dışında her yanı kötü. Kötü dememe bakmayın, GERÇEKTEN kötü. Şahsen ben burada bir süredir okuyorum ve bu okulu sevmeniz için hiç bir neden yok. Tabii kişisel olarak fikriniz değişebilir ama bu okul kesinlikle uyumlu olabileceğiniz bir yer değil.

Okulun konumu ile başlayalım; okul, bildiğiniz dağ gibi bir yokuşun yukarısında ve okula giriş yolu etrafı çitlerle sarılmış ağaçlık alana bakan küçük bir patika. Akşam çıkış saatlerinde ve kış sabahlarında çok karanlık oluyor yani önünüzü görmeniz imkansıza yakın. Sadece yakın zamanda bir lamba taktılar o da bir tek giriş kapısını aydınlatıyor. Okulun dışına çıktığınızda sizi tekinsiz bir bölge bekliyor, 5dk içinde oradan ayrılmazsanız ortalık ölüm sessizliğine bürünüyor ve pek de iyi bir seçenek değil. (2/10)

Okulun yanında büyük bir inşaat var ve bu inşaat okulu neredeyse her yönden etkiliyor. Bahçenin 1.5/4´lük alanını ve dışarıdaki okulun ana girişini kaplayan bu inşaat yüzünden hem okula giriş ve çıkış zorlaşıyor, hem de okula yangın merdiveninin olduğu kapıdan giriyorsunuz. -okul çıkışlarında 1000 küsur kişinin aynı anda oradan çıktığını hayal edin- (4/10)

Okulda serseri nüfus anormal derecede fazla, ilk okula geldiğimde gözüme batan da bu oldu. Bazı insanlar gerçekten iyi olabilir, ancak okula kök salmış serseri tayfadan bazı insanlar sizin huzurunuzu sıkça bozacaktır. "Ee, bu okulun puanı yüksek, nasıl oluyor da serseriler bu okulda?" diye soracaksanız, cevaplayayım: Biz de bilmiyoruz. Tahminimizce Fahrettin Özüdoğru´nun yıkılmasından sonra o okuldaki öğrenciler buraya geçtiler. F.ÖD´da pek ahım şahım bir okul da değildi ne yazık ki. Eğer siz bunlara katlanacağınıza inanıyorsanız, siz bilirsiniz. (1/10)

Okulun iç mimarisi (Sınıflar, koridorlar, konferans salonu vs.) ve tuvaletleri hakkında konuşalım: Sınıflar geniş, ancak sıraların (özellikle oturduğumuz sıralar) sıklıkla arka tahtaları kırık bir halde bulunuyor. Akıllı tahta & normal tahta 3 bölümden oluşmakta; beyaz ve kara tahta, akıllı tahta. Sınıfın duvarları ve/veya zeminlerini pek temiz beklemeyin. Tuvaletlere gelirsek; erkekler tuvaleti lağımdan beter, kızlar tuvaleti hakkında ne yazık ki yorum yapamıyoruz =) Eğer erkekseniz ve bu okula geldiyseniz; özellikle de tuvaletinizi tutamayan biriyseniz, geçmiş olsun. Erkekler tuvaletinde kapılar kırık veya yerinde durmuyor, bakımsız ve pis. Ders aralarında da çok acil olmadığı sürece tuvalete gönderilmiyorsunuz, yani işiniz teneffüse kalıyor. Teneffüste de öyle bir tuvaletin ne gibi bir eşkalde olduğunu az çok tahmin edebilirsiniz. Okulun koridorları size adeta bir sağlık ocağında olduğunuzu anımsatıyor. Okuldan çok hastane gibi duruyor. Konferans salonuna bakacak olursak, orası bir nebze de idare eder. Hocalar iyi ve güzel ders anlatan insanlar, idaredeki hocalar ve müdür bize kalırs

2023-10-28 02:14:46

merhaba ben yeni 9 oldum ve ortalamam biraz dusuk geldi nakil almaya calisiyorum ama cok fazla kontenjan yok ve su an açiktayim hic biryere gidemiyorum bilgisi fln olan varmi yani okulla konussam beni alma ihtimali varmi sizce bide fransizca ve ingilizce biliyorum

2023-09-11 13:51:16

okul icin yorumlariniz nedir geldigim için pişman olur muyum

2023-09-10 04:44:21
Reklam

Ayrıca obpniz 75 üstüyse hiiç gelmeyin plevne anadoluyu zorlayın

2023-09-06 16:19:15

9 sınıflar ne zaman açılacak acil lütfen

2023-09-04 23:08:53

Okul 11 Eylül ayında mi açılacak acil bilgi lutfennn

2023-09-04 23:06:15

9. Sınıflar için uyum haftası var mı çoğu okulda yokmuş ama emin olmak istiyorum

2023-09-04 18:09:13

Bu okula 10 üzerinden kaç vermiyorsunuz

2023-09-03 17:43:07
BENZER OKULLAR
Yorum 136

Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 247

Bağcılar Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 298

Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1141

Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 39

Ağva Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi kaç puan 2024 74.3569
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://sehitgokhantopcuanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Şehit Gökhan Topçu Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız