Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi

Ankara / Yenimahalle

Hesapla
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
24
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 70.7669
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi Ankara ili Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "70.7669".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
70.7669
2022
71.7189
2021
65.4571
2020
77.3224
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi Yenimahalle ilçemizin yeni kurumlarından olan okulumuz 2019 yılında SUSUZ /ATA mahallesinde eğitim ve öğretime başlamıştır. Okulumuz kampüsü içerisinde okulumuza ait bir adet spor salonu, bir adet henüz eğitime başlamamış kurum olarak bizim okulumuzdan bağımsız Özel Eğitim binası bulunmaktadır.

Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Yenimahalle
    İlçe
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Yenimahalle
    İlçe
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Yenimahalle
    İlçe
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Yenimahalle
    İlçe
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Yenimahalle
    İlçe
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Yenimahalle
    İlçe
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Yenimahalle
    İlçe
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Yenimahalle
    İlçe
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Yenimahalle
    İlçe

Adres: ATA MAH. 3772CAD. NO 18/A YENİMAHALLE / ANKARA

Tel: 03125141513

Fax: 03125147328

web: https://sehithaydarcetinal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi ile ilgili 24 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

A da olanvar mi ?

2023-09-02 16:03:24

Bu sene kaç ile alır bilgisi olan var mı

2023-07-15 16:52:35

Okulun fotoğraflarından etkilendik, güzel temiz görünüyor. Ama sorularım var. Öğretmenler kadrolu mu, boş geçen ders oluyormu? Bilişim teknolojileri dersi ve sınıfı yokmu? Öğrenci ilişkileri, ahlakı nasıl? Okul kıyafeti nasıl? Eryaman bölgesine servis varmı?

2023-07-12 21:41:00

servis var mı bu okulun

2023-07-04 01:12:54
Reklam

Okulun dağ tarafında olması dışında bir sorun yok. Ancak önünde otobüs durağı olduğu için sıkıntı olmuyor. Rahat ve geniş bir okul. Disiplin ve öğretmenler açısından oldukça iyi. Okulumu seviyorum şahsen. Ortalamaya bakarak yorum yapmayın derim öğrenciler de kötü değil. Aytekin kuruya giremeyip gelenler de çok var. Düşük öğrenciler barinamayip gidiyor zaten. Şahsen ben 94 ortalama ile girmiştim. O yüzden okulda yüksek ortalamali öğrenciler çok

2023-05-10 20:30:38

Disiplin açısından iyi bir okul olduğunu düşünüyorum. Hedefi olmayıp kargaşa çıkaran öğrencilerin sınıfı değiştiriliyor devam ederlerse okuldan atılıyorlar. Hocaların ilgileri iyi. Şahsen kendi sinifimda bir hoca haric tüm hocalarım kaliteli. Öğrencileri iyi. Disiplin ve düzene dayanamayan öğrenciler kendileri ayrılıyor zaten. Siniflar 30 kişiyi aşmıyor. Açıkçası ben okulumdan memnunum gelmek isteyenlere bilgi vermek istedim

2023-05-10 20:24:26

Ben hedefleri olan bir öğrenciyim ve geçen yıl olduğum okul cidden çok kötü bir okuldu.bu okulda hocalar olsun disiplin olsun her şey yerli yerinde ve iyi .bana çok şey katan hocalar var ve özellikle figen hoca gerçekten bir öğretmenin yapması gerekenden fazla yapıyor.cogu hoca her hangi sorununuzda yanınızda.disiplin açısından cok iyi okuk zaten yeni,o yüzden bir sıkıntı yok. Sıkıntı çıkaran öğrenciler ya başka sınıfa gönderilip ya atılıyorlar. Disiplin ve derslere dayanamadan okuldan kendileri ayrılıyorlar zaten. Sınavlar ortalama oluyor üniversitesi sınavında 0.6 ile carpilacagi için cok fazla zorlamıyorlar ancak çalışan ile çalışmayan arasında fark da oluyor sınav haftası düzenli çalışıyorsanız oldukça yüksek notlar alabilirsiniz .performans konusunda da gauet iyiler.eger gelmek istiyorsanjz cok guzel bir okul

2023-04-06 19:06:50

2 senedir bu okuldayım genel durum şu bu mesajı 2022 kasımın 7 sinde yazıyorum okul erkek tuvaletleri kapı kolları kilitler kırık tuvalete nefesini tutup giriyor insanlar o kadar pis kokuyo son zamanlarda sigara muhabbeti arttı tuvaletlerde öğretmen olarak (Sancar hoca-Bilge hoca-Mustafa hoca-Rengin hoca-Ezgi Nur hoca-Çağan hoca-Tamer hoca-Figen hoca fizikçi çok iyi iletişim kuran ders anlatabilen ve tam öğrenci kafasında insanlar) (tarih te Tamer hocanın-Matematikte Mustafa hocanın-fizikte Figen hocanın-kimyada Rengin hocanın-biyolojide Ezgi hocanın-Müzikte Çağan hocanın tabi çağan hoca ile müzik dersi işlemedim ama çok sohbetimiz var çok iyi-Rehberlik hayat ve dersler hakkında yardım olarak da FULYA hocamın üstüne kimseleri tanımam). Gerçekten öğretmenlere baktığımızda çok iyi ama çok iyi 10 okul gezseniz bile bulamayacağınız türden öğretmenler var mesela bu saydıklarım çok nadir öğretmenler ve hepsi bir arada- okul yönetimine gelirsek kantin çok pahalı 1 ekmek şinitzel 16tl ama bu durumda yapılacak bişey yok çok uygun aslında daha ucuz olsa kantinciler geçinemez öğrencilere baktığımızda serseri öğrenci dolu her an biri çıkışa kavgaya çağıra bilir çarşambadan çok öğrenci var benim anlamadığım şey okul müdür bunları gördüğü halde özellikle 4-5 öğrenci üstünden söylüyorum nasıl hâlâ okulda tutuyor atılsalar çok iyi olacak öğrenciler arasında çok iyi anlaşabildiklerinizde olur ama genelde bi üstünlük taslama kavgacı kişilik var. Öğrenciler arası dedikodular çok fazla herkes birbirnin arkasından iş çeviriyor ama okulda sıkıntılı öğrenciler ve tuvalet gibi sorunlar düzeltilebilirse çok başarılı bir okul haline gelebilir. Ayrıca toplam9-10 ders var ve sınavlar 7-9 gün gibi bi sürede yapılıyor her güne 2 sınav koyuluyo ve ezberlemesi yapması cidden zor oluyor mesela matematik en sona tek konulması gerekirken orta günlere ingilizceyle beraber yapılıyor sınavlar tatil olmadan 2 hafta önce başlamalı ki her güne 1 sınav yapsalar arada bir kaç istisna ile işi çözebiliriz genel durum bu okulda çok ters öğretmenler de var çok ilgili öğretmenler de müdür yardımcılarımız müdürlerimiz bildirdiğimiz sorunlarla ilgileniyorular özellikle bir sorununuz olursa müdür yardımcısı Meryem hocaya gidin okul mevcudu bu sıralar toplama kampı gibi çok artmış durumda bunada bi düzen getirilir elbet diyeceklerim bu kadar. Okul çok üst düzey bi okul ama öğrenci içeriği olarak pek iç açıcı değil tuvalet konusunda da müdürlerin öğrencilere ceza vermesi dışında yapabileceği bi durum yok buda öğrencilerin sorunu erkek tuvaletleri leş gibiyken kız tuvaletleri tertemiz

2022-11-07 21:41:29

Bilge hoca , Sancar hoca , Fatma hoca en iyi hocalardan hepsine sevgiler saygılar

2022-03-02 08:28:39
BENZER OKULLAR
Yorum 5

Beypazarı Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 24

Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 12

Bağlum Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

50. Yıl Şehit Uhud Kadir Işık Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 37

Adalet Nizamoğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi kaç puan 2024 70.7669
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://sehithaydarcetinal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Şehit Haydar Çetin Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız