Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi

Ankara / Mamak

Hesapla
Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
16
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 50.9768
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi Ankara ili Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "50.9768".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
50.9768
2022
45.8094
2021
51.1353
2020
32.1148
Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

İlk defa 2019-2020 eğitim öğretim yılında geçici olarak başka bir okulun bünyesinde eğitime başlanmıştır. 2. Dönem 3 şubat 2020 tarihi itibariyle yeni yapılan okul binasında eğitim öğretime başlanmıştır.

Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Bostancık Mah. 1573 Sk. Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi Blok No 4 Mamak

Tel: (0312) 557 35 44

Fax:

web: https://sehitvolkangurbuzeranadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi ile ilgili 16 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Arkadaşlar, okulun öğretmenleri iyi fakat, okulun öğrencileri çok sorunlu ve ulaşım kıtlığı var resmen inan ki çok zor oluyor otobüs ile gidip gelen biri olduğum için. Bunları göze alarak geliyorsanız gelin, şükür benim son senem;)

2022-08-03 23:29:54

Hangi bölümler var

2022-06-13 00:15:32

Öncelikle okulumuzdan bahsedeyim. Okul muazzam yeni yapılmış bir bina, geniş, sıralar temiz. Fakat bunları kötüleşti´rende yine biz öğrenciler. Adamlar sınıfın kapısını ayakları ile açıyorlar bazıları var gerçekten bu okulda okumayı zerre gram haketmiyor fakat okulda mecbur almak zorunda. Müdürümüz, müdür yardımcıları, öğretmenlerimiz, rehberlik servisi, aynı zamanda okulun servis hizmeti harika. Fakat öğrenciler o kadar garip ki yani hangi kafada yaşıyorlar bilinmez. Okulun belli başlı kuralları var, telefonlarımızı gelince vermek zorundayız yada hiç getirmemeliyiz. Ben veriyorum emanet ediyorum hiç bir sorun yok ama telefonunu vermek istemeyen akıllıların telefonları verilince ya çiziliyor ya da başına bir şey geliyor. Öğrenciler sıkıntılı, saçma sapan ilişkileri var okulda kavga eksik olmuyor. Derslerde ses hiç eksik olmuyor yine, dinleyenler dinliyor dinlemeyenler ise dersi sabote etmek için elinden geleni mutlaka yapıyor. Bazı hocalarımız var Felseciler özellikle derslerinde çıt çıkmıyor bu konuda felsefe hocalarını seviyorum fakat, kimya,edebiyat, matematik gibi temel derslerde aşırı ses oluyor, hocalar uyardığı zaman, karşılık verip kavga eden bile sıkıntı tipler var. Knklar iyi düşünün okula gelirken, eğer gerçekten okumak için liseye geliyorsanız, gidin başka bir okulu tercih edin fakat dediğim gibi sıkıntılı okuldan kaçan bir tipseniz zaten buraya gelirsiniz. Okulun iyi yönlerini de anlattım hocalar iyi, servisler, kantin bunların hizmetleri güzel. Fakat tek sıkıntı öğrencilerde. Birde okulun otobüs imkanları zor önünden, 329 ve 324 nolu otobüsler geçiyor onlarda Hüseyin Gazi göbekte bırakıyor. Evinize yürümenin gerekir. Ama ben yürüyemem derseniz servis hizmeti muazzam tavsiye ederim. Umarım yardımcı olur, başarılar dilerim.

2022-01-23 09:01:50

Ben başak mahallesi Hüseyingazi mamak bölgesinde oturuyorum okul buraya yakın mı

2021-09-18 12:29:38
Reklam

Ben bu okula yeni kaydoldum iyi diyorlar hocaları olsun eğitimi olsun gayet iyiymiş.hangi günler ve saatler açık

2020-08-27 22:53:48

arkadaşım google yanliş veriyor haritadaki yerini ama okulun resmi sayfasında adresde yeder gösteriliyor. okul yeni ve çok iyi boş kontenjanı ise ilçe milli eğitimden öğrenebilirsin

2020-08-25 07:17:06

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun lütfen
Yarın nakile gitcem nolur cevaplayın
Okul tam olarak nerde? Mamak belediyesine fln yakınmı Ortalamam 78 yazsam çıkarmı
Ve kontenjan bilginiz varsa verebilirmisiniz lütfen çok çok acil herhangi birini cevaplasanızda olur

2020-08-24 21:48:05

Google´da gösterilen adres yanlış. Okulun resmi sayfasındaki adres budur: BOSTANCIK MAH. 1573 SK. NO 4 Mamak / ANKARA -

2020-08-24 12:16:06

Nolur Bana Biri Okulun Nerde Olduğunu Açıklasın Haritada Okul Yok Bura Çıktı Napcam Nasıl Gitcem 😭

2020-08-24 10:25:41
BENZER OKULLAR
Yorum 15

Akıncı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 222

Ufuk Arslan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 21

Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Çayırhan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 64

Kaya Bayazıtoğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi kaç puan 2024 50.9768
Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://sehitvolkangurbuzeranadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız