Gülveren Anadolu Lisesi

Antalya / Kepez

Hesapla
Gülveren Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
189
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 456.0958
Yüzdelik Dilim 5.42 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Gülveren Anadolu Lisesi Antalya ili Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Gülveren Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Gülveren Anadolu Lisesi taban puanı 456.0958 tahmini yüzdelik dilimi 5.42.

Gülveren Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 456.0958 -
2022 425.6894 5.85
2021 397.2669 5.98
2020 410.8388 6.09
2019 433.8977 6.73
Gülveren Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
160
2022
150
2021
120
2020
204
Gülveren Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına Kepez Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde misafir olarak başlamış olup, 3 Aralık 2018 tarihinde yeni binasına taşınmıştır. Kepez ilçesi Gülveren mahallesinde 3705 sokak, Akdeniz Üniversitesi karşısında açılan yeni binamızda 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında 480 öğrenci eğitim görmektedir. 20 şubeden oluşan okulumuzda şubelerimiz 30 kişiliktir.

Okulumuz 1 müdür, 3 müdür yardımcısı, 2 memur, 34 öğretmen, 6 destek elemanı ve 3 güvenlik görevlisi ile öğrencilerimize hizmet vermektedir. Okulumuz 24 derslik,3 laboratuvar, 2 atölye, 1 kütüphane, 1 konferans salonu, 1 açık ve kapalı spor sahası, 1 ölçme değerlendirme ve proje odası, 1 bahçe satranç sahası ile öğrencilerimize eğitim, kültürel ve sportif faaliyetlerini rahatça gerçekleştirebilme imkanı sunmaktadır.

Öğrencilerin farkındalık düzeylerinin arttırılmasına, bilgiye ulaşma yollarının öğretilmesine, sorun belirleme ve çözme becerilerinin geliştirilmesine, sanat ve sporda yeteneklerine göre yönlendirilmesine, temel kültürel değerlerimizin yaşatılmasına, gelecekte toplumun gelişmesine katkı sağlayabilmelerine olanak sağlayacak olan bir ortamı sunmayı kendine misyon olarak belirleyen okulumuz bu çizgisini koruyarak geleceğimize yön verecek yeni nesiller yetiştirmeye özen göstermektedir.
Gülveren Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Gülveren Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Gülveren Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Gülveren Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Gülveren Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Gülveren Anadolu Lisesi
Gülveren Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Gülveren Anadolu Lisesi
Gülveren Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Gülveren Anadolu Lisesi
Gülveren Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Gülveren Anadolu Lisesi
Gülveren Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Gülveren Anadolu Lisesi
Gülveren Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe

Adres: Gülveren Mahallesi 3705 sokak no22 Kepez ANTALYA

Tel: 0242 227 30 03

Fax: 0242 227 30 02

web: http://gulverenanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Gülveren Anadolu Lisesi ile ilgili 189 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Evime yakın bir özel okulda burslu okuyorum.11. sınıfta nakil buraya nakil olmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Pansiyonu nasıldır ulaşım imkanları nasıl

2024-02-11 07:36:44

Her allahın günü bu okula gelecegim icin kendimden nefret ediyorum keşke 2 soru fazla yapsaydım diye sitem ediyorum. Evet kaliteli hocalar var cumhur hoca gibi ama bu hoca sayısı 1 elin parmagını gecmiyor. evet 12. sınıf olarak her hafta deneme oluyoruz ama diğer günlerin çoğunluğu bomboş geciyor. okulu dershane düzeyinde diye anlatmaları sadece kolpa. idare sadece instagramda reklam yapabilmek adına hareket ediyor. sadece yok yazılmamak için okula gidiyorum. okulda daha tarihçi bile yok. boş dersleri etüt konumuna getirdiler oturup ders calisabilelim diye fakat daha ögretmenler sınıfta durmuyorken biz nasıl o gürültüde calisalim anlayamıyorum. bu disiplini saglayamadan kendi derecelerimizi direkt üstlerine aliyorlar fakat yaptıkları hiçbir şey yok. sacma sapan etkinliklere 2 katı para teklif ediyorlar. ki derste hocamız test cektirebilsin diye kagıdı bile biz alırken. bilmiyorum evet niteliksiz liselerden cok daha iyidir büyük ihtimalle hatta deneme olsun kaynak olsun evet baya olanak sagliyor ama onun disinda ben ders işlenmeyen yere neden her gün gitmek zorundayım anlamiyorum. sadece zaman kaybı.evet alt dönemler için eglenceli ve güzel olabilir ama son dönem için zorunda degilseniz veya kötü bir okulda degilseniz bu okula gelmenizi tavsiye etmem.

2023-12-11 14:15:51

Okulun taban puanı 2. Nakilde değişmiştir
455.2’yle almıştır

2023-08-14 07:48:44

Lütfen tatmin edici cevap yazın buraya nakil alsam mı acaba diye çok düşünüyorum okul ile aramda 2 puan var okulun durumu nasıl öğretmenler, çevresi, sosyal etkinlikler falan yks durumuna baktım 200 kişiden 50 küsürü iyi dereceler yapmış ama kalan 150 ne oldu falan aklımda kara bulutlar lütfen giden birisi cevap yazabilir mi ama her seyi olduğu gibi anlatın lütfen tesekkürler.

2023-07-31 19:37:12
Reklam

Arkadaşlar 3,63 dilimle nakil istedim buraya hani aslında dital kazanmistim ama servis yurt falan problem olcak bu sene kazanan varsa bana instadan yazsın sezeen_soydan

2023-07-28 17:27:03

Bu okulu kazandım (Dital de tutuyordu, ama yazmadım) Bu okul hakkında güzel şeyler duydum akademik başarıya çok önem verdiğinden ileride çok iyi olacağından..vs, ama emin olamıyorum. Aksu Fen´i nakillerde zorlayıp gitmeli miyim? Yoksa burda mı kalmalıyım?
-Bir de pansiyonu nasıl? Tavsiye eder misiniz? Etütler oluyor mu?
-Evim uzak, otobüsle gidecek olsam kaç numara otobüse binebilirim? Otobüs sıklığı nedir, kaç dk´da bir geliyor? Bilen varsa cevap verirse çok mutlu olurum. Herkese teşekkür ederim. Ve herkese okul hayatında başarılar..

2023-07-28 12:04:02

puanım 451 nakille hiç mi gelmez

2023-07-27 18:02:37

455.752 puanla nakilde gelir mi

2023-07-25 17:50:28

merhabalar. sonuçlarınız açıklandı. gülveren anadolu lisesinde okuyorum. geçen sene ben de en az sizler kadar heyecanlıydım, okulla alakalı önyargılarım vardı. geçen sene ben okulu tercih verip vermemek konusunda kararsızken şu an sizlerin olduğu gibi öğrencilerin okul hakkında yaptığı yorumları okuyordum. kimisi ders anlatımı konusunda öğretmenler yetersiz diyordu, kimisi idareyi kötülüyor, kimisi de çok sıkı kıyafet kontrolü var, ufak tefek davranışlarınızdan bile idareye sevk edilirsiniz diyordu. bunları okudukça stres olmuştum. disiplini seven bir öğrenciyim ama bu kadarı gözümü korkutmuştu. öncelikle okulun çevresi hakkında bir bilgi vermek istiyorum. ANTALYA´NIN EN BÜYÜK KÜTÜPHANESİ (Antalya Kütüphanesi) 29 Ekim 2023 te açılacak. ve bu kütüphaneye gülveren anadolu lisesinden 5 DAKİKA YÜRÜYEREK (yaklaşık 400 metre uzaklıkta) gidebileceğiz. siz de benim gibi kütüphaneleri seviyorsanız bunun mükemmel bir olanak olduğunu bilirsiniz. geçen sene okulu gezmeye geldiğimizde bizimle iyi bir şekilde ilgilenmişti öğretmenlerimiz olsun, yönetim görevlileri olsun. okulun fiziki imkanlarını da beğenmiştim. okulumuzda masa tenisi var birkaç tane. voleybol sahası, basketbol, futbol oynamanıza elverişli iki sahamız var.kapalı spor salonumuz, biyoloji ve fizik laboratuvarlarımız, müzik ve resim atölyemiz bulunmakta. erasmus projelerine de önem veriliyor. tercihler açıklandığında tobb fen lisesini çok ufak bir farkla kaçırmıştım. üzüldüm önce çünkü çevremdekiler tobb u çok fazla önermişlerdi. daha sonra okullar başladı. adaptasyon süreci olsun, arkadaş edinmemiz olsun yardımcı oldular her konuda. ayrım yapmaksızın söylüyorum öğretmenlerimiz çok ilgililer. bazı öğretmenlerimiz bu konuda daha disiplinli davranırlar, bazen sinirlenebilirsiniz. :) fakat aslında hepsi sizin iyiliğinizi istiyor. okula geldikçe tobb u kazanamadığım için içimde oluşan üzüntü yok oldu. şu an sorsanız yine gülveren anadoluyu seçerim. özellikle kulüp etkinliklerinde öğretmenlerimiz çok ilgili. kendinize göre olanı seçebilirsiniz. münazara, mun, e- twinning, kütüphane,robotik, resim, müzik ve daha birçok kulüp sizleri bekliyor.merak edenler için telefonlar ders başlamadan kutuya konuyor, çıkışta sizlere teslim ediliyor. onun dışında okul formasına dikkat ediliyor, eğer hala alamadıysanız okul açılmadan temin ederseniz daha iyi olur. ;) ha bir de okulumuzda ders zili kullanılmıyor. kimi öğrenciler bundan hoşnut değil ki ilk geldiğim zaman ben de garipsemiştim fakat zaman geçtikçe bu faaliyetin öğrencileri daha sorumluluk sahibi yaptığını düşündüm. okul hakkında genel olarak memnunum. sadece keşke biraz daha gezi faaliyetlerine yoğunluk verilseydi, sonuçta 9 ve 10. sınıftan sonra önümüzde büyük bir sınav varken gezmemiz zor olur. Hepiniz için başarılı ve mutlu bir yıl olur umarım. Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

2023-07-25 14:46:01
BENZER OKULLAR
Yorum 2

Finike Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 5

Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 19

Manavgat Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 83

Ünal Aysal Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 334

Dr. İlhami Tankut Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Gülveren Anadolu Lisesi kaç puan 2024 456.0958
Gülveren Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Gülveren Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Gülveren Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Gülveren Anadolu Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
Gülveren Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Gülveren Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Gülveren Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Gülveren Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://gulverenanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Gülveren Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Gülveren Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Gülveren Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Gülveren Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız