Sadabad Anadolu Lisesi

İstanbul / Kağıthane

Hesapla
Sadabad Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
270
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 79.2169
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Sadabad Anadolu Lisesi İstanbul ili Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Sadabad Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Sadabad Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "79.2169".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
79.2169
2022
79.3739
2021
85.4781
2020
74.9747
Sadabad Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Sadabad Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Sadabad Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz 1966-1967 Eğitim Öğretim yılında Gültepe Ortaokulu olarak öğretime başlamıştır. 1982-1983 Eğitim Öğretim yılında lise kısmı ile bütünleşerek ortaokul ve lise öğretimini birlikte sürdürmüştür. 1992-1993 Öğretim yılında okul bahçesinin bir kısmını yeni yapılan Cumhuriyet İlköğretim Okuluna devrederek eğitim ve öğretime lise olarak devam etmiştir.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılında kendi binasına taşınmış bulunmaktadır. Mevcut şube sayısı 42 olan okulumuzda Anadolu Lisesi olarak eğitim yapılmaktadır. Sadabad Anadolu Lisesi, güvenin, saygı ve sevgi ile bütünleştiği bir eğitim yuvası olarak eğitim ve öğretim hayatına deneyimli ve genç bir kadro ile aktif bir şekilde devam etmektedir.

Okulumuzda ikili (sabahçı-öğlenci) eğitim-öğretim yapılmaktadır.

Kayıt Kabul Şartları: Okulumuz yerel yerleştirme ve diploma puanı ile sınavsız öğrenci kaydı almaktadır.

Sadabad Anadolu Lisesi ulaşımı Şişli´den 65G otobüslerine binildiğinde Gültepe Cami Durağı(Polis Karakolu)nda inilmelidir. Beşiktaş´tan ise 62 veya 62G otobüslerine binildiğinde Gültepe Cami Durağı(Polis Karakolu)nda inilmesi gerekmektedir.

Sadabad Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Sadabad Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Sadabad Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Sadabad Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Sadabad Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Sadabad Anadolu Lisesi
Sadabad Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Kağıthane
    İlçe
Sadabad Anadolu Lisesi
Sadabad Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Kağıthane
    İlçe
Sadabad Anadolu Lisesi
Sadabad Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Kağıthane
    İlçe

Adres: Telsizler Mahallesi Talatpaşa Cad.Balkon Sok No 4 Gültepe Kağıthane

Tel: 0212 264 15 64

Fax: 0212 264 53 31

web: http://sadabadanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Sadabad Anadolu Lisesi ile ilgili 270 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

arkadaslar puani dusuk ve nasi bi kadar iyi bi lise gibi duruyor dış görünüşü falan

2024-02-23 23:25:10

Aynı okulda olduğumuz arkadaşımla aynı sınıfa düşme ihtimalim varmı okulda kaç teneffüs var kaç dakikalar Obpm 80 sadabada gelmeyi düşünüyorum seneye dokuz olacağım tercih etmelimiyim?? Cevap verenler için teşekkürler

2024-02-01 22:15:34

Ben lisedeyim suan 1. Dönem bitiyo ve nakil aldiricam ama hoca bana şuanki lise ortalamasiyla gidebilirsin diyor ama ben oraya ortaokul obpeme gore gidemiyo muyum

2023-12-29 13:42:57

okul cidden 7.30 da başlayıp 19.30 da mı bitiyor yoksa değiştimi birde sözel açılıyormu bakarsanız sevinirim

2023-10-23 19:41:09
Reklam

okul gayet güzel sadece biraz kalabalık oda lise olduğu için normal başka bi kötü özelliği yok ortamında falan sadece gültepe olması sıkıntı oluyor çıkışlarda

2023-10-06 22:11:21

ben buraya girmeyi cok istiyordum almadilar isova verdiler hala cok istiyorum obp 74 alirlarmi nakille cevap verirmisiniz lütfen

2023-09-12 20:55:28

9. sınıfım okul yarın başlıyor saat kaçtan kaça kadar sürüyor?

2023-09-10 20:00:14

Almaca veriyor mu

2023-09-04 11:17:01

Servisin fiyatı kaç ayda

2023-08-29 11:19:42
BENZER OKULLAR
Yorum 138

Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 137

Ataşehir Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 161

Büyükçekmece Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 239

Ahmet Rasim Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 172

Hüsnü Özyeğin Vakfı Alemdağ Tunç Çapa Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Sadabad Anadolu Lisesi kaç puan 2024 79.2169
Sadabad Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Sadabad Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Sadabad Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Sadabad Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Sadabad Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Sadabad Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Sadabad Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://sadabadanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Sadabad Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Sadabad Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Sadabad Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sadabad Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız