Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şırnak / Silopi

Hesapla
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
5
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 307.5801
Yüzdelik Dilim 37.43 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Şırnak ili Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 307.5801 tahmini yüzdelik dilimi 37.43.

Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 307.5801 -
2022 292.6894 39.15
2021 264.7921 41.27
2020 300.2305 37.07
2019 305.5165 42.77
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
60
2021
60
2020
136
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
2018-2019 Eğitim Öğretim Yıllında Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak faaliyete geçecektir.

Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Ofis mahhallesi 68. cadde no 23 Silopi/Şırnak

Tel:

Fax:

web: http://hmoaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 5 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Çocuğum bu okulda okuyor. Durumunuzun kötü olmasından dolayı neredeyse hiçbir canlı dersine katılamadı. Buna rağmen hiçbir öğretmeni onu sormadı. Milli eğitim tarafından verilecek olan tabletler için durumumuzu okula bildirmemize rağmen onun adını yazmamışlar ve çocuğum tablet alamadığı için hala canlı derslerine katılamıyor. Öğretmenleri sanki o yokmuş gibi hiç " Bu çocuğa ne oldu, neden derslere katılmıyor?" diye sormuyorlar. Çocuğum okulla ilgili bir sorununu bildirdiğinde öğretmenleri onun kendisinin başa çıkması gerektiğini söylüyorlar. Çocuğum ya da biz başaçıkabilsek zaten onlardan yardım istemeyiz. Kısacası sadece öğretmenler bu okuldan bir fayda görebiliyor. Duvarları süslemekle öğretmen,idareci olunmuyor. Öğrenciler okulda kendilerini nasıl hissediyorlar,derslerinde sorun yaşıyorlar mı, okulla ilgili neler düşünüyorlar kimsenin umrunda değil. Size söylüyorum veliler: Eğer çocuğunuzu,onun geleceğini ve mutluluğunu düşünüyorsanız sakın ama sakın bu okula göndermeyin! Ben de okullar açılınca onu kesinlikle başka bir okula göndereceğim.

2021-02-26 13:49:14

Silopinin en güzel okulu gelecek yıılarda belli olacak başarılı öğrenci,öğretmen,müdür ve müdür yardımcılarıyla tüm okulları teker teker hepsini geçecek

2018-09-24 18:09:22

ŞeHİT harunboy mah sinden okul servisi varmi veya bu konuda kaymakamlık yardimci olurmu. Tşkler

2018-08-21 22:30:37

Erkek pansiyon bulunmakta mı?

2018-08-02 09:38:53
Reklam

Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulayan bir PROJE okuludur. Silopi ´nin İlk ve Tek Fen Lisesi programı uygulayan okulumuz tüm imkanlarıyla bizi tercih edecek öğrencilerimizi beklemektedir 30 kişilik modern sınıflar, Bakanlık tarafından atanan deneyimli ve seçkin kadro, zengin kütüphane, laboratuvar, konferans salonu, akademik destek ve konforlu pansiyonuyla hayalleri olan başarılı öğrencilerimiz için büyük bir fırsattır.

2018-05-19 17:55:24
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Şehri Nuh Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Cizre Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 5

Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Hilal Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 307.5801
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://hmoaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız