Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ankara / Çankaya

Hesapla
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
18
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 304.7812
Yüzdelik Dilim 38.28 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Ankara ili Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 304.7812 tahmini yüzdelik dilimi 38.28.

Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 304.7812 -
2022 288.5688 40.88
2021 316.3633 22.25
2020 345.5389 20.97
2019 352.3986 25.40
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
60
2020
90
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.

Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 18 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

ben 5. sınıfta bu okuldaydım maalesefki okulumuzda okuyan milletvekillerinin çocukları olan sınıflara en iyi hocaları veriyorlar açıkçası şansınız varsa iyi hocaların olduğu sınıfa düşüyorsunuz onun dışında yemek hane tuvaletlerin kirliliği kantinin pahalığı kötü yanları onun dışındaki sosyal aktiviteleri vesaire çok güzel

2023-07-03 18:08:01

en basta imamhatip diye cok onyargiliydim asla istemeyerek geldim fakat bu okul onyargilarimi yikti gercekten kaliteli puaninin bu kadar dusuk olmasini anlamiyorum en az 400 olmali bence okuldaki ogretmenler idare gorevliler hepsi o kadar tatli insanlar ki.eger din derslerini halledemem cok zor gibi dusunceleriniz varsa korkmayin yardimci oluyorlar genel olarak herhangi bi dersten kalmazsiniz evet sinavlar kolay degil fakat hocalar vicdanli.sinavlar kelebek sistemi oluyor okul kiyafetine gelirsek belli bi sweat forma var fakat zorunlu degil siyah veya gri kiyafetler giyinmenizide kabul ediyorlar makyaj konusuda soyle bence diger okullar kadar asla kati degil okulun hepsinin kiz olmasi bunda etkili diye dusunuyorum yani uyari alirsiniz ama cok abartili olmadigi surece kimse bir sey demiyor.okul gezilerine gelirsek liselere sıksık gezi yapiyorlar hatta bazen sehir disi haftalik,2-3 gunluk geziler bile oluyor ogrenci ortamina gelirsek yani 4/4 luk diyemem imamhatip diye hafife almayin yapmak isteyem imamhatiptede olsa her turlu yapar olay kiside bitiyor klasik lise ortami yani ama genel olarak olaylar kavgalar asla olmuyor okulda herkes birbirine karsi saygili .Kantinde bir suru cesit var ama asiri pahali bir tost 25-27 lira genel olarak diger seylerde pahali. liselilerin rehberlik servisini yetersiz buluyorum.okulun giris katinin ustu ortaokullar onun ustu lise onun ustu ise okul yurdu.sabah nonetciler telefonlari topluyor son ders dagitiyor. baska sorunuz varsa cevaplayabilirim :))

2023-02-23 13:20:56

Arkadaşlar okul nasıl yorumları okuyorum biri çok iyi diyor diğeri çok kötü gelmeyin diyen var gelin diyen var birisi gerçek birisi ama sahte hesaptan yorum yapmayan biri okul nasıl anlatbilir mi bizde çocuğumuzu göndereceğiz ve nasıl biyer bilmek istiyoruz nakiller başlamadan ve kontenjan dolmadan birisi cevap verirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

2022-08-02 01:04:39

Bu okul gerçekten harika devlet okuluna göre imkanları o kadar yüksek ki sınıflar 20 kişilik ve ortam gerçekten çok güzel kantin biraz pahalı ama okula Başak’ı bir şey olmadığı için bence sorun yok öğretmenler çok iyi sadece 2-3 tanesi çok ilgisiz ama genel olarak gerçekten kaliteli öğretmenler var sadece genel olarak 5. Sınıflara çok ilgi var rehberlik pek ilgili değil ama idare çok ilgili velilerden bir şikayet gelince dikkate alıyorlar güzel bir okul tavsiye ederim .

2022-06-05 19:18:40
Reklam

Okulu tavsiye ediyorum.

2022-06-05 15:26:07

Bu okula 5. sınıftan beri geliyorum. LGS döneminde çok ayrı bir ilgi gösterdiler. Koçluk sistemi yaptılar ve gerçekten her öğretmen çok çaba sarf etti. Şuan 9. sınıfım ve gerçekten güzel bir eğitim var. Sınavlar konusunda oldukça yardım ediyorlar. Akademik eğitimler açısından gerçekten çok çaba sarf ediyorlar. Sosyal etkinlik çok fazla yapılmıyor ama yapılınca gerçekten güzel etkinlikler yapıyorlar. Çok samimi bir ortam var. Aile gibiyiz. Okulun puanı düşük olabilir ama bunun sebebi okulun daha tanınmaması. Zaten özel okul gibi. Çalışanları gerçekten çok güzel iş çıkartıyor. Hepsi ayrı samimi. Zaten okul idaresi çok ilgili. Bi sıkıntınız olduğu zaman hemen ilgileniyorlar. Müdür okul için gerçekten çabalıyor. Tabii ki her okul gibi eksik yönleri vardır ama bu okulun kötü olduğu anlamına gelmez.

2022-05-30 14:58:16

Kızım 5. sınıftan beri bu okula geliyor ve okulun fiziki şartları hiç bir devlet okulunda yok. Sınıflar özel okul gibi 20 kişilik. Bu yüzden öğretmenler her öğrenciyle ayrı ayrı ilgileniyor. Okuldaki çoğu öğretmen iyi fen liselerinden gelme. Okul sosyal proje bakımından oldukça iyi. Yemekhane öncelerde çok iyiydi ancak bu yıl o kadar iyi sayılmaz. Okulda atölye dersleri veriliyor ve kızıma en çok katkısı olan robotik kodlama atölyesiydi. Atölye hocaları özel olarak seçilip geliyor. Kantin fiyatları çok yüksek fakat bu okulun suçu değil.
Okulun puanının düşük olmasının sebebi okul yeni olduğu için çok tanındık değil.

2022-05-30 14:34:04

Ben bu okula nakil olarak geldim. Memnunum. Güzel olanakları var. Okul bayaaaaa büyük. Benim ilgi alanım robotikn kodlama orası çok güzel ayrıca görsel sanatlar yeri tek kelimeyle mükemmel,öğrencilerin baya yetenekleri var. Halı sahamız var. Onu üstünde ise banklar var işte merdiven gibi gidiyor gelince görürsün zaten.yürüyüş alanı var çardaklar filan var. Atölyeler var ben sevdim. Matı sevenler mat hocalarını illaki seveceklerdir. Dersinize girdiğiniz öğretmenlerden bir tanesi sizin koç hocanız seçiliyor o sizinle ilgileniyor. Telefonlar toplanıyor okul çıkışında geri veriliyor. Pansiyonumuz okulun en üst katında çok güzel bir yer.bu kadar inşallah yararlı olmuştur.

2022-05-21 21:42:17

Kizimi bu okula gönderdiğime o kadar pişman oldum ki yemekhane ve kantin gercekten çok pis yemeklerden saç çıkıyor ve kantinin fiyatlari marketlere gore 2.5 kat daha fazla satıyorlar belkide daha fazla. Tuvaletleri çok kirli .Boş dersleri var hocalar sorumluluk sahibi degil derslerini unutuyorlar. Servisler 6-6.30 gibi çocukları evden alıyor ve okulda 1 saat bekliyorlar dersler 8 de başlıyor en yakın zamanda kızımı okuldan alacağım

2022-05-17 13:55:51
BENZER OKULLAR
Yorum 119

Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Kahramankazan Fuat Erkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Elmadağ Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Zekeriya Yurdakul Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 304.7812
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz