Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Esenyurt

Hesapla
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
47
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 278.5019
Yüzdelik Dilim 47.03 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 278.5019 tahmini yüzdelik dilimi 47.03.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 278.5019 -
2022 278.6488 45.27
2021 276.2428 35.97
2020 328.5295 26.40
2019 - -
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
90
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 47 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

benim tercihim buraya çıktı da okula telefon getirmek yasak mi ve ogretmenleri okul nasil

2023-08-26 22:53:28

Makyaj yapmak yasak mı ve telefon getirmek???

2023-08-09 18:13:49

Lisede sınıflar kaç kişilik

2023-07-25 10:31:21

Bir sey sorucam benim tercihim buraya çikti ben proje sınıfından bu okulda kapanmak zorunlu diyorlar lütfen yardım edin

2023-07-25 08:25:14
Reklam

Ben 10cu sınıfa nakil yapmak istiyorum 9 sınıf puanım 71 ve Obp 79 kabul ederlermi?

2022-09-15 23:56:56

Arkadaşlar bu okulun ogrencisiyim ve anlatildigi kadar kotu degil aksine cok guzel bi okul. Mimari olarak esenyurttaki tum liseleri gecer. İci falan cok mukemmel. Kavga, gurultu de olmuyor. Ogretmenler gayet iyi. Biyoloji, matematik,fizik,kimya derslerinin fen lisesi kitaplari var,onlari kullaniyoruz. Forma giymelisiniz yoksa kizarlar. Ferace de giyebilirsiniz. Okul obp ile ve lgs puani ile aliyor. Lgs puani ile okula yerlesen ogrenciler proje siniflarina giriyor. Obp ile girenler normal siniflara giriyor. Proje siniflari demek 30 kisilik olan ve lgs puani ile yerlesen ogrencilerin bulundugu sinif demek. Proje siniflarinin A,B ve C subesi var sadece. Normal siniflarda 40 kisi varken proje sinifinda en fazla 30 kisi oluyor.

2022-09-14 01:35:39

okul sanıldığı kadar kotu değil. öğrencilerin seviyesi ise sınıflara göre değişiyor sınavla alınan ögrenciler ve sınavla alınmayanlar olarak. evet seviye olarak duşuk ogrenciler sınıflar var ama birazcık çalışıp derslerinizi dinlerseniz yaparsınız. çoğu kişi imam hatiplere cok zor aşırı baskıcı olarak bakıyor fakat boyle değil en azından bu okul için. sadece sunu soylemeliyim kıyafet konusunda sıkı tutuyorlar okul kıyafeti giyinmek zorunlu yada isterseniz ferace de giyebilirsiniz onun dışında serbest gelmeye izin yok zaten çoğu okulda böyle . ögretmenleri de hiç kotu değil yardımcı oluyorlar bir konuyu anlamadığınızda sınırda kaldığınızda yada herhangi bir sorununuz olduğunda yardımcı oluyorlar. mudur yardımcısı biraz disiplinli özellikle kıyafet konusunda ama takmayın arkadaşlar dinlemeyin he he deyin geçin . onun haricinde derslerin çok zor olduğunu duşunmuyorum biraz dini billginiz varsa yaparsınız diğer mat edb falan zaten normal okullarda da aynı calişmanız lazım yuksek ort istiyorsanız normal ort.için ise dersleri biraz dinleyip sınav haftası çalışmanız yeterli sahsen ben öyle yaptım ve 84,5 de kalmıştım ögretmenlere soyledim ve 85 yaptılar taktir aldım dediğim gibi asarı zor bir okul degil dersleri dınleyin cok az da bilginiz varsa cok rahat yaparsınız. tabi din dersleri görmek istemiyorsanız gelmeyin o sizin kararınız ben bilgi vermek istedim okul çok yanlış anlaşılıyor cunku sorak istediğiniz bir sey varsa sorabilirsiniz yolunuz açık olsun,,,

2022-06-19 16:20:34

Bece yorumlardaki kadar kötü değil sonuçta çalışan her yerde yapar

2021-08-05 22:49:58

arkadaşlar bir önceki yorumda dediğim gibi öğrencilerin seviyesi düşükse öğretmenlerle alakalı olmayabilir onun için okulun kadrosu iyiyse başarılı olabilirsiniz çalışırsanız

2021-08-01 19:35:37
BENZER OKULLAR
Yorum 21

Sarıyer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 16

İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Pendik İto Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 278.5019
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz