Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Maltepe

Hesapla
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
25
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 319.2684
Yüzdelik Dilim 33.73 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 319.2684 tahmini yüzdelik dilimi 33.73.

Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 319.2684 -
2022 294.4632 38.42
2021 295.1991 28.76
2020 - -
2019 - -
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
30
2020
0
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Okulumuz adını 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Osman Yılmaz'dan almıştır. Binamız daha önce Fetö'ne ait Anafen Fen ve Anadolu Lisesi adıyla hizmet veriyordu. 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra okul Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kapatılmış ve devlete devredilmiştir. Devir işleminin ardından 15 Temmuz gecesi vatanımız için gözünü kırpmadan şehadet şerbeti içen kahraman vatan evlatlarından biri olan Osman Yılmaz'ın adıyla yeni bir okul olarak açılmıştır. Okul Şehit Osman Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi adıyla fen ve sosyal bilimler alanında proje okul olarak hizmet vermektedir.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı itibariyle sadece 9 ve 5. Sınıf seviyesinde hizmet vermektedir. Taban puanlarımız açısından okul vizyonuna uygun bir seviye yakalanmaya çalışılmıştır. Teog puanı 391 ile 475 aralığındadır. 2017-2018 öğretim yılından itibaren hedeflenen YGS ve LYS başarısını yakalama adına taban puanlarının daha da yükselmesi ümit edilmektedir. Hali hazırda Maltepe ilçesinde taban puanı en yüksek okullardan biri olarak hizmet vermektedir.

Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi fen ve sosyal bilimler proje vizyonu ve vatanını milletini seven, ümmet şuuru ile yetişmiş tarihinden tevarüs ettiği irfan kökleri ile cesaret, feraset, vefa, kadirşinaslık ve cesaret timsali gençler yetiştirme hedefine doğru ilerleyecektir.

Vizyon Geleceğin Türkiye'sinde teknolojik imkanları kullanabilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendine güvenen, dünyadaki yaşıtlarıyla yarışabilen bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon Şehit Osman Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak milli, manevi ve evrensel değerler ışığında bilim ve teknolojiden yararlanarak din eğitimi ihtiyacına cevap vermeyi öğrencilerini yüksek öğrenime hazırlamayı din hizmetlerinin yürütülmesi için üstün nitelikli, ülkesine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.

OSMAN YILMAZ kimdir? Kastamonu, Cide ilçesi doğumlu Osman Yılmaz, 15 Temmuz 2016 Cuma günü İstanbul'da darbeye karşı çıkan sivil vatandaşlara açılan ateş sonucu Çengelköy´de şehit edilmiştir.

Bu tercih, Fen ve Sosyal Bilimler Projesi uygulanan "PROJE OKULU" dur.

Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Büyük Bakkalköy Mh. Yedpa bulvarı No:99 Kayışdağı /Maltepe /İstanbul

Tel: 0216 660 1083

Fax: 0216 660 1082

web: http://sehitosmanyilmazaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 25 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Bu okulda 4 Yıldır okumaktayım okul idaresi ve öğretmenlerimiz değişmemektedir bu yorumlar beni çok güldürdü okulun bütün alanlarını kullanmaktayız hem de cep sineması dahil

2023-08-02 13:07:48

Bu sene okula gelmek isteyenler için yorumum;
Okulun içi mukemmel. İki tane bahçesi var, konferans salonu kocaman, okulun içide buyuk fiziki olanakları guzel, okulun üst bahcesı falan da var futbol sahası var ama pek cıkarmıyolar. Yanı okulun fiziki olanaklarından da cok yararlanamıyoruz maalesef, onun dışında okul faaliyet yapmıyor. Öğretmenler sürekli değişiyor tabii ki guzel öğretmenlerde var ama kıyasla kötü öğretmenler daha fazla yani özetle; okulun içi harika -bu durumdan pek yararlanamasakta- öğretmenler sürekli değiştiği için adapte olmakta zorluk çekiliyor o yüzden eğitimi güzel değil.

2022-07-07 14:56:09

bence gelmeyin

2021-07-04 16:03:15

okul çok iyi içini bilmiyorum ama yuzdelik kaç neyle alııyor?

2021-07-02 12:23:46
Reklam

Bu sene kaç puanla alir ben lgs ye giricem ama obp 81 bu okula alinirmiyim?

2021-06-04 09:47:14

okul baya güzel görünüyor ama eden puanı bukadar düşük

2021-04-05 20:28:39

Okulun fiziki imkanları gerçekten çok iyi fakat eğitim açısından tek kelimeyle berbat. Hemen hemen her sene okul idaresi değişiyor ve her gelen diğerinden daha kötü. Yani gelen gideni aratıyor. Okuldaki çoğu öğretmen de çok kötü (bazı iyi öğretmenler de var tabi)

2020-07-20 22:21:31

xxxx kesinlikle katılıyorum içeri girmeyen anlayamaz .

2020-06-15 17:44:44

gelmeyin çok net

2020-06-06 14:20:31
BENZER OKULLAR
Yorum 129

Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 87

Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 49

M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 19

Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 319.2684
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://sehitosmanyilmazaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız