Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi

İstanbul / Esenyurt

Hesapla
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
1523
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 91.0576
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi İstanbul ili Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "91.0576".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
91.0576
2022
90.4016
2021
93.6623
2020
89.8070
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

Okulumuz 2016 -2017 Eğitim Öğretim yılına yetiştirilmiş olup,2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 10 sınıf (340) öğrenci, 2017/2018 Eğitim Öğretim yılında 340 öğrenci alarak bölgenin en önemli okulları arasına girmiş , Esenyurt?ta en yüksek puanla öğrenci alan ikinci okul olmuştur.

Okulumuz karma eğitim yapmakta olup 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında adrese dayalı 800 öğrenci almış olup, ikili eğitim yapmaktadır.
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Esenyurt
    İlçe
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Esenyurt
    İlçe
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Esenyurt
    İlçe

Adres: Cumhuriyet Mh. 1985 Sk. Lise Alanı Sitesi Blok No1 Esenyurt / İstanbul

Tel: 02128540045

Fax: 02128540085

web: http://abdulkadiraksu.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi ile ilgili 1523 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

obp 88 alırlarmıııı yanıtlayın lutvenn

2024-03-03 20:34:07

Obp 84 alırlar mı

2024-01-24 18:33:51

arkadaşlar okulda dil bölümü mevcutmu? Okul genel olarak öğrenciler , öğretmenleri iyimi. Özellikle dil okumak istiyorum. Okulun dil bölümü iyimidir?

2024-01-20 14:00:23

adam gibi çalışana mükemmel bir okul, hovardalık yapana meslek lisesinden farksız

2024-01-15 23:22:05
Reklam

Okulumda dil bölümü açılmayacağı için buraya gelmeyi düşünüyorum. 10. sınıflardan dil seçecek var mı?

2023-11-27 03:00:23

Ben bu hafta nakil alcam (9.sinif) ailem gelip rica etse arkadaşımın sinifina gidebiliyomuyuz

2023-09-19 21:51:38

Öğlenci olmak ölümle yuzlesmekten farksız. Sabahciysaniz bal kebap. Öğretmenlerin geneli çok iyidir, hatta hepsi çok iyidir, sadece bazı hocaların kurallarına adapte olmak zaman alıyor

2023-09-14 19:22:38

Açıkçası okulun biraz sıkıntıları var. Yeni gelecek olanların hevesini kırmak istemem ama zaten geldiğinizde 9. Sınıfın veya okulun hiçbir özelliği olmadığını göreceksiniz. Tek değişen şey ağır dersler ve sırtınıza binen sorumluluk. Okul kalabalık buna rağmen tuvaletleri temiz (bu cidden şaşırtıcı) öğlenci gruptaysanız canınız okunacaktır -özellikle otobüs kullananlar 8 de evde olmaya hazır olun- kabuslarınız ne bilmiyorum ama emin olun kabus gibi şeyler yaşama ihtimaliniz var. Aslında dediğim her şey okulla alakalı değil hem sınıftaki ilişkiler hemde okul kuralı olarak konuşuyorum. Sabahçı gruptaysanız yaşadınız (otobüsle gidenler yine şafak operasyonuna kalkacak giderken ama otobüsler bile öğlenden daha rahat). Öğretmenler hakkında pek konuşmayacağım çünkü sonuç olarak hepsi öğretmen onlar işini yapıyor sadece yarın bir gün giderler başka öğrencisi olur sizinde başka hocanız. Tabii bazı hocaların huyları yada ders kuralları vardır uymak zorundasınız yada sonuçlarına katlanırsınız. Böyle söyleyince korkunç geliyor ama o kadar da korkunç değil sadece saygılı olun ve dersi dinleyin yeter zaten gerisi kendi gelir. Düzenli davranırsanız ders konusunda sıkıntı çekmezsiniz. 9´lara özel olabilecek tek tavsiyem keyif alın. Boş yere bir şeylere kafayı takmayın. Sevgili olaylarına girmeyin , hiç bir işinize yaramayacak. Temiz temiz takılın ki sınıfınızda karşıt düşünceler çoğalmasın. Mümkünse en kötü olduğunu düşündüğünüz kişiye bile gülümseyin -Biraz samimiyetsiz biliyorum- işinize yarar. VE ZORBALANIRSANIZ BUNU BİLDİRİN KORKMAYIN. yok çocuk gibi hocaya şikayet ediyor gibi şeyler söylerler sakın ha git söyle. Veline söyle okula gelmesini iste işi ciddiye bindir bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? tabikide iş ciddiye bindigini an kabuklarına girecekler. aktivitelere tiyatrolara şiirlere katılın. Emin olun çok eğlenceli. İyi şanslar çünkü şansa ihtiyacınız olacak 😁

2023-09-11 19:19:29

makyaj yasak mi

2023-09-10 05:03:13
BENZER OKULLAR
Yorum 480

Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 385

Küçükçekmece Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 295

Küçükçekmece Orhan Gazi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 819

İstanbul Kadıköy Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 83

Kasımpaşa Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi kaç puan 2024 91.0576
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://abdulkadiraksu.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız