Bor Atatürk Anadolu Lisesi

Niğde / Bor

Hesapla
Bor Atatürk Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
1
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 65.6406
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Bor Atatürk Anadolu Lisesi Niğde ili Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Bor Atatürk Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Bor Atatürk Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "65.6406".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
65.6406
2022
59.1766
2021
52.4353
2020
57.0095
Bor Atatürk Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Bor Atatürk Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Bor Atatürk Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

2005 - 2006 Eğitim Öğretim yılında Kenan Evren mahallesinde 12.000 metrekare alan üzerine yapılan 5 katlı, 24 derslikli kendi binasına taşınmıştır. Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 32 öğretmen, 1 memur ve 4 hizmetli bulunmaktadır

Vizyon "Eğitim sevgiyle başlar" parolasını ilke edinmiş; yerel ve ulusal ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan, sosyal kültürel, sportif faaliyetlerde her zaman yer alan; vereceği eğitim-öğretim, elde edeceği başarılar ve yetiştireceği öğrencilerle ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunacak LİDER kurum olmaktır.

    Genel Başarı Oranı ( % )
  1. 2008 yılı üniversite yerleştirme yüzdesi: %24
  2. 2009 yılı üniversite yerleştirme yüzdesi:%30
  3. 2010 yılı üniversite yerleştirme yüzdesi:%33
Misyon BİZ, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, becerili, kendine güvenen, insan haklarına saygılı, maddi ve manevi değerlerine bağlı, vatanını, milletini seven bireyler olarak yetişmelerin fırsat vermek; okuyan, araştıran, çağın teknolojik imkanlarını kullanabilen, öğrencdiklerini günlük hayatta uygulayabilen, onları üst öğretime en iyi şekilde hazırlamak için VARIZ Okulumuzun 2015 yılı LYS sonuçlarına göre 63 öğrencimiz Üniversiteye yerleşmeye hak kazanmıştır. İncele

Bor Atatürk Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Bor Atatürk Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Mehmetçik Mahallesi Zirai Donatım Cad. no1 Bor/NİĞDE

Tel: (0388) 313 00 09

Fax: 0388 313 00 08

web: http://borataturkanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Bor Atatürk Anadolu Lisesi ile ilgili 1 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Kız yurdunun var mi

2023-06-23 13:39:41
BENZER OKULLAR
Yorum 9

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Şehit Efe Osman Apaydın Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Bor Atatürk Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Çiftlik Şehit Nurettin Tekin Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Bor Atatürk Anadolu Lisesi kaç puan 2024 65.6406
Bor Atatürk Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Bor Atatürk Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Bor Atatürk Anadolu Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Bor Atatürk Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Bor Atatürk Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Bor Atatürk Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Bor Atatürk Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://borataturkanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Bor Atatürk Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Bor Atatürk Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Bor Atatürk Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bor Atatürk Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız