Kanber Demir Anadolu Lisesi

Aksaray / Merkez

Hesapla
Kanber Demir Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
15
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 90.6912
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Kanber Demir Anadolu Lisesi Aksaray ili Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Kanber Demir Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Kanber Demir Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "90.6912".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
90.6912
2022
91.3278
2021
90.7877
2020
78.9991
Kanber Demir Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Kanber Demir Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Kanber Demir Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Kanber Demir Anadolu Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Kanber Demir Anadolu Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Kanber Demir Anadolu Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Kanber Demir Anadolu Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Kanber Demir Anadolu Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Kanber Demir Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Kanber Demir Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Kanber Demir Anadolu Lisesi ile ilgili 15 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Ben 3 yıldr bu okuldayım. Ne bir serseriye, ne bir kavgaya nede bir disiplinsizliğe rastladım. Ben de ön yargıyla gelmiştim.İyiki bu okuldayım. Disiplinli yeşil ve öğrenci ve öğretmenler birbirine saygılı.Bu algı eskidenmiş. Harika bir okul.Okulumu çok seviyorum.Sen rahat ol. Müdürümüz Babacan,müdür yardımcılarımız kimsey nefes aldırmaz sen merak etme. Gelince görürsün…Ve harika bir eğitim spor ve kültür mekanı olduğunu görürsün. Ağzı olan konuşuyor…Sen aldırma…

2023-07-28 00:57:14

Annem bu okul hakkında pek de iyi şeyler söylemedi. serseriler dolu diyor. onlar gibi olursun diyor. ama ben bu yorumlara bakınca hayret ettim hatta en alta bilim adşı kullanıcnın yorumunu görünce annem´e demek istedim ama korktum. suskun içe kapanık olduğum için rahat konuşamıyorum ve dışlanıyorum bu okuldada böyle bi iş olur mu?

2023-07-24 14:36:36

Annem bu okul hakkında pek de iyi şeyler söylemedi. serseriler dolu diyor. onlar gibi olursun diyor. ama ben bu yorumlara bakınca hayret ettim hatta en alta bilim adşı kullanıcnın yorumunu görünce annem´e demek istedim ama korktum. suskun içe kapanık olduğum için rahat konuşamıyorum ve dışlanıyorum bu okuldada böyle bi iş olur mu?

2023-07-24 14:36:30

Tercih öncesi bugün okulu annemle gördüm. Gezdim bilgi aldım. Yemyeşil bir bahçe tarih kültür edebiyat ve sanat kokan koridorlar ve okul kapıları güzel mekan. Solon ve kütüphaneye bayıldım. Ve ilk sıraya yazdım. Yerleşeceğim ümidindeyim.

2023-07-06 19:13:11
Reklam

Bekle beni güzel okul ben de geliyorum inşallah. Yerleşmeyi çok istiyorum…

2023-07-05 00:11:23

Nihayet tercih dönemi başladı. Puanım Sosyal Bilimler ve Şehit Ali’yi tutmasına rağmen ben Kanber Demir’i yazacağım. Çünkü herkes bu okulla ilgili çok güzel şeyler söylüyor…Bende hedefine 97 puanlı bir öğrenci olarak buradan ulaşacağım.

2023-07-04 15:47:05

Bu okula girmeyi çok istiyorum geçen yıl 98 not ortalamasıyla Taşpınarlı bir arkadaşım gitti. Ve çok memnun. Ben de girmek için can atıyorum çünkü Anadolu liseleri içinde en başarılı en disiplinli ve kaliteli bir okul diyorlar. İyi bir kadro ve güvenli başarılı bir okul. Ne oldu bilmem ama herkes 2 yılda okul uçtu diyor. Bekleyi beni de 98 not ortalamasıyla bende geliyorum…

2023-06-27 00:07:20

Hetkes bu okulla ilgili harika şeyler söylüyor. Bu sene tercih yapacağım. Okul Web sayfasını inceledim.Müthiş etkinlikler ve başarılar. Temiz, disiplinli, güvenilir ve tecrübli kadro. İşin duayeni müdür ve öğretmenler, yeşil bir bahçe ve iple çekiyorum gitmeyi…

2023-06-24 00:13:57

Arkadaşlar bu sene lgsye gircem.Bu okul İçin Aksaray’da çok güzel şeyler söyleniyor. Geçen yıl kuzişim gitti. Ben de bu okulu çokkk istiyorum.

2023-05-27 21:41:48
BENZER OKULLAR
Yorum 15

Kanber Demir Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 4

Atatürk Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 9

Somuncubaba Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 11

Şehit Ali Er Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Yeşilova Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Kanber Demir Anadolu Lisesi kaç puan 2024 90.6912
Kanber Demir Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Kanber Demir Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Kanber Demir Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Kanber Demir Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Kanber Demir Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Kanber Demir Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz