Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ankara / Altındağ

Hesapla
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
34
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 349.1026
Yüzdelik Dilim 25.87 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Ankara ili Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 349.1026 tahmini yüzdelik dilimi 25.87.

Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 349.1026 -
2022 310.6716 32.31
2021 315.0879 22.61
2020 346.5630 20.66
2019 366.1480 21.22
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
136
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 2016-17 Eğitim Öğretim Yılında yüksek TEOG puanıyla aldığı 102 başarılı öğrencisiyle yeni binasında eğitim öğretim hayatına başladı.
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Baraj Mah. Karahanlılar Sokak No3/2 Altındağ/ANKARA

Tel: 0312 504 28 09

Fax:

web: http://ankarakizaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 34 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okul başarılı bir okul. Ara sınıflarda etkinlikler yeterli derecede yapılıyor. YKS sürecindeki çalışmaları planlı başarıcı çok yüksek. Zaten her yıl kazananlar listesinden bu başarısını görebilirsiniz.

2024-01-10 12:41:05

Kaliteli bir eğitim sosyal ve kültürel faaliyetler ,nezih bir arkadaş ortamı, akademik alanda üst düzey hocalar ve her konuda sizi destekleyen idareci ekibinin olduğu bir okulda okumak isterseniz bu okul tam size göre .Mutlaka okulu görmeden karar vermeyin. Taban puanı yüksek olup içi bomboş bir sürü okul var. Onlara kapılmayın. Daha iyi karar vermek için mezun ettiği öğrencilerin başarılarına bakabilirsiniz. Önemli olan kaç puanla girdiğiniz değil hangi yüzdelikte mezun olduğunuz arkadaşlar. Şuan bu okuldan mezun olmuş Boğaziçi nde okuyan bir sürü kız var benim bildiğim listelerine bakmanızı tavsiye ederim.

2024-01-10 12:13:22

Arkadaşlar okul nasıl ben çok kararsız kaldım pansiyonlu öğrenci varsa fiyat söyleyebilirmisiniz ?

2023-07-05 12:20:12

Arkadaşlar okul gerçektençok iyi yks sonuçlarından da okulun ne kadar başarılı olduğunu görebilirsiniz öğretmen kadrosu da gerçekten çok iyi hocalarımız ellerinden geleni yapıyorlar çok emek veriyorlar ve bunların hepside yks sonuçlarına yansıyor ortamından ve ulaşımdan bahsedecek olursam öğrenci ortamı gayet iyi hiçbir sorun yok kavga yok ders işlerken rahatça ders işliyoruz sadece konumu biraz sorunlu okulun etrafında köpekler var okulun servisleri var yurdu da var hemen yanında yer alıyor çok yakınlarında da otobüs durakları var 447 ye ya da 494 biniyorsunuz

2023-02-15 16:47:26
Reklam

Kuzeykent´den gelen var mı?

2022-09-10 21:06:12

Açikcasi 9. Sinifta 5 saat kuran ve 4 saat arapça görüyorsunuz.Ayrica 10 da da yeni dini dersler geliyor ve isiniz baya bi zorlasiyor.Okul anliyacaginiz baya bi yorucu.Ayrica ortaokulda imam hatip okumayanlar icinde ayrica bir zorlugu var ona gore tercih yapin derim .Vee gercekten kafa dengi bir sinifa duserseniz sanslisiniz cunku her sinif öyle değilll;).10 11 12 de sadece 1 saat beden dersi var muzik resim dersi hic yok gerisini siz dusunun

2021-09-21 18:49:19

bu okulda 4. yılım ve kanaatim bi okulun kalitesini en iyi 12. sınıfta anlayabilirsiniz. okulun bi çok sorunu var. idare yeterli değil ve öğrencilerle pek sağlıklı ilişkileri yok. sadece sosyal aktiviteler güzel. 9. sınıfta her hafta bi program doğrultusunda bir yerlere gittiğimizi hatırlıyorum. gayet güzel aslında o zamanlar okulla da bi sorunum yoktu ama zaten 9 10 ve 11de işin şahsen çok ciddiyetinde değildim değildik. 12de bir çok sorumluluk yükleniyor omuzlarınıza ve okulunuz bu sorumluluğu biraz olsun üstlenmezse veriminiz gerçekten düşüyor. bi okulda idare çok çok önemli ve öğrencilerle ilişkileri de öyle. herhangi bir anlamadığınız nokta olduğunda azarlayan bir idareden bahsediyoruz ya da bütün sene boyunca denemelerin kalitesizliğinden yakındığımız halde sınava 3 hafta kala niye baştan demediniz deniliyor üstelik bu öğrencilerin görevi bile değilken. bu seneki 12ler yüzdelik dilim olarak en iyi sene okulda ama genel olarak deneme ortalamaları çok düşük. hocalar sınıfta niye böyle olduğunu soruyorlar. sorunlarımızı söylüyoruz okulla ilgili. bu defa bizi çalışmayıp sadece okulu bahane etmekle suçluyolar(tabiki hepsi değil). idareyle olan sorunlarımızı ya da okulla alakalı beni anlayacağını düşündüğüm bi hocama anlatıyorum. olanlardan haberi bile yok. arada büyük bi kopukluk var. babam öğretmen. onların okuluyla kıyaslama imkanım oluyor. bu yüzden çok net bi şekilde konuşabiliyorum. bu şekilde bi çok sorun çıkıyor karşınıza imkanı olan 12de özel okula geçiyor kimi dershaneye başlıyor ama siz öyle ortada kalıyosunuz. ama bunların hepsini bi kenara koyarsak (!) çok güzel sosyalleşebileceğiniz gezebileceğiniz dininizi güzelce öğrenebileceğiniz bi okul. umarım faydalı olmuşumdur :)

2021-06-02 20:44:45

Okula telefon götürmek yasak mı?

2020-08-28 16:06:05

Okulun sayisal basarisi nedir paylasirsaniz sevinirim

2020-08-03 17:50:49
BENZER OKULLAR
Yorum 6

Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Nuri Pamir Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Osman Yüksel Serdengeçti Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Zekeriya Yurdakul Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 349.1026
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://ankarakizaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız