Onikişubat Anadolu Lisesi

Kahramanmaraş / Onikişubat

Hesapla
Onikişubat Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
34
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 77.0019
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Onikişubat Anadolu Lisesi Kahramanmaraş ili Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Onikişubat Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Onikişubat Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "77.0019".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
77.0019
2022
76.6499
2021
74.4749
2020
51.9641
Onikişubat Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Onikişubat Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Onikişubat Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz, 6 Haziran 2016 tarihinde 24 Derslik, 6 laboratuvar, 1 Bilişim sınıfı ve çeşitli birim odalarıyla ONİKİ ŞUBAT ANADOLU LİSESİ olarak kurulmuştur.

Okulumuzda yabancı dil olarak İngilizce, ikinci yabancı dil olarakta Almanca okutulmaktadır. İlk öğrenci alımını 2016-2017 Eğitim öğretim yılında - 306 Dokuzuncu sınıf öğrencisi alarak eğitim öğretime başlamıştır.

Vizyon Öğrencilerimizin, başarılarını artırmak, öğrenmeyi öğretmek, öğrendiklerini sorgulamak, çağdaş dünyanın üretken bir bireyi olarak yetiştirmek, ülke kalkınmasına sosyal, kültürel, ekonomik katkıda bulunma bilinci ve gücü kazandırmaktır.

Misyon Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz arasında hoşgörünün, işbirliğinin ve en geniş katılımın olduğu çağdaş ve demokratik bir ortamda öğrenciyi merkez alan ve tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, fiziki, mali ve insan kaynaklarını öz değerlendirme yaparak sürekli geliştiren ve her yönüyle mükemmel olan; çevrede, bölgede ve ülkede örnek ve model bir okul olmak amacıyla çalışırız. Okul toplumunun her bireyi; yetki ve sorumluluk ve iş başında sürekli eğitim alarak, iş tanımına uygun çalışmalarla verimliliği ve iş başarı düzeyini yükselten, düşünce ve davranışlarıyla öncülük etsinler

Onikişubat Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Onikişubat Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Yörükselim Mahallesi Gazi Mustafa Kuşçu Caddesi No64/1

Tel: 03442254200

Fax: 03442254205

web: http://onikisubatanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Onikişubat Anadolu Lisesi ile ilgili 34 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Ben mgal den bu okula geçmek istiyorum ortalamam 97

2023-09-19 17:34:47

TERCİH OLRAJA BEN BU LİSEYİ YAZDIM KONTEYJANLAT DOLUMU PUANIM 80KÜSÜR

2023-07-19 00:34:15

Ortlama 77 alırlarmı acil

2023-07-14 13:59:59

Obp puanim 80 ve okulunuz guzel duruyo kontenjanlar dolumu ve hocalar ortam iyimi? Yardim edermisiniz

2023-06-06 13:46:51
Reklam

Yani bu okula gelmeyi istiyorum obp 79 alırlar mı beni yani istiyorum ama biraz da korkuyorum açıkçası lise de ilk yılım olucak çok heyecanlıyım 1 hafta sonra lgs var ona giricem ama olmazsa obp ile buraya gelmeyi düşünüyorum ahlaki yönden nasıl bir okul öğretmenler iyi diye duydum

2023-05-28 01:00:31

BEN OKULA SENEYE GELİCEM BANA BİRAZ OKULUNUZDAN BAHSEDERMİSİNİZ

2022-12-16 22:31:34

Obp 83 bu okula nakil aldiracağim alırlar mı lütfen cevap verin 2.nakiller başladı. Acilll verirseniz gerçekten büyük bir sevap kazanırsınız 😉

2022-08-02 09:53:59

Iyigunler ortalamam 79 bu okula bu yıl gelebilirmiyim çok istiyorum burayı...?

2022-07-08 19:15:46

OKULUN ÖNÜNDE OTOBÜS GEÇİYOR MU ACABA

2022-07-06 18:38:52
BENZER OKULLAR
Yorum 1

Şehit Akif Akçadağ Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Büyükkızılcık Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

19 Mayıs Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Milli İrade Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 23

Fatih Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Onikişubat Anadolu Lisesi kaç puan 2024 77.0019
Onikişubat Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Onikişubat Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Onikişubat Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Onikişubat Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Onikişubat Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Onikişubat Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Onikişubat Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://onikisubatanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Onikişubat Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Onikişubat Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Onikişubat Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Onikişubat Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız