Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Konya / Karatay

Hesapla
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
11
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 395.6690
Yüzdelik Dilim 16.22 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konya ili Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 395.6690 tahmini yüzdelik dilimi 16.22.

Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 395.6690 -
2022 359.8416 18.08
2021 343.4402 15.60
2020 376.2636 12.72
2019 388.7748 15.36
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
128
2022
120
2021
120
2020
150
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Teog sınavları tercih sistemine göre öğrenci yerleştirmesi olacak okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler alanına göre uygulama yapılan konyanın ilk ve tek proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olmaktadır.

Vizyon Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını istiyoruz.

Misyon Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.

Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Akabe Mah. Kaside Sokak No2 Karatay /KONYA

Tel: 0 332 355 68 88

Fax: 0 332 355 68 33

web: http://omerdincerandkihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 11 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okulda müdüre hanım dışında diğer idareciler gayet ilgili ve güler yüzlü meslek dersi hocaları 11-12 de sıkmıyor lar serbest bırakıyor lar bu konuda iyiler 9-10 da da gayet işlerini özverili yapıyorlar, sayısal bölümünde hocalar az fakat hepsi kaliteli hocalar oradan mezun ve üç yıl dershaneye gitmiş biri olarak yazıyorum kardeşimin bu okula gelmesini isterim etrafında meslek lisesi olsa da giriş çıkış saatlerini değiştirdiler okula yaklaşık 7-8 servis geliyor , kantini de güzel , sınıflar hep temiz ve ferah ,diğer liselerde eski tahta sıralar tıkış tıkış, hocaları cidden iyi üç yıl dershaneye gittim yine de gördüğüm en iyi matematikçi ve fizikçi bu okulda kötü yorum yapanlar galiba okulda hiç bulunmamislar, servisleri okulun ilk haftasında ayarlanır tercih yapacak insanlar kötü bir yaklaşımlda bulunmasinlar, eğer hedefiniz diyanet yada arapça üzerine ise bu okul size yeterli gelmeyebilir iyi günlerrr😌

2023-08-14 19:02:03

Tercih etmeden önce, üniversite kaç öğrenci yerleştirmiş bi araştırın, dört yıl bom boş geçiyor doğru düzgün bi eğitim vermiyorlar çocuğunuz çalışkansa sakın göndermeyin mahvediyorlar çocuğunuzu

2022-11-05 19:27:48

BEN 2022 LGS ÖĞRENCİSİYİM YÜZDELİK DİLİMİM 16,33 VE BU SENE ÖNER DİNÇER 15,61 İLE ALIYOR SİZCE BEN GİREBİLİR MİYİM BU OKULA ? LÜTFEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM TERCİH DÖNEMİ OLDUĞU İÇİN BİLGİ ALMAM LAZIM

2022-07-06 11:53:51

okulda disiplin namına hiçbir şey yok. varsa yoksa bildikleri azarlamak. öğrenciye kıymet verilmiyor. öğrencinin fikri önemsenmiyor. kırık perdeler kırık kapı kolları var yaptırılmıyor. dışardan bakınca çok sosyal öğrenciye değer veren bir okul gibi gözüküyor ama maalesef iç yüzü göründüğünden çok farklı. gelmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. sevgili veliler başka okula gönderin çocuklarınızı gençliklerine yazık olmasın.

2022-04-22 14:12:06
Reklam

Hocaların çoğu gitti okuldan iyi hocalardi hemde bı beş tane hoca gitti her şeyi son dk yapıyorlar pek sevmiyorum sahsen

2021-09-03 14:16:50

Bu okuldan bu sene mezun oldum disiplini olsun kalitesi olsun her şeyiyle mükemmel bir okul. Bütün öğrencilerin imam-hatip´ e gelirken ki tek kaygıları Kur´an ve Arapça dersidir Eminim bu okula gelince böyle bir kaygınız kalmayacaktır öğretmenleri mükemmel anlatıyor. ( Bütün öğretmenleri dahil )

2020-08-28 13:37:48

Dana önce İmam Hatip ten mezun olmadığım için zorlanacağımı düşünüyorum haksız mıyım? Arapça dersi almak zorunlu mu

2020-08-11 11:19:38

Okul hakkında söylenecek söz yok disiplin 10 numara 5 yıldız başta ÜLKER hanım olmak üzere tüm öğretmenleri çok iyi benim ablam bu okula 315 puanla girdi nasıl alındı bilmiyorum(ablamı pek sevmem) Ablam okulu ilk başta sevmemişti şimdi ise proje okulu diye hava atıyo bize,şimdi onun son senesi mezun olucak bu okuldan,annem ve ben okul adına çok tşk ediyoruz

2020-06-01 19:53:53

Bu okula nasıl nakil yaptirabiliriz acaba

2018-07-31 01:28:32
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Beyşehir Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lises Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Türk Anadolu Vakfı Hafız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 25

Ayşe - Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 395.6690
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://omerdincerandkihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Prof.Dr.Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız