Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Sultangazi

Hesapla
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
15
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 50.8906
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "50.8906".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
50.8906
2022
47.2476
2021
46.5357
2020
26.3911
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 15 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okul konumu güzel değil ama ortam olarak çevre okullardan daha iyi bir ortama sahip olduğunu söyleyebiliriz.Öğrenci ortalamalarının çok yüksek olduğunu söyleyemeyiz .Öğretmen kadrosu genel olarak zaten güzel ama İnkılap ve Din Kültürü öğretmeni gerçekten çok iyi ve ilgili. Okulda çok fazla mülteci var. Tutanak olayları çok fazla oluyor. Telefon, kıyafet ve makyaj konusunda çok katılar. Çok sık olmasa da kadın öğretmenler tarafından çanta kontrolü yapılıyor. Krem,kaşık,tarak vs bunları arama yaptıkları zaman alıyorlar .Kantin yemekleri gerçekten soğuk ve kötü sırf mecburiyetten alıyoruz. Okul küçük ama mevcuduna yetiyor , bahçeside güzel.

2023-05-22 19:47:13

Düzgünce inceleme yapalım.
Okulun konumu güzel değil, bu nedenle okulun karşısında toplanan erkekler mi dersiniz, sapık gibi okulu gözeten adamlar mı dersiniz ama bu konuda baya hassas okul. Erkek hocalar çıkıp dışarıda bekliyordu bir süre. Hocalar demişken gayet sempatik ve iyi hocalar var, bu konuda hak yiyemem. Hacettepe´den mezun olan hocalar da var, hepsi aklı başında olgun ve kollayan, disiplinli hocalar. Sadece bazen öğretmen eksiğinden din hocalarını ana derslere soktukları oluyor :)
Kuralları katı, telefon getirmek kesinlikle yasak, servisin dolmuşun varsa ancak tuşlu, ona da ailen dilekçe yazacak falan da filan da. Saç asla açık olmuyor, toplamak zorundasın. Pantolonun mutlaka kumaş ve geniş olacak. Okul forması giyinmek zorundasın, üzerine hırka dışı bir şey giyemezsin, bazen hırkan lacivert veya siyah değilse de çıkarttırıyorlar. Her sabah okulun önünde hocalar toplanıp kontrol ediyor. Eğer düzgün giyinmediysen bekletip azar yiyorsun, isim alıyorlar, ismim birikirse çat tutanak, çat disiplin kurulu toplanıyor. Ayrıca 1 dakika geç kalsan, yarım saat tutuluyorsun, aileni arıyorlar, birikirse ismin tutanak. Saç bandı da yasakmış?
Krem, nemlendirici, ilaç bla bla da yasak. Baya disiplinli yani. Turnike sistemi var kartla giriyorsunuz ailenize mesaj gidiyor. Sosyal etkinlikleri koronada azalsa da var yani. Okulda küçük bir tane BT odası var, mescid var, görsel sanatlar atölyesi var ama küçük hepsi. Okul zaten küçük bir okul baya. Konferans da küçük. Temiz ama okul, eski görünmüyor. Öğrencileri sıkıntılı, *, dersten bir haberler. Puansız çoğu zaten, aileleri az iki üç kelâm öğrenir çocuğum da düzelir diye atıyor, baştan savmak için tamamen :)
Okul 46 obp ile falan almıyor, herkesi topluyor, toplama kampı gibi. Çoğu Suriyeli zaten. Ortaokul için olur da lise olmaz eğer hedefleriniz varsa. Kişinin kendinde bitse de okul ortamı etkiler. Kantin hijyenik değil, kantincinin maskesi çıkık, parmakları ojeli, elleri kolları altınlı yüzüklü. Köfteler iğrenç, arı giriyor ekmeklere. Yani bu kadar ortada kalmadığınız sürece tercih edilmez bence ama o kadar da berbat değil. Nuri Pakdil´den iyidir.

2021-11-14 15:22:34

Bu sene gözlemlerimden biri öğretmen kadrosu oldu , öğretmen kadrosu aşırı kötü olduğunu düşünüyorum.onun dışında şu anlık sorun yok 🙂

2021-06-30 16:22:55

Merhaba gençler, ben de bu okulada eğitim görüyorum okul hakkında pek çok bilgiye sahibim ve okul hakkinda şunları söyleyebilirim;Okulumuz temizdir. Cevre tehlikeli tek sorun bu zaten bulunduğu konum iyi değil. Okul disiplinli. Telefon yasak. Pantolon paçana kadar karışırlar ona göre. Okulda pek çok kültürel etkinlikler yapılıyor benim ortalamam 83,50 di ben bu okulu tercih ettim. Aslında daha iyi liselere gidebilirdim ama burayı tercih ettim. LGS puanım 350 ´di. Ona gore gelin ama şunu söyliyeyim 2020 yilinda 200 puan ve üstünü almış.Okul ortalmasida 50 falan olanıda alıyor rahat rahat gelirsiniz. Müdür çok disiplinli ama edebiyat öğretmeni "Gamze Dağ" çok iyi onu çok seviyorum.
Okulda kültürel etkinliklere yer veriyor. Gelirseniz güzel bir 4 yıl geçirebilirsiniz. Bu arada ortaokul da var anaokulda var. Okul küçük ama çok güzel kantin de çok güzel okula kart ile girip çıkılıyor.....
BENIM söyliyeceğim bu kadar tercih yapacak olan arkadaşlara söylüyorum imam hatip diye geçmeyin önyargılarınızı kırın ve devlete iyi insan yetiştirmeye çalışan imam hatip liselerini yargılamayın!🌼🌼🌼🌼

2020-11-10 17:34:52
Reklam

okul sokak arasında ıssız biyerde bu sene 9.sınıfa geçtim okulun yarısından fazlası sureyeli puanım 81 puanıma göre çok kötü bi okul anadolu lisesine nakil aldırmak istiyorum

2020-09-30 21:33:21

İlçe içinde bu kadar temiz ve düzenli bir okul daha bulamazsınız. Öğretmen kadrosu çok güzel. Bizlerle çok ilgileniyoralar ve yardımseverler. Teneffüslerde bile soru soranlara yardımcı oluyorlar. Soruyu anlatmak tüm teneffüs zamanlarını alsa bile hiç üşenmiyorlar. Okulumu çok seviyorum.

2019-12-23 09:41:26

valla okulun kendisi güzel müdürde iyi ama liselilere karşı biraz sıkı 5.senem nakil yapca diyorum gidemiyorum ya giren çıkamıyor hocalar iyi bazen hocalar değişebiliyor isteyen gelsin karışmıyorum

2019-09-12 20:54:20

bu okulda 4. senem nakil aldırıcam diyorum gidemiyorum okuldan. okulda telefon makyaj formanın üstüne sweat giymek yasak pantolon paçasına bile bakıyorlar.

2019-02-21 17:35:51

Yorumları yazanların çoğunu tanıyorum vala okul çok disiplinli pantolonun paçasına bile karışıyolar

2018-11-08 21:25:37
BENZER OKULLAR
Yorum 1

Kazlıçeşme Abay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Er Çağlar Mengü Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 17

Fatma Talip Kahraman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Atatürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Ahmet Şişman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 50.8906
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz