Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İzmir / Narlıdere

Hesapla
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
2
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Merkezi/Yerel
Taban Puanı 286.4691
Yüzdelik Dilim 44.35 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla

Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İzmir ili Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa Merkezi - Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alacak. (*) Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 286.4691 tahmini yüzdelik dilimi 44.35.

Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 286.4691 -
2022 269.4783 49.68
2021 247.5785 51.23
2020 270.6857 51.18
2019 321.1131 36.50
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
30
2020
68
Öğrencilere; uluslararası ticarette çalışacak ve hizmet verecek olmaları dikkate alınarak, öncelikle iyi bir İngilizce eğitim imkânı sağlanması hedefleniyor. Dört yıllık eğitim sürecinin ilk iki yılı Milli Eğitim Bakanlığının liseler için belirlediği genel derslerden oluşurken üçüncü yıldan itibaren ise uzmanlık dallarına ayrılacak. Arkas, interaktif bir öğrenim ve gelişim süreci içinde, gençlerin mesleki bilgi ihtiyaçlarını karşılanmasına destek olmayı istiyor. Bu amaçla dal derslerinin alındığı yıllarda müfredatta yer alan derslere ek olarak Arkasta uzun yıllar çalışmış duayen yöneticilerin deneyimlerini öğrencilere aktaracağı platformlar da planlıyor.

Arkasta staj ve iş imkânı... Eğitimin üçüncü ve dördüncü senesinde öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği teorik eğitimin yanında öğrendiklerini uygulamak amacıyla staj yapacak. Arkas öğrencilere staj önceliği tanıyacak. Mezun olan başarılı öğrencilere ise personel ihtiyacına göre iş imkânı sunacak.

Arkas Öğrenci Yurdu, Anadoludan gelecek öğrencilere destek... Okul arazisinde aynı zamanda 110 Kişilik Erkek Öğrenci Pansiyonu da inşa ediliyor. Bu sayede özellikle Anadoludan ya da çevre illerden İzmire gelerek lojistik mesleğini öğrenmeye hevesli başarılı gençlere fırsat verilmesi hedefleniyor. Arkas Narlıdere Mesleki Ve Teknik Lisesi 4 bin 792 metrekare üzerinde beş katlı bir binadan oluşacak. Binada otuzar kişilik 15 dersliğin yanında kütüphane, kimya, fizik, biyoloji ve bilgisayar laboratuarları, teknik merkez, sığınak, su deposu ve çok amaçlı bir salon bulunacak.

Toplam 2 bin 850 metrekare üzerinde dört kattan oluşacak yurt binasında ise mutfak, yemekhane, çamaşırhane, su deposu, spor salonu, sosyal alanlar, hemşire ve doktor odaları, her katta etüt odaları ve ikişer kişilik yatakhaneler bulunacak. Engelli kullanımına uygun olarak tasarlanan her iki binada da engelli asansörü yer alıyor.

Vizyon Çağdaş eğitim veren, yenilikleri bulmayı amaçlayan, lojistik dalında öncelikli olarak tercih edilen, eğitimdeki kalitesiyle kendini kanıtlamış nitelikli eleman yetiştiren lider eğitim kurumu olmak. Misyon Ülkesini ve milletini seven, ülke kalınmasında sorumluluk sahibi olan, ulaştırma alanında güncel bilgileri takip eden ve uygulayan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar 19 mayıs 2015 gençlik koşusu genç erkekler birincilik, üçüncülük takım halinde ikincilik kupası kazandık. Foça ilçe milli eğitim müdürlüğü hikaye yazma yarışması mansiyon ödülü aldık.
  • Öğretmen :23
  • Öğrenci :299
  • Derslik :16
  • BT Sınıfı :2
  • Kütüphane :1
  • Fen Labaratuarı :1
  • Konferans Salonu :1
  • Öğretim Şekli :Normal- Tekli Eğitim
  • Saatler08:30 15:20-16:10
  • Ulaşım Belediye otobüsleri ile Konaktan 209, 554 numaralı otobüsler ile Üçkuyular Fahrettin Altay aktarma merkezinden Urla yönüne giden 5-8-209-320 otobüsler ile kaymakamlık durağında inilerek okulumuza ulaşılabilmektedir.

Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Huzur Mh. Bahar Sk. No 3 / A Narlıdere / İZMİR

Tel: 02322391046

Fax: 02322391047

web: http://arkasmesleklisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 2 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

OKUL SAATLERİ nelerdir acaba

2023-11-10 11:53:22

Ben merkezi yerleştirmeye bu liseyi yazdım lgs den 271 aldım yüzdelik dilimim 49.93 girebilir miyim güzel bir lise diyorlar

2023-07-07 18:23:32
BENZER OKULLAR
Yorum 8

Konak Mithatpaşa Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 17

Konak Çınarlı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Heydar Aliyev Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 12

Konak Alsancak Nevvar - Salih İşgören Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Gaziemir Şehit Serhat Sığnak Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 286.4691
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Merkezi/Yerel
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://arkasmesleklisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Arkas Narlıdere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız