Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi

Ordu / Gülyalı

Hesapla
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
1
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 182.1031
Yüzdelik Dilim (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi Ordu ili Gülyalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi taban puanı 182.1031 tahmini yüzdelik dilimi .

Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 182.1031 -
2022 - -
2021 51.5149 -
2020 45.0000 -
2019 - -
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
160
2022
0
2021
0
2020
0
Okulumuz maliye hazinesine ait olup inşaatına 77 dönüm arazide 1993 yılında başlanmıştır. YİBO olarak açılan okul, 1998-1999 eğitim öğretim yılında 8 yıllık zorunlu ilköğretim okulu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Öğrenci azlığı sebebi ile 02/07/2012 tarihi 16615 sayılı onay ile Turnasuyu YİBO kapatılarak yerine Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi (Pansiyonlu) olarak açılmıştır. Giresun Ordu karayolundan 1800 metre içeride Turnasuyu Yama Mahallesinde Saraycık bölgesi yolu üzerinde Turnasuyu Irmağı kenarında iki vadi arasındaki düzlükte kurulmuştur. Okulumuz 21 derslik, 216 öğrenci kapasiteli pansiyon, yemekhane, 10 daireli lojman ve spor salonundan oluşmaktadır.

Okul pansiyonumuz 216 yatak kapasiteli olup odalar 3 - 4 kişiliktir. 24 saat sıcak su mevcuttur.

MİSYONUMUZ Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi, Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyetimizin temel bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Değerlerini benimsemiş, insana ve insan haklarına saygılı, özgüveni yüksek, çalışkan ve yaratıcı, yurt, millet ve tarih bilincine sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

VİZYONUMUZ Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi, gelenekle değişimi bütünleştirmeyi başarmış, akademik ve etik standartları yüksek, İl içinde saygın ve ülke dâhilinde örnek gösterilen bir okul olmayı amaçlamaktadır. 21.yüzyıla Model ve Lider bir kurum olmanın sorumluluğu ile Ordu İlinin en başarılı Eğitim Kurumu olmaya kararlıyız. Her öğrencinin öğrenebileceğine inanıyor ve başarısızlığın olmadığı okul olmayı gerçekleştireceğiz.

2016 Üniversite Başarı Durumunu İncele

Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Turnasuyu Köyü Gülyalı/ ORDU

Tel: 04528145552

Fax: 04528145414

web: http://turnasuyukal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi ile ilgili 1 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba okula giden öğrenci velileri okul ile ilgili bilgi verebilirlermi acaba

2019-07-07 08:29:40
BENZER OKULLAR
Yorum 8

Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Ordu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 29

Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi kaç puan 2024 182.1031
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://turnasuyukal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız