Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi

Osmaniye / Toprakkale

Hesapla
Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
2
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 88.6426
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi Osmaniye ili Toprakkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "88.6426".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
88.6426
2022
83.5376
2021
85.5467
2020
59.8562
Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz Eğitim-Öğretime 05.03.2007 yılında açılmıştır.Normal Öğretim yapan okulumuza Bingöl İlinde Özel Harekat Tabur Komutanlığı yaparken Şehit olan Binbaşı Adil Karagöz ismi verilmiştir.Anadolu Lisesi olarak öğretime açılan okulumuzda şu anda 9. sınıf 167, 10. sınıf 121, 11. sınıf 114, 12.sınıf 102 , olmak üzere toplam 504 öğrencimiz vardır. Vizyon Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle "ilimiz ve Türkiye genelinde" Başarılı ve Örnek Okul" olmaktır.

Misyon Şht Bnb Adil Karagöz Anadolu Lisesi öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak,ülkesini,vatanını seven toplumsal dayanışma ruhuna sahip bireyler yetiştirerek, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Ş.BNB.ADİL KARAGÖZ Anadolu Lisesi Kalitesiyle sunmak için varız.

Pansiyonumuz 160 öğrenci kapasiteli olup okul binamızla aynı kampus içindedir.Yalnızca kız öğrencilerimizin kaldığı pansiyonumuzda, dinlenme odamız, etüt salonumuz, yemekhane ve mutfak bölümümüz bulunmaktadır. Öğrencilerimize gayet temiz ve nezih bir ortamda, hizmet vermekteyiz.

Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Kazım Karabekir Mahallesi Otoban Bağlantı Yolu Bitişiği Merkez / OSMANİYE

Tel: 3288142014

Fax: 3288142015

web: http://adilkaragozanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi ile ilgili 2 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okul genel olarak iyi durumda ama erkek yurt ta olmasi şart ayrıca laboratuar dersleri olarak cok zayıf ve taraflı bir eğitim mevcut ayrıca öğrenciler arası sorunların çözümünde çok zayif

2017-06-11 13:29:25

Öğretmen sayısı 7 Matematik,7 Edebiyat,5 İngilizce öğretmeni olmak üzere 50 kişiden oluşmaktadır.
Okulumuzda Sayısal,Eşit Ağırlık ve Dil Sınıfları vardır.Öğrenci sayısı 650 kişidir.
Tüm öğrenciler yemekhaneden yemek yiyebilmektedirler. Okulumuzun müzik salonu vardır. Üniversite yerleştirme oranı %70 dir.

2017-04-28 20:20:59
BENZER OKULLAR
Yorum 7

Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 29

Osmaniye Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

80.yıl Cumhuriyeti Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Osman Gazi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Misakı Millî Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi kaç puan 2024 88.6426
Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://adilkaragozanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız