Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İstanbul / Büyükçekmece

Hesapla
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
97
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 78.2473
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla
Bu Lise Sağlık Hizmetleri Alanında eğitim vermektedir.

Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul ili Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "78.2473".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
78.2473
2022
75.9110
2021
74.7679
2020
69.5666
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

  • Hemşire Yardımcılığı Dalı
  • Sağlık Bakım Teknisyenliği Dalı
  • Ebe Yardımcılığı Dalı

Hangi Alanı Seçmeliyim?

Okulumuz, 2009 yılının Eylül ayında Celaliye'de ki binasında faaliyete geçmiştir. 2014 yılında 167 ada 1 parselde bulunan mevcut binasına taşınarak eğitim öğretime devam etmiştir. 2014-2015 eğitim öğretim yılına kadar sağlık meslek lisesi olarak öğretim yapan okulumuz 2014/8 sayılı genelge ile okul çeşitliliğinin azaltılması için yapılan çalışma kapsamında okulumuzun ismi SİLİVRİ MÜNEVVER KEMAL ÖZVER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ olarak değiştirilmiş ve 2014-2015 eğitim-öğretim yılında ANADOLU MESLEK LİSESİ programına öğrenci kabul etmeye başlamıştır.

Okulumuz 167 ada, 1 parselde 4522,30 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde 6768,94 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. Bina bir bodrum 1 zemin ve 3 normal kattan oluşmaktadır. Binada bir adet asansör bulunmakta fakat asansör eksikliklerinden dolayı hiç çalıştırılamamıştır. Şu anda da 'KIRMIZI' etiketi olduğundan çalıştırılamamaktadır.

Okulumuzda 27 derslik, 7 adet atölye/laboratuvar mevcuttur.
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Büyükçekmece
    İlçe
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Büyükçekmece
    İlçe
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Büyükçekmece
    İlçe

Adres: Sinanoba mh.İbrahimzade cd. Zeynep sok. No 4 PK34500 Büyükçekmece/İSTANBUL

Tel: 0212 8851786

Fax: 0212 8855771

web: http://mkomtal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 97 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

73 obp ile gelebilirmiyim

2023-12-12 17:57:54

ORTALAMAM 84.7000 BOŞ KONTENJAN OLMASA BİLE ALIRLARMI

2023-08-26 03:25:27

merhabalar kayıt tarihleri ne zaman lisenin aradım aradım bulamadım

2023-08-11 11:12:21

Merhabalar puanım 78 bu okul nasıl bilgisi olan var mı arkadaş ortamı olsun öğretmenlerin davranış biçimi olsun sizce nasıl bir okul

2023-07-20 18:33:42
Reklam

İSTANBUL/ESENYURT/Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

2023-07-08 18:04:41

Obp 88 tek tercih yaptım alirlarmi acaba

2023-07-04 17:39:31

Gerçekten üniversite hayaliniz varsa gelmeyin. Sağlık derslerinde doğru düzgün uygulama bile yok, her şey ezbere dayalı. 11. sınıfta fizik kimya coğrafya gibi dersleri görmüyorsunuz(sağlık dersleri ağırlık oluyor). Matematik de temel düzey görülüyor. Öğrencilerinden hiç bahsetmiyorum. Güzel ders anlatan hocalarımız da var denk gelirse size :) Ama dediğim gibi üniversite okumak istersen kendi kendini geliştirerek yapabilirsin buranın faydası olmaz.

2023-06-29 19:31:13

Merhaba obp puanım 91, Esenyurt Kıraçta oturuyorum.
2023 lgsye girdim sağlık okumak istediğim için bu okulu tercihlerime sizce yazmali mıyım? Okuldan mezun olan veya bu okulda okuyan öğrenciler acil cevaplarsa çok memnun olurum.

2023-06-23 19:55:30

Ortalamam 75 okula gelebilirmiyim

2023-06-23 14:22:44
BENZER OKULLAR
Yorum 21

Mahmutbey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 12

Hadımköy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 21

Haydar Akçelik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 18

Yahya Kemal Beyatlı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Sarıyer Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 78.2473
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://mkomtal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız