İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İstanbul / Bayrampaşa

Hesapla
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
73
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Merkezi/Yerel
Taban Puanı 367.8912
Yüzdelik Dilim 21.74 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul ili Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa Merkezi - Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alacak. (*) İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 367.8912 tahmini yüzdelik dilimi 21.74.

İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 367.8912 -
2022 339.5071 23.24
2021 316.6747 22.16
2020 346.4353 20.70
2019 348.9021 26.53
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
30
2020
30
  • Bilişim Teknolojileri Alanı
  • Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı
  • Radyo-Televizyon Alanı

Hangi Alanı Seçmeliyim?

Alan Adı Puanı Dilimi Kontj.
Bilişim Teknolojileri Alanı 395.2571 - -
Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı 367.8912 - -
Radyo Televizyon Alanı 319.1324 - -
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki sınavlı alanların puan ve yüzdelik dilim bilgisidir.
Okulumuz İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul Ticaret Odası tarafından Milli Eğitim Bakanlığının hizmetine sunulmak üzere, Bayrampaşa İlçesi Yenidoğan Mahallesi Çevreyolu Caddesi üzerinde yer alan geniş bir alana kurulmuştur. 15 Ekim 1990 tarihinde çok kısa bir zamanda tamamlanarak, Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne devredilmiştir. 1990-1991 tarihinde Eğitim-Öğretime başlamıştır. Okulumuzun açılış töreni, merhum Cumhurbaşkanı Sayın Turgut ÖZAL?ın teşrifleri ile 8 Aralık 1990 tarihinde yapılmıştır. Okulumuzda Elektrik-Elektronik , Radyo-Televizyon ve Bilişim Teknolojileri olmak üzere üç bölüm bulunmaktadır.

2014-2015 yılı itibariyle M.E.B.'in okul türlerinin azaltılması ile ilgili yayınladığı genelge ile İstanbul Ticaret Odası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olan okulumuzun adı İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değişmiştir.

Anadolu Teknik Lisemizde Bilişim Teknolojileri, Elektrik/Elektronik Teknolojisi ve Radyo Televizyon Alanları, Anadolu Meslek Lisemizde Radyo Televizyon Alanı, Endüstri Meslek Lisemizde ise Bilişim Teknolojileri Alanı mevcuttur. Okulumuzdaki tüm alanlarda her türlü donanıma sahip çok sayıda atölye ve laboratuvar mevcuttur.

Okulumuzda güvenliği sağlamak için görüntülü güvenlik sistemi mevcuttur. Öğrencilerimize ders içi ve dışı spor faaliyetlerini sürdürmek için kapalı spor salonu ve açık alanda basket , voleybol ve futbol sahaları mevcuttur. Okulumuzda zengin bir Kütüphane ile Fizik, Kimya Laboratuvarı mevcuttur. 12.nci sınıfı bitiren öğrencilere Anadolu Teknik Lisesi diploması verilir. Öğrencilerimiz bu diplomalarla işyeri açabilir veya üniversiteye girebilirler.

AKILLI SINIFLAR Okulumuzda bulunan 24 dersliğin tamamı projeksiyon, laptop ve akıllı tahta ile donatılmıştır. Her sınıfta yerleşik olarak bulunan sistem ile ders işlemek oldukça kolay oduğu gibi, öğrencinin işlenen dersi izlemesi ve anlaması da daha kolay olmaktadır. 2009 yılından bu yana kullanılan akıllı tahta sistemi ile her zaman kendi kategorisindeki kurumlardan ilerde olmayı hedefleyen kurumumuz bu alanda da amacına ulaşmıştır.

BİLGİ İŞLEM MERKEZİ Bilgi işlem merkezimiz okulun tüm; telefon santral sistemi, yangın uyarı ikaz sistemi, kamera izleme sistemi, internet erişimi, seslendirme sistemi, harici sabit ve GSM telefon hatları erişimi gibi birçok sistemi aynı anda tek merkezden kontrol etmeye izin vermektedir.

Okul binamızda gerek kablolu gerekse kablosuz internet bulunmaktadır. Akıllı tahta ile donatılmış sınıflarımızın tamamında kablosuz internet erişimi bulunmaktadır. Ayrıca tüm laboratuvar ve atölyelerimizde de kablolu ve kablosuz olarak internet bağlantısı bulunmaktadır. Okulda bulunan çift ADSL bağlantısı ile de kesintisiz bir internet erişimi sağlanmakta, bunların koordinasyon ve denetimi bilgi işlem merkezince yapılabilmektedir.

ÇOK AMAÇLI SALON Okulumuzda kapalı spor salonu olarak kullanılan, gerektiğinde konferans, toplantı ve gösteri yapılabilen çok amaçlı salonumuz bulunmaktadır. Öğrencilerimiz burada hem beden eğitimi derslerini yapmakta hem de sınıflar arası basketbol ve voleybol turnuvalarını yapılabilmektedir. Bu salon gerektiğinde öğrencilerimize yönelik birçok etkinlikte kullanılmaktadır.

SPOR ALANLARI Okulumuzda, öğrencilerimizin spor yapabilecekleri, kapalı spor salonumuz dışında birçok alan mevcuttur. Okulun arka tarafında büyük futbol sahası mevcuttur. Yine okulumuzda öğrencilerin voleybol oynayabilmeleri için voleybol alanı da bulunmaktadır. Ayrıca ön bahçede, basketbol sahamız bulunmaktadır. Öğrencilerimiz boş vakitlerinde rahatlıkla bu alanlarda spor yapabilmektedirler.

KÜTÜPHANE Okulumuzda öğrencilerimizin yararlanabileceği bir kütüphanemiz mevcuttur. Kütüphanede edebiyat, şiir, sanat ve dil kitaplarının yanında teknik alandaki kitap ve dergilerde bulunmaktadır. Öğrencilerimizin kütüphaneden daha çok yararlanabilmesi ve daha çok kitap okuma alışkanlığı kazanabilmeleri için yoğun çalışmalar devam etmektedir.

TOPLANTI SALONU Okulumuzda yapılan öğretmenler kurul toplantılarının ve benzeri toplantıların yapılabilmesi için toplantı salonumuz mevcuttur. Salon kapasitesi 50 kişiliktir. Salonumuz, öğretmenlerimizi uzun sürecek toplantılarda dahi konforlu ve rahat ettirecek şekilde döşenmiştir.

KANTİN Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine hizmet vermekte olan kantinde öğrencilerin ihtiyaç duyduğu yiyecek ve içecekler bulunmaktadır.

YEŞİL ALANLAR Okulumuz yeşil alan bakımından çok zengin bir konuma sahiptir. Bahçemizde birçok ağaç ve yeşil alan bulunmaktadır. Çevre okullar ve kurumlar içerisinde örnek olarak gösterilen bahçemiz, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin motivasyonuna katkıda bulunmakta, ayrıca okula gelen herkesi kendisine hayran bırakmaktadır. Öğrencilerimiz bu yeşil alanlara sahip çıkmakta ve her geçen gün daha da güzelleştirmektedirler. Bayrampaşa Belediyesine de bu yeşil alanın her türlü bakımını yaptığından dolayı teşekkür ederiz.

KAMERA ve GÜVENLİK SİSTEMİ Okulumuzda kritik noktalara kameralar yerleştirilerek hırsızlıklara karşı önlem alınmıştır. Kamera sayısını artırmak için yaptığımız çalışmalar da sonuç vermiş, kamera sayısı 16´ya çıkarılarak, 24 saat esaslı kayıt yapan sistem kurulmuştur. Ayrıca okulumuz gelişmiş bir hırsız alarm sistemi ile korunmaktadır. Bu sayede okulun güvenliği hat safhaya çıkarılmaktadır. Kamera sisteminin uzaktan izlenmesine ilişkin çalışmalarımız şu an için durdurulmuştur. Çünkü okulların internet hatlarında yapılan kısıtlamalar nedeniyle bu uzaktan izleme işlemi mümkün olmamaktadır. Okul içinden ve dışından idareci ve şeflerimiz bilgisayarlarından kamera görüntülerine ulaşabilmektedirler.

Okul Tanıtım Videosunu İzleyin
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bayrampaşa
    İlçe
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bayrampaşa
    İlçe
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bayrampaşa
    İlçe

Adres: Yenidoğan Mah. Çevreyolu Cad. No 16 Bayrampaşa / İSTANBUL

Tel: +90 212 544 69 87

Fax: 90 212 613 41 85

web: http://itoteml.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 73 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Telefon yasak mı ya

2023-08-20 21:02:57

Yüzdeliğim 13.31 tercihlerimin en sonuna yazmıştım ve bilişim bölümü geldi ama ben yabancı dil bölümünde okumak istiyorum nakil aldırmalımıyım yoksa ek olarak ingilizce dersi alıp burdan devam mı etmeliyim?

2023-08-13 11:54:29

Meslek liseleri son 3 Yıldır değeri ve puanı artıyor herkese başarılar dilerim

2023-08-09 20:54:07

Bu okulu ilk tercihime yazmıştım. 376 puanım ve %19,88´lik yüzdem vardı. Kazanamadım. Geçen sene %23 ile almış bu sene büyük bir atlama oldu demek.

2023-07-28 15:46:50
Reklam

Merhaba Bu Sene Bu Okulu Tercih Etmek İstiyorum Yüzdeliğim 13,04 Bilişim Bölümünü İstiyorum Okul Hakkında Bilgi Alabilirmiyim ? Sizce Okul Nasıl ?

2023-06-24 19:49:52

Lgs den 357 aldım elektrik elektronik gelir mi

2023-06-05 23:33:00

Arkadaşlar bu okulda yazılık dersi görünüyorum

2023-05-16 00:47:58

ARKADAŞLAR BU OKULDA RADYO TV DE SADECE KAMEREMANLIK BÖLÜMÜ MÜ VAR? OKUYANLAR BU BÖLÜM HAKKINDA BILGI VERIRSE SEVINIRIM

2022-08-30 17:39:11

Lgs 363 yüzdelik 17,35 bilişim düşünüyorum gelirmi

2022-07-27 09:49:56
BENZER OKULLAR
Yorum 46

Siyavuşpaşa Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 22

Nahit Menteşe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 44

Mehmet Emin Horoz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 14

Cemil Meriç Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Eren Bülbül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 367.8912
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Merkezi/Yerel
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://itoteml.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız