Sor

Selam, ben lise konusunda çok kararsızım. Bu seneki TEOG zor görüldüğü için

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  sudelise  08.06.2016 / 14:25 
Lise Tercihi- HASAL,ÇFL, SBL vs.
Selam, ben lise konusunda çok kararsızım. Bu seneki TEOG zor görüldüğü için yüzdelik dilimlerden dolayı yüksek liselere girilebilir mi merak ediyorum. Lise türü olarak da kararsızım.
6.sınıf 93.9
7.sınıf 96
8.sınıf 98.6 ya da 99.1 gibi bir şey geliyor
TEOG 1 -- 2 yanlış TEOG 2 -- 2 yanlış (türkçe,fen,fen,din)
YEP 487.5 gibi bir şey oluyor.
Çapa Fen´e girme ihtimalim yok ama Hüseyin Avni Sözen´e girebilir miyim sizce? Ya da hangi liseyi önerirsiniz ? ( Anadolu yakasındayım ve karşıda olacaksa bir tek Çapa ya da SBL olabilir Anadolu olmasın )
Eklenen Cevaplar
  mehmet-tuzun 11.06.2016 / 16:10
#1
Öncce lise türüne karar ver.Doktor mühendis mimar eczacı  olmak istiyorsan tercihin çapa fen yaşar acar fen kartal yüksel ilhan alanyalı fen silivri fen olmalıdır.
Benzer Sorular
Yemeklerinizde kullandığınız sofra tuzu formülünü yazarak tuzun özelliklerinden ikisini yazınız. Formülü: Özellikleri: 1- 2-
S orbitaline karşılık gelen açısal momentum kuantum sayısının değeri verilenlerden hangisidir
Bilim ile ilgili hangisi yanlıştır? A)objektif dusunebilmeyi gerektirir. B)mutlak doğrular içermez . C)sistemli çalışmayı gerektirir. D) özgün dusunebilmeyi gerektirir. E) tüm bilimsel çalışmalarda deneyler kullanılır.
Arkadaşlar ben bu sene ilk tercihlerde 200 son yani 3.tercihlerde 390 puan olan okula gittim sorum şu. Şimdi bu okul seneye 200 puanmı olucak yoksa 390mı olucak Puanım 400dü.
Ben istanbulda oruruyorum baan batman sosyal bilimler lisesi çıktı fakat ailem izin vermiyo şuanda nakiller bitti napabilirim litfen yardım edin