Sor

Merhaba. Ben bu sene hazırlığı bitirip 9. sınıfa geçtim. Puanım 478,8882. B

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  timur-kusalioglu  22.07.2015 / 16:11 
Hazırlıklı Liseler Arası Geçiş Nasıl
Merhaba. Ben bu sene hazırlığı bitirip 9. sınıfa geçtim. Puanım 478,8882. Başka bir okula nakil aldırmak istiyorum. Ama İngilizce hazırlık okuduğum için ve Avrupa yakasında oturduğum için seçeneklerim yok. Bu yıl hazırlıklı okullar arası 9. sınıf nakilleri nasıl ve ne zaman olacak bilmiyorum. Böyle durumda olan çok az öğrenci olduğu için sanırım internette de bu konuyla ilgili hiçbir bilgi bulunmuyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu Soruya Henüz Cevap Verilmedi. İlk Cevaplayan Sen Ol!
Benzer Sorular
Yemeklerinizde kullandığınız sofra tuzu formülünü yazarak tuzun özelliklerinden ikisini yazınız. Formülü: Özellikleri: 1- 2-
S orbitaline karşılık gelen açısal momentum kuantum sayısının değeri verilenlerden hangisidir
Bilim ile ilgili hangisi yanlıştır? A)objektif dusunebilmeyi gerektirir. B)mutlak doğrular içermez . C)sistemli çalışmayı gerektirir. D) özgün dusunebilmeyi gerektirir. E) tüm bilimsel çalışmalarda deneyler kullanılır.
Arkadaşlar ben bu sene ilk tercihlerde 200 son yani 3.tercihlerde 390 puan olan okula gittim sorum şu. Şimdi bu okul seneye 200 puanmı olucak yoksa 390mı olucak Puanım 400dü.
Ben istanbulda oruruyorum baan batman sosyal bilimler lisesi çıktı fakat ailem izin vermiyo şuanda nakiller bitti napabilirim litfen yardım edin