Merhaba,Afyonun Bolvadin ilçesinde geçen sene Sosyal bilimler lisesi açıldı.Taban puanı 350 benim puanim 397. Ben uşakta oturuyorum.Bolvadin-Uşak arasid a yaklaşık 2saat sizce gittigime degermi
2 saatlik mesafede yurda gitmek bana kalırsa mantıklı değil, en azından lise aşamasında. Evine yakın yerleri tercih etmeni öneriyorum. Yurt hayatı maalesef ki zor ve çeşitli sıkıntılar yaşayacaksındır.
abdullah-sabak 06.07.2015 / 11:24
#3
Hayır sürekli gelip gitneyecem orada yatılı yurtta kalicam eğer gidersem
Alcatraz 06.07.2015 / 11:10
#2
Sana önerim okulunla aranda en fazla 1 saatlik mesafe olsun. 2 saatlik mesafeye servis koyulabileceğini sanmıyorum. Toplu taşıma ile iyice yorulursunuz. Bu durum ister istemez ders performansınızı, daha da önemlisi hayat kalitenizi olumsuz etkiler.
alpaslan888 06.07.2015 / 09:14
#1
bana kalırsa evine yakın yerlerdeki liseleri tercih et zorlanırsın eve geldiğinde çok yorulursun ve ders çalışamazsın