Sor

Akıllı telefonlar, her geçen gün gelişerek hayatımızı kolaylaştırsa da bazı sağlık sorunlarını

icubhv 16.01.2024 / 22:35
Soru
Akıllı telefonlar, her geçen gün gelişerek hayatımızı kolaylaştırsa da bazı sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor. Bu sorunların en önemli sebebi ise akıllı telefonların yaydıkları radyasyon. Her telefonun yaydığı radyasyon değeri (SAR değeri) birbirinden farklı olmakla birlikte cep telefonu ile geçirilen süre, telefon görüşmelerinde kulaklık kullanılması ve telefonun sinyal gücünün seviyesi gibi değişkenler de radyasyona maruz kalma düzeyini etkiliyor.
Bu metnin içeriğine uygun bir başlık belirleyerek yazınız
Eklenen Cevaplar
  rlnwga649 28.01.2024 / 00:13 
#1
Akıllı Telefon ve Sağlık
Telefon ve Radyasyon

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
İki basamaklı en küçük doğal sayı hangisidir?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Yumuşak sözcüğünün aşağıdaki anlamlarına uygun kullanıldığı birer cümle yazınız.Anlam CümleKolay çiğnenen, kolay kesilen → Dokunulduğunda veya üzerine basıldığında çukurlaşan, eski biçimini kaybeden, katı karşıtıIlıman olan (iklim), sert karşıtı →
Yolcular, tek tek otobüsteki yerlerine oturtuldu. Özne-yüklem ilişkisi bakımından bu cümleyle özdeş olan, farklı bir cümle yazınız.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Bu cümleyi ögelerine ayırınız.
Saatlerce sokak lambalarının soluk ışıklarını seyrettim. İçime duygulu mısralar doldu soluk ışıklarla. Bu mısralar, beni benden alıp götürdü. Sabaha kadar sürdü bu duygu yoğunluğu. Güneşin doğuşuyla kapalı pencereler ansızın açıldı, uyuklayan perdeler uçuşmaya başladı. Sokağa ilkbahar meltemiyle birlikte taze bir ışık doldu.Bu parçada öne çıkan anlatım biçimini belirleyiniz ve bu anlatım biçiminin kullanım amacını açıklayınız.
Çevre kirliliği çeşitleri genel olarak hava kirliliği, su kirliliği, toprak kirliliği, gürültü kirliliği ve görüntü kirliliği olarak sınıflandırılır. Çevre kirlilikleri doğaya zarar vererek doğrudan veya dolaylı olarak doğada yaşamını sürdüren tüm canlıların zarar görmesine neden olmaktadır. Bu metindeki çevre kirliliği çeşitlerinin biriyle ilgili kısa bir haber metni yazınız. Haber metninin güncel, toplumsal, açık, akıcı ve tarafsız olmasına dikkat ediniz.Yazınıza uygun bir başlık koyunuz.

Son Eklenen Testler