Sor

Aşağıdakilerden hangisi sohbet türünde eser vermiş sanatçılarımızdan biridir?

dtwzfk7 27.11.2023 / 03:04
Soru
Aşağıdakilerden hangisi sohbet türünde eser vermiş sanatçılarımızdan biridir?
Eklenen Cevaplar
  zdpvrp95 04.12.2023 / 21:06 
#1
Şevket Rado

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
A-B-C-Ç-D-?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Bu kitabı değerlendirdiğimizde sonuç olarak şunları söyleyebiliriz: Kitap genellikle içeriği açısından tenkit edilebilir. Ama biz öyle yapmadık çünkü elimizdeki kitap bizi yönlendiriyor. O nedenle diyoruz ki bu kitap kurallara uymayışı ve sistematiği açısından kesinlikle bilimsel çalışmalarda kullanılamaz. Eğer yazar, kendi yanlışları- nı düzeltmeden kitabını bastırıyorsa bu da büyük bir hatadır.Bu parça aşağıdaki metin türlerinden hangisine örnek olabilir?
Aşağıdakilerin hangisinde makale türüyle ilgili bilgi yanlışlığı vardır?
Aşağıdaki eserlerden hangisi sohbet türünde kaleme alınmıştır?
HACİVAT: Aman, Karagöz, niçin bu kadar hiddet ediyorsun? Bendeniz mahzâ konuşmaya geldim. KARAGÖZ: Masa tokuşmaya mı geldin?HACİVAT: Canım öyle değil. Efendimizle biraz hasbihâl etmeye geldim.KARAGÖZ: Behey külhani, nasıl bakkal diye kim anlattı?HACİVAT: Ne bileyim ben, Eski bal yemeye geldim. diyorsun.Bu parça aşağıdakilerden hangisine örnek gösterilebilir?
Bir gün oturunuz, duygu ve düşüncelerinizin coşan, kabına sığmayan tarafını çıkış noktası yaparak herhangi bir konu üzerinde fikir vegörüşlerinizi ortaya seren; kendi kendinize anlattığınız, çözümlediğiniz, içinizden geldiği gibi bir yazı yazınız. Ayrıca istediğiniz kaynaktan yararlanınız, istediğiniz anlatım yolunu seçiniz. Neticede ortaya çıkacak olan yazı, basit bir deneme çalışmasıdır. Adından da anlaşılacağı üzere dene- me bir fikir yazısı meydana getirme yolunda atılan ilk adımdır. Hareket noktası günlük hayat karşısındaki deneyimler ve düşünüşlerdir.Bu parçada deneme yazarıyla ilgili aşağıdakilerin hangisine değinilmemiştir?

Son Eklenen Testler