Özel Ders İlanı Verin

Özel Ders İlanı Verin

Merhabalar değerli eğitimci arkadaşlar.

Sorubak.com olarak siz değerli ziyaretçilerimize yepyeni bir hizmet sunmak gurur duyuyoruz.

Yeni hizmetiminiz adı Sorubak Özel Ders artık sorubak.com/ozelders adresinden binlerce öğrenciye ulaşabileceksiniz ve uzmanlık alanlarınıza göre özel ders almak isteyen öğrencilere ulaşabileceksiniz.

www.sorubak.com/ozelders adresinden yayınlayacağımız özel ders ilanlarınız ile her gün binlerce öğrenciye ulaşabileceksiniz.

İl il, ilçe ilçe, branş branş her alana yönelik özel ders arayan öğrencilere daha rahat ulaşabileceksiniz. Elbette özellikle özel ders arayan ilkokul, ortaokul, lise takviye ilanları ve üniversite sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik özel ders veren eğitimcilerimiz hedef kitlelerine daha rahat ulaşacaklar.

http://www.sorubak.com/ozelders/kayit adresinden sistemimize ÜCRETSİZ bir şekilde üye olabilir ve hemen özel ders ilanlarınızı vermeye başlayabilirsiniz. İlanlarınız editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.

Ayrıca ana sayfamızda, içerik sayfalarımızda, puan hesaplama sayfalarımızda da yayınlanacak olan Özel İlanlar bölümünde şimdiden yer almak için özel ders ilanlarınızı verebilirsiniz.

Sitemizi her gün binlerce öğrencinin ziyaret ettiğini bir kez daha hatırmatmak isteriz...

İlanlar = www.sorubak.com/ozelders

Üye olun ve ilan verin : http://www.sorubak.com/ozelders/kayit