ÖZDEBİR 22 Şubat 2015 YGS 3 Deneme Sınavı

sorubak.com 22 şubat ÖZDEBİR ygs-3 cevap anahtarı, ÖZDEBİR 22 şubat ygs-3 cevapları

ÖZDEBİR 22 Şubat YGS-3 deneme sınavı cevapları, ÖZ-DE-BİR ygs-3 sınavı 22 Şubat 2015

CEVAP ANAHTARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurumların Sınav talepleri Web Sitemiz Online İşlem Merkezinden;
Öğrencilerimizin başvuruları sınav uygulayan dershanelerimizden yapılacaktır...
YGS 3. DENEMESİ 22 Şubat 2015,
LYS Denemesi:3-4 Mayıs 2015,
TEOG 3. Deneme 11-12 Nisan 2015
6,7 ve 10, 11. Sınıflar 2. DBS: 26 Nisan 2015 Tarihlerinde Uygulanacak.

***
ÖZ-DE-BİR TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVLARI,öğrencilerimizin sınav sistemlerini tanımaları, düzeylerini belirleyebilmeleri ve eksiklerini görüp giderebilmelerine fırsat vermek amacıyla Derneğimizin kuruluş yıllarından bu yana ülke genelinde uygulanmaktadır.

ÖSYM ve MEB ölçütlerinde gerçekleştirme özeni içinde hazırlanıp uygulanan bu sınav denemeleri, ÖZ-DE-BİR adıyla özdeşleşerek kurumsallaşmış ve markalaşmıştır.
Geçen yıllar içinde geleneksel sınav uygulamalarını yeni gelişmelerle bütünleştirerek günün gereksinimlerini karşılayacak uygulamalara dönüştürmeyi, bir yandan mevcutları geliştirerek korurken bir yandan yeni sınav denemelerini de çalışmalarımız arasına almayı sürdürdük.
ÖZ-DE-BİR Yayınları, bu birikimle ülke genelinde dershanelerimiz bünyesinde uyguladığı deneme sınavlarını son yıllarda okullarda da uygulamaya başlamıştır. Ortaokul ve lise düzeyinde her sınıf için gerek içerik değerlendirme gerek sınavlara hazırlama amaçlı deneme sınavlarımızı sınıf, okul/dershane, ilçe, il, ülke düzeyinde hazırlayıp uygulamaktayız.
ÖZ-DE-BİR Yayınları Sınav Uygulama ve Değerlendirme Merkezimizde; Türkiye geneli sınavlarla ilgili olarak ortalama 2 milyona yakın optik cevap kâğıdı değerlendirilmekte, sonuçlar internet ortamında yayınlanmakta, sonuç belgeleri de eş zamanlı olarak kurumlara gönderilmektedir.
Deneme sınavlarımızı uygulayacak kurumlardan öncelikli beklentimiz, belirlediğimiz uygulama kurallarına bağlı kalarak, sınavlarımızın başarıyla uygulamasında gerekli duyarlığı göstermeleridir. Bu konu bizim için son derece önemlidir.
Hem sınav uygulama kurallarımızı hatırlatmak hem sınav ve yayın çalışmalarımızı tanıtmak amacıyla hazırladığımız ÖZ-DE-BİR Yayınları Dershaneler İçin Türkiye Geneli 2014-2015 Sınavlarımız Yayınlarımızı bilgilerinize sunar, kurumumuza duyduğunuz güven ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER