MEB tablet bilgisayar dağıtılacak iller ve okullar listesi 2013-2014

2013-2014 tablet bilgisayar dağıtılacak okullar listesi, MEB tablet dağıtılacak okullar listesi

Tablet Dağıtılacak Okullar Listesi belli oldu. MEB Tablet dağıtımı yapılacak okullar listesini yayımladı. 81 ilde 17 Şubat tarihinde aynı anda dağıtım işleminin yapılacağını duyurdu.

T.C.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

04/02/2014

Sayı : 89692170/755.99/506178

Konu: Tablet Dağılımı

VALİLİĞİNE

(İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

İlgi : 30/01/2014 tarih ve 89692170/755.99/433392 sayılı yazı.

Eğitimde Fatih Projesi kapsamında ilgi yazı ile I. Fazda alt yapı kurulumlan tamamlanmış ve Etkileşimli Tahtaları mevcut olan okullarımızın öğretmen ve öğrencilerine yönelik tablet bilgisayar dağıtım listeleri illerimizle paylaşılmıştır. Bu dağıtımlar okullarımıza ulaştıktan sonra 17 Şubat 2014 Pazartesi günü 81 ilde aynı anda başlatılacak, bu zamana kadar okullarımızda, okul müdürlerince muhafaza edilecektir.

Ancak söz konusu dağıtım listeleri okullarımız ile paylaşıldıktan sonra bazı okullarunıza ilaha önce tabletbilgisayar dağıtımmm yapıldığı, bazı okullarımızın ise I. Fazda alt yapı kurulumlarının ve/veya etkileşimli tahta kurulumlarının yapılmadığı, bazı okullarunızm ise alt yapı kurulumlarının II. Fazda yer aldığı bilgisi illerimizden alınmıştır. Bu nedenle ilgi yazıdaki listelerin dikkate alınmaması ekteki okul listelerine göre işlemlerin yürütülmesi gerekmektedir.

Adı geçen okulların okul müdürlerinin 3 (üç) kişiden oluşan kabul komisyonları (okul müdürü ve bu okulda görevli mudur başyardımcısı, müdür yardımcısı veya kadrosu bu okulda bulunan öğretmen /öğretmenler bu komisyonu oluşturabilir, okul müdürü okulda bulunmadığı takdirde bu göreve atayacağı bu okulda görevli müdür yardımcısı/ kadrosu bu okulda görevli öğretmenler bu komisyonu oluşturabilir) teslim tesellüm evraklarını firma görevlisi ile birlikte doldurmaları ve imzalamaları gerekmektedir, pybsxba.gov.tr adresinden okullarımızın giriş yaparak tablet bilgisayarlan teslim almaları, teslim tesellüm formalarını bu adresten doldurmaları. 17 Şubat 2014 tarihe kadar öğretmen ve öğrencilere dağıtımını yapmadan okulda muhafaza etmelidirler.(pybs kullanıcı adı ve şifreleri İl Milli Eğitim Müdürlüklerine ayrıca bildirilecektir.)

Okullarımızın pybs.eha.gov.tr kullanıcı adları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra göreceği öğretmen/öğrencitablet bilgisayar sayıları Bakanlığımız MEBBİS/e-okul sisteminden alınmış olup bu sayılar dışındaki tabletbilgisayar taleplerinin Genel Müdürlüğümüze bir sonraki planda yer verilmek üzere toplu olarak bildirilmesi ve dağıtımların hızlı bir şekilde tamamlanması gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Mustafa KOÇ

Bakan a. Genel Mudur

İşte tablet dağıtımı yapılacak okulların listesi:

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER