KPSS soruları 25 bin liraya satıldı

KPSS soruları 25 bin liraya satıldı

KPSSde soruların çalındığı iddialarıyla ilgili BDPli Sırrı Süreyya Önderden bir açıklama geldi.

Soruların sınavdan önce 25 bin liraya satıldığını söyleyen Önder, Diyarbakırda buna şahitlik edecek insanlar var dedi. BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sorularının sınavdan önce 25 bin liraya satıldığını öne sürdü. Geçen Pazar günü yapılan 2012 KPSSde, sınav tamamlanmadan soruların bir internet sitesinde yayınlanmasıyla başlayan tartışma devam ediyor.

CHPnin soruların çalındığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından BDPli Önderden de bir açıklama geldi. Önder, 2012 KPSSye giren 3 kişiyle birlikte düzenlediği basın toplantısında çarpıcı iddialarda bulundu.

2010 yılı KPSSde yaşanan skandalın sorumlularının hala ortaya çıkarılamadığını dile getiren Önder, ÖSYM Başkanı Ali Demire Bir vilayette soru kitapçığı çalındığından haberiniz oldu mu olmadı mı? sorusunu yöneltti ve tek kelimelik bir yanıt beklediğini söyledi.

Önder ayrıca KPSS soru kitapçığının sınavdan önce 25 bin liradan pazarlandığını, Diyarbakır da buna şahitlik edebilecek insanların bulunduğunu savundu.

Kaynak: Mynet.Com

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER