Kasım ayı öğretmenlerin mesleki çalışma programı 2019

Kasım ayı öğretmenlerin mesleki çalışma programı 2019

2019 Kasım ara tatili döneminde yapılacak olan öğretmenlerimizin Mesleki Çalışma Programı ile 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Haftası aynı tarihlere denk gelmektedir. Bu kapsamda, 2019 Kasım Dönemi Mesleki Çalışma Programı, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Haftası Kutlama etkinliklerini de içerecek şekilde MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır.

([*]) Güzel Sanatlar Lisesi bulunan ya da tüm okul türlerinde görev yapan amatör veya profesyonel müzisyen ve yorumcu öğretmenlerin bulunduğu illerimiz kendi belirleyecekleri bir takvim doğrultusunda il merkezi ve ilçelerinde 5 günde 5 ayrı müzik türünde konserler düzenleyecektir. (**) İl milli eğitim müdürlükleri 24 Kasım Öğretmenler Günü tören ve kutlamalarında en az 2 türde gösteri sanatlarına yer vereceklerdir.

(**) İl milli eğitim müdürlükleri 24 Kasım Öğretmenler günü tören ve kutlamalarında yöresel halk oyunu ve folklor gösterilerine yer vereceklerdir.

(**) Drama etkinliği düzenleyecek il milli eğitim müdürlükleri, UNESCO kültürel mirası başta olmak üzere Dede Korkut, Orta Asya kültür masalları, Mevlana, Yunus Emre, Hacı Bektaş-ı Veli konulu drama etkinliği düzenleyecektir.

(***) İl milli eğitim müdürlükleri ilin tarihi önemi olan mekanlarında, müzelerde, alışveriş merkezlerinde görsel sanatlar alanında en az bir sergi açılışı ile AVM ve/veya kentin yoğun kullanıldığı mekanlarda öğretmenlere yönelik müzik performansı gerçekleştireceklerdir. []

--------------------------------------------------------------------------------

[*] İklimin uygun olduğu illerimizde konserlerin açık havada düzenlenmesine özen gösterilecektir.

[*] İl milli eğitim müdürlükleri takım ve bireysel sporlarda en az ikişer dalda il genelinde yarışmalar düzenleyip dereceye giren öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerinde ödüllendireceklerdir.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER