Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik Sınavı Duyurusu

Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik Sınavı Duyurusu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 25.08.2013 tarihinde yapılacak olan Yeterlik Sınavına ilişkin Duyuru için TIKLAYINIZ

1.Yeterlik Sınavına müracaat edecek adaylar öncelikle 35 TL (Otuzbeş TL KDV dâhil) sınav giriş ücretini, YEĞİTEK Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası Başkent/ANKARA Şubesi, Türkiye Vakıflar Bankası Ankara Merkez Şubesi ve Türkiye Halk Bankası Küçükesat Şubelerinden herhangi birine, bulundukları yerlerdeki anılan bankaların şubelerinden Kurumsal Tahsilât Programı aracılığı ile 22/07/2013-05/08/2013 tarihlerinde yatıracaklardır. Sınav ücretini yukarıda belirtilen tarihlerde yatırmayanlar sınava müracaat edemeyeceklerdir.

2. Sınav ücreti anılan bankalardan birine elden yatırılacak olup mektupla veya başka bir yolla sınav ücreti ödenmeyecektir.

3. Yukarıda belirtilen banka hesapları dışında başka hesaplara sınav ücreti yatırılmayacaktır.

4. Adaylar, sınav giriş ücretini yatırdıktan sonra 22/07/2013/-05/08/2013 tarihlerinde internet ortamında www.meb.gov.tr adresindeki Merkezi Sistem Sınavları bölümüne girerek e-başvurularını bireysel olarak yapacaklardır. Adaylar e-başvuru yaptıklarına dair belgeleri, başvurularını sisteme kaydetmelerinin ardından aynı adresten alabileceklerdir.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER