AÖL Öğrencilerimize Duyuru

AÖL Öğrencilerimize Duyuru

1. 5 Nisan 2013 tarihi itibarıyla Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme süreci tamamlanarak 2. Dönem sınav bilgileri oluşturulmuştur. 8 Nisan 2013 tarihi itibarıyla sınav süreci başlamıştır. (cevap kâğıtları, soru kitapçıklarının basılması, yerleştirme işlemleri vb.)


2. 5 Nisan 2013 tarihinden itibaren adres bilgi güncellemeleri hariç diğer bilgi güncellemeleri (ders seçimi veya değişikliği sınav merkezi değişikliği vb.) yapılamayacaktır. Bu tür değişiklikler için Alo 147 ve diğer iletişim kanallarını aramayınız, e-posta veya faks göndermeyiniz.

3. İrtibat bürolarına ders kitaplarının dağıtımı tamamlanmıştır. Bir önceki sınavda başardığınız derslerin kitaplarını irtibat bürolarına (Halk Eğitim Merkezleri ile kitap dağıtımı yapan Mesleki Eğitim Merkezleri) geri götürerek yeni kitaplarınızı alabilirsiniz.


4. Kayıt yenileme tarihlerinde parasını yatırdığı halde kayıt yenileme işlemini yaptırmamış öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri yapılarak dersleri atanmıştır. Bu öğrencilerimiz kitaplarını almaya giderken irtibat bürolarına vermeleri gereken 5 TLyi (2. Dönem için verilmemişse) makbuz karşılığı vermeleri gerekmektedir. Kayıt yenileme ve ders seçme sorumluluğunu zamanında yerine getirmedikleri ve sınav süreci başladığından, atanan derslerde değişiklik yapılması mümkün olmamaktadır.


5. Mesleki Açık Öğretim Lisesinden ve Açık Öğretim Lisesine geçişler yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri içerisinde yapılmaktadır. Sınav süreci başladıktan sonra geçiş işlemleri yapılamaz.

Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem sınavları 11 - 12 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacaktır. Sınav giriş bilgilerinizi 6 Mayıs 2013 tarihinden itibaren Web sayfamızdan indirebilirsiniz.


6. 1. Dönem sınavları sonucunda mezun olan öğrencilerimizin diplomalarının düzenlenmesi için çalışmalar (mezuniyet incelemesi, bilgi güncellemesi vb.) devam etmektedir. Diplomalar tahminen mayıs ayının ilk haftasında gönderilmeye başlanacaktır.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER